Да помогнем на майка да прегърне сина си за последно

Убиха Денис в Англия, където работил, за да помага на семейството си
15 мар 2017 10:31,
26
Да помогнем на майка да прегърне сина си за последно
Снимка: zapernik.com

19-годишният Денис Петков вече го няма. Беше убит с нож на 11 март в Англия. Денис беше една от младите надежди на ФК Миньор (Перник).

Денис беше нападнат от роми, защото им направил забележка. Били шумни, а той на другия ден бил на работа. Работил в Англия, тъй като нямал достатъчно средства, за да продължи образованието си в НСА, за да помага на семейството си. Работил в автомивка...

Още по темата
Убиецът е задържан и предстои правосъдието в Англия да се произнесе.

Но семейството на Дени няма достатъчно средства, за да плати транспортирането на тялото му от Англия до родния му Перник. В миньорския град не вярват в помощ от държавата.

Затова нека, който може, да помогне на една българска майка да прегърне сина си за последен път.

IBAN: BG05 CECB 9790 1032 5681 00
Банка : ЦКБ
Титуляр: Диана Георгиева Петкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: англияубийствоДенис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По света хората не влизат в персонални пререкания, а се обаждат на полицията, която си върши работата. Моя приятелка, не е българка в Германия, се видяла с приятелка изпили по няколко бири и тя си тръгнала с колата, на магистралата я спира полиция и й казва, че е получила анонимен сигнал. Явно някой от заведението се е обадил, но никой не й е направил забележка. Жалко за момчето. Наистина едно изречение може да ти струва живота.Тук в Германия е пълно с циг., почти само такива срещам, шумни и
18
0
 
7
 
! Отговори
out преди 7 години
Да излизат по-бързо британците от тази провалена система ЕС и да изгонят всички *** и всякаква из-мет!Че там започнаха да се избиват хора от една националност, предимно българска. Заради тях ще изгонят и всички почтени българи. Да отидеш чак в Англия и там да попаднеш на роми... е той светът наистина стана едно голямо село! Лошото е, че като ги изгонят, ще ги пратят пак при нас :((
17
0
 
15
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Държавата е отдавна абдикирала! Когато трябва, никаква я няма! То, ако я имаше тая държава - момчето нямаше да ходи да бачка на автомивка в Англия, а благородните роми, нямаше да са в Англия, и там да го убият с нож заради една забележка. Хубаво е, че ще съдят кюмура по бързата процедура, ама то и в Англия няма смъртна присъда!
16
36
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Очаква се траурен парад на черни гоУфове.
15
0
 
10
 
! Отговори
Men преди 7 години
Yjas
14
0
 
71
 
! Отговори
Божее преди 7 години
Да отидеш да си изкарваш честно парите и пак да попаднеш на интеграли... Те от *** си знаят, че никой не може да им прави забележка за каквото и да е. Бог да прости момчето.
13
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодаря на днес бг. Вчера дадох това предложение и знам че има добри хора в България.Ах, че хубаво момче ...боже, защо ...
12
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК да плати, нали те се грижат за миризливите твaри!---Ще платят, когато незаконната им организация бъде забранена, а представителите й бъдат позорно наказани.
11
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
0рките извършват целенасочен геноцид срещу белите хора. Забелязал съм как насочват агресията си към най-качествените бели хора, докато общуват с отрепките, които са на тяхно ниво.
10
5
 
42
 
! Отговори
А дъжавицата... преди 7 години
Къде е??? Докога парите ни ще отиват за партийно перчене и калпави строежи???
9
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата да плати разноските, след което да осъди и конфискува всичко на килърите и така ще си върне парите. Лесно е, ама няма интерес!
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да почива в мир, трагедия. За такова нещо всеки би помогнал, но винаги съм се чудел при подобни кампании как се процедира при достигане на необходимата сума - спират ли да приемат пари по сметката, закриват ли я. При повечето кампании ме спира да давам дарения това, че има все по някой неизяснен въпрос. В този случай не е посочена необходима сума. Освен това трябва все пак някаква информация за семейството - едно е хората да са безработни, друго ако взимат по 2-3 хил. лв. заплата.
7
2
 
47
 
! Отговори
1111 преди 7 години
Още едни достойни кандидати на БХК за мъже на годината!
6
47
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При излизане в чужбина се прави здравна застраховка и застраховка живот. Какви са тия неща - да събираме пари за починал човек??
5
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете колко пари трябват и колко са събрани досега...
4
1
 
64
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
Много тъжна история. :(Но ми прави впечатление, че вече все по-често се появяват такива кампании за набиране на пари, сякаш държавата вече е абдикирала и народа трябва винаги сам да се оправя и са си събира пари. Не казвам, че финансово държавата е длъжна на някого, все пак е само регулатор, но за болните... държавата къде е? Млади прави деца. Ако родителите са си плащали осигуровки и т.н... трябва да се измисли нещо да се лекуват.На момчето лека му пръст :(
3
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да го прости момчето!!! Много тъжна новина!!!
2
66
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
- сине, забрави винкеуо!- в англиа винкеу нема да ми требе!
1
3
 
142
 
! Отговори
zeus преди 7 години
БХК да плати, нали те се грижат за миризливите твaри!