Мъжът, който се самоуби, след като уби сина си – военен

Сам се е обадил да съобщи за престъплението преди да отнеме живота си
Обновена: 6 мар 2017 20:22 | 6 мар 2017 20:12,
33
Мъжът, който се самоуби, след като уби сина си – военен
Снимка: архив Булфото

Малко по-рано Dnes.bg писа за 70-годишен мъж от родопското село Добралък, който застреля 44-годишния си син и след това се самоуби.

Причините за тежкия инцидент все още са неизвестни.

Възрастният мъж е бивш военен, а семейната трагедия се е случила на именния му ден - Тодоровден, между 19:00 и 19:30 часа. 

Малко преди това мъжът почерпил за празника си съседи, които заедно със сина му, помогнали да отрежат голям клон на дърво в двора на къщата.

Сигнал за инцидента е подаден от кметския наместник на селото, който получил обаждане от бившия военен, който със спокоен тон му казал: "Кмете, обади се в МВР-то, че убих сина си".

При разследването е станало ясно, че преди да се обади на кметския наместник, 70-годишният мъж се е обадил и на дъщеря си, като й признал, че е убил брат й. Той бил ерген и живеел в Пловдив, като за празниците се качил във високопланинското село Добралък, съобщава "Труд".

Съселяните на възрастния мъж са в шок от случилото се, защото всички го познавали като тих, работлив и скромен човек, недоумявали за причината, довела до фаталното решение да застреля сина си, а после да сложи край и на живота си.

Преди повече от 10-ина години в Добралък имало друга фамилна трагедия, при която местен алкохолик убил и разчленил трупа на сина си, но после сам се предал в местното кметство, твърдят жители на родопското селце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
кроткп преди 7 години
Pristigna info dwamata в казънлък са убити показно от престъпници с униформи..да се проверят веднага по jsm убииците..
27
0
 
2
 
! Отговори
Факти преди 7 години
До 123Факт е, че тоя както и президента са ***.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората избират смъртта пред перспективата да ги управлява БСП
25
0
 
4
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Тук има някаква тежка семейна драма. Не се стига току така до употреба на оръжие. Помислете малко - това оръжие е било налично цели 44 години. И чак сега се използва - защо не преди 10 или 20г? Липсата на оръжие не определя крайния резултат - много по-ефективно е хладното оръжие, лесно е за употреба и не изискващо никаква регистрация. Човек ако иска да убие някого когато е ядосан, почти всеки предмет може да му свърши работа
24
1
 
6
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Трябва по Констентуция, българче юнашко като навърши 18 годишна възраст, Кметът на Общината тържествено да му връчва я Колт, я Макаров, я ТТ. Така не е честно-- и двамата ми съседи с Маокаров, а аз със ластична прашка. В случая бившия военен използвал оръжието по предназначение - да трепе ,ора! Кого, кого - който му е най-наблизо. Лека им пръст- то целия свят се поамериканчи ! Вечер, на телевизора, не видя ли 10-15 пищова и 5-6 убийства, не мога да заспя. По изключение се съгласявам и с ножове.
23
1
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
МНОГО СЕ ИЗГОВОРИ....***...ИЗПЕРКАЛ ВОЕНЕН...И ДРУГИ ОБИДИ...?АМИ ЩО ЕДИН НЕ КАЗА НЕЩО ЗА СИНА МУ........ЩОМ БАЩАТА ЗАСТРЕЛЯЛ СИНА СИ....ЗНАЧИ СИНА МУ Е БИЛ ТОЛКОВА СТОКА.....
22
1
 
10
 
! Отговори
popa преди 7 години
пуста ракия , не прощава
21
0
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
Че досега да не ме е хранило племето? Не всички сме като теб.
20
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си помисля, че и бащата на нацията и той бивш овенен...
19
1
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 7 години
А кой ще те храни след края на това племе
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две убийства за един ден. До кога ще раздаваме оръжие на ***?
17
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бивш полицяй уби жена си, бивш военен уби сина си.....пагоните без психотестове ли ги раздават ?....Има и по-лошо. Бивш военен стана президентин...
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...само 15 си е пил апчетата...
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бивш полицяй уби жена си, бивш военен уби сина си.....пагоните без психотестове ли ги раздават ?
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижда му се краят на това племе...
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако нямаше оръжие най-вероятно щеше да го убие с мотика или брадва, а той да се обеси. Иначе за за оръжието да, трябва да им се отнема. Дори когато са действащи оръжие само когато са на работа на мисия или в акция.
12
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако нямаше оръжие и двамата щяха да бъдат живи. Трябва да се помисли дали да продължи практиката на военни и полицаи да се разрешава безпроблемно да запазват оръжието си срещу символични суми.
11
6
 
23
 
! Отговори
123 преди 7 години
Повечето изказали се в сайта още не са си пили хапчетата. Аман от комплексари. Президента бил ***,другия бил ***,всички са ***! Освен вас каруцари смо.та.ни...
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На нас атентати не ни трябват. Изтребваме си се доста успешно. С такива темпове ще изчезнем съвсем скоро.
9
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дадеш ли на българина оръжие в края на краищата ще застреля сина си или жена си или любовницата си. В добрия случай застрелва и себе си. Ако почне от себе си ще е най-добре, но и за това не му стига акъл.Няма ли кой да им събере пищовите на всички бивши ***?