Буен руснак налетя на полицай в Бургас, скъса му пагон

Той опитал да удари с юмрук полицая в главата
19 дек 2016 10:22,
95
Буен руснак налетя на полицай в Бургас, скъса му пагон
Снимка: Булфото, архив

Бургаската полиция започна бързо производство срещу руски гражданин за арогантно поведение срещу полицейски екип. Инцидентът е от петък вечер.

След получен сигнал полицаите установили катастрофирало "Рено Канго", с бургаска регистрация. По автомобила в предната и дясната част имало значителни материални щети, пише "24 часа".

Водачът без видима причина започнал да се държи арогантно и грубо със служителите. При полицейското разпореждане да извади калъфче с нож, който носил на кръста си, налетял да се саморазправя физически с полицаите.

Опитал се да удари с юмрук единия служител в областта на главата, след което го дръпнал за униформата и откъснал част от десния ръкав в долната му част и левия пагон.

За да го спрат полицаите използвали физическа сила и помощни средства. Констатирано е, че мъжът е 31-годишен руски гражданин, постоянно пребиваващ в Бургас.

След задържането той продължил да буйства и отправил закани към двамата полицаи. Руснакът отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
1
 
! Отговори
Руснака преди 7 години
Когато бях овчарчеи овците пасях,бях много благодарен,макар и сиромах.Сега голям овчар съмИ овци пак паса,Но по-съм благодарен,Щот е.б.а ги във г.ъ.з.а.
64
2
 
3
 
! Отговори
Арнаудов преди 7 години
Не се знае дали е руснак може да е всякакъв от 140 те милиона"руснаци" 50 милиона са индианци-чукчи,арменци,кафказци,евреи,тюрки,монголи,татари,българи....
63
2
 
0
 
! Отговори
Денис преди 7 години
От както го няма Митьо Очите на фронта,много взеха да виреят разни пинчери....
62
1
 
5
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
Абе кво стана с оня руски мужик дето надроби за пари детенцето на една богата самотна рускиня и го захвърли в куфар в едно езеро и се правише на ветеран от войните с чеченците-герой
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тестовете за алкохол и наркотици се вземат и принудително!
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нападението над български полицай и сваляне не пагоните,се смята за нападение срещу държавата.За отказ от вземане на тест,за алкохол и наркотици има закон и съответните санкции.Пияната,руска *** да бъде осъдена по бързата процедура и да напусне България,без право да пребивава на територията ѝ.Да си продаде имотите у нас.
59
1
 
7
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
Оставка на рунтавото *** В.златев ,гоци трипера и самальотчика от масква сега президент на Р.б.....оставка на рушнаците най пияната часа на Нищетата
58
1
 
11
 
! Отговори
Фактология преди 7 години
30 години след обявяване на независима България след 500 годишно робство България е шеста икономика в Европа....30 години след 50 годишна дружба с братушките България е най-бедната в Европа.....
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бие щото са ни били Освободили , и сега ни мисли за негови Роби
56
0
 
10
 
! Отговори
Утопия преди 7 години
Плюят европейскиата ценностна система ,но се наслаждават на правото си да шамарят полицаи.Ако беше в Путиновата или Ердогановата държава щеше да вие на умряло докато го смилат от бой на почивки и го поливат със студена вода да не губи съзнание....
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната пияна руска с.....
54
11
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Един българин Казваш, не искаш да сме слуги на Руснаците? Че кога сме били? Когато за малко да станем 9 милиона ли, и всичко живо в страната работеше на 2 и 3 смени?И казваш, сега не сме зависими от никой,не сме ничии слуги, свободни сме да емигрираме накъдето ни видят очите, и да трием зад-ницитена някой тамошен старец, докато родителите ни умират в мизерия тук???? И сме по-добре сега, казваш???
53
0
 
7
 
! Отговори
К.Нинова наздраве! преди 7 години
Масово алкохолно отравяне с лосион в руски град!Поне 25 са жертвите на масовото алкохолно отравяне с козметичен продукт в Иркутск съобщи ТАСС. В болница са настанени 42, от тях 25 са починали.Техният брой вероятно ще продължи да расте, тъй като много от пострадалите са в тежко или много тежко състояние.Всички жертви са пили козметичен лосион,,Бояришник,, , съдържащ спирт.На шишетата е имало предупреждение,че препаратът не е за вътрешна употреба. m.dir.bg/dnes.news/24789638
52
5
 
1
 
! Отговори
Един от северозапада преди 7 години
До naco Реакторите са си доста съществуващи. Могат да се видят и пипнат, за разлика от просперитета,равния старт, благоденствието и високия стандарт, който ни обещаваха от къде ли не, след 1989-та.
51
2
 
7
 
! Отговори
naco преди 7 години
НЕ пипайте РУСНАКА,защото ПАК ще ни ОСЪДЯТ! Стигат ни ПАРИТЕ ,които ПЛАТИХМЕ за НЕСЪЩЕСТВУВАЩИТЕ РЕАКТОРИ!!!
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Православни ценности"
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този руснак да не дошъл да прави "референдум" за поКРИМчването на България ?
48
1
 
3
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
Имам един въпрос: Защо винаги на нашите 'милиционери' им късат пагон? При бой обикновено се държат за яките, а на българските милиционери им държат пагоните... Дали има общо с това как ги бяха снимали да си късат сами пагоните, за да докажат че едно момиче ги беше нападнало? (Не оправдавам хулигана руснак - сигурно си го е просел, просто се чудя нямат ли друг инструмент за действие, когато искат да "сготвят" някой?)
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаите са дошли на помощ при което руснака ги е нападнал безпричинно.
46
2
 
7
 
! Отговори
респект преди 7 години
за такива *** които нападат полицай наказанието е само едно разстрел