Катастрофа на "Хемус": Кола се обърна с висока скорост

В автомобила пътувало румънско семейство с две деца
25 юни 2017 11:43,
17
Катастрофа на "Хемус": Кола се обърна с висока скорост
Снимка: архив "Булфото"

Катастрофа е станала на магистрала "Хемус" тази сутрин.

Румънски автомобил е излязъл от пътя и се е обърнал в тревата на пътя край село Яна. Колата е самокатастрофирала, други участници в инцидента няма, съобщи bTV.

В колата е пътувало румънско семейство с две деца.

Първоначалната версия за катастрофата е превишена скорост, заради която водачът губи контрол.

Сигналът е получен в Спешната помощ около 9:30 сутринта.

Изпратени са 3 линейки. Състоянието на пътниците е било критично и са закарани с ескорт в спешния център "Пирогов".

Според очевидци семейство се е връщало от почивка на морето, защото по пътя имало разпилени плажни кърпи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
3
 
! Отговори
Лили преди 6 години
До Анонимен 15"Да се забранят автомобилите и да се въведе движение с волски каруци. "Цитат от новия законопроект на Бойко ГЕРБ ?Ако не беше толкова тъжно, щеше да бъде смешно.Един дебел глуповат пожарникар управлява адвокати, професори, медици , СРАМОТА !Вярно, че са гласували за него само 16 % от българите, от тях 10% роми, значи 6% болни или са в "далаверата"
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се забранят автомобилите и да се въведе движение с волски каруци.
12
1
 
2
 
! Отговори
Лили преди 6 години
Ако имаше на това място табела камера, нямаше хората да катастрофират.Значи Бойко Тиквата е виновен.Да изплати на хората обезщетение за глупавите закони, които "ражда".
11
2
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
Контрол и яки глоби!В Испания има висока дисциплина в движението, и най високи глоби в Европа.Германец засечен с камера посред нощ 204 км/ час при 120 разрешена, влезе 3 месеца зад решетките и 7000 euro глоба!За неправилно паркиране- 190 Евро, за нередовни документи напр. извън града, паяка отнася автомобила, ти се прибираш с такси, изгаряш 190 eu, не се забавляват да свалят номера!Минаваш на червено, 1500 еu.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Варна-София днес - нула патрулки. НУЛА! Не знам как точно работят, кого пазят и от какво, но определено не са по пътищата и не се занимават с джигити.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес се движихме по Хемус с 145км/ч и някакъв джип ни изблъска от най-лявата лента, движеше се с поне 30 км/ч отгоре. При тези скорости, ако нямаше къде да се отиде надясно щеше да ни помете и колите да се обърнат. Ако кола изпреварва със 110-120км/ч, няма никакъв шанс да го види и да реагира навреме. Крайно време е да се сложат камери за средна скорост по магистралите. Който се движи с над ограничението, с глоба. Само така може да се спре тази лудост.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да не работи КАТ? Работи си на пълни обороти, само че не в посока контролиране на движението, с цел предотвратяване на нарушения, а с цел събиране на рушвети за лична изгода и разплащане с висшестоящите по вригата нагоре.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт е, че почти всички се движат с превишена скорост, знаейки, че КАТ не работи и никой няма да ги снкционира за нарушенията.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много пъти съм писал че не трябва да се движите по бързо от Ангела си хранител! Как да ви пази като се движите по бързо от него? Този с какъв акъл е карал с бясна скорост след като в колата са били децата му? Ето на този въпрос едва ли някой ще даде отговор!
5
3
 
10
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
Да, факт е че много водачи се движат с превишена скорост, но е факт и че магистрала Хемус в някои участъци е в окаяно състояние. Вчера пътувах по Хемус в посока Варна. Какви кърпежи, разтопен асфалт, да не говорим че има и дупки! В посока Варна около отбивката за аерогарата има такава дупка, че може да стане като нищо някоя катастрофа! Може ли такова нещо?! Дупка с диаметър около 30 сантиметра представляваща опасност за движението и то намираща се на магистрала!!
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е летял толкова бързо, че се е самонастигнал с една земна обиколка и така е САМОКАТАСТРОФИРАЛ! Ужас!
3
21
 
10
 
! Отговори
Така е по-добре преди 6 години
Първоначалната версия за катастрофата е превишена скорост, заради която водачът губи контрол от идеално гладката Бойкова ''магистрала''.
2
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина мамалигарите карат у нас като изоглавени! По двама, предимно като изтребители. Летят. И Тошо е летял и излетял. Да не мислите, че ще им направи впечатление тази катастрофа? Дреме им. Това е защото катадбиите не ги пържат са яки глоби,Вчера един турчин ме засече, три коли се наредили една след друга, Мерцедеси а вътре камилари. До него ханъмата с бурка, 3-4 лапетии отзад. Идваха от Германив, все едно не живеят в Европа. Баси народа, 3то поколение там а облечени като в Анадола.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамалигарите карат с по 160 км/ч по магистралите ни с коли които са буквално опасни с такава скорост да ги управляваш...натиска я до ламарината газта и тя цялата се тресе....ренденца по 2 кубика, дачийки...