Пътен ад между Слънчев бряг и Ахелой, ранено е дете

Движението в участъка е пренасочено по обходен маршрут
19
Пътен ад между Слънчев бряг и Ахелой, ранено е дете
Снимка: архив, БТА

Дете е пострадало при тежка катастрофа на пътя между Слънчев бряг и Ахелой. Движението в участъка е пренасочено по обходен маршрут.

Причината за сблъсъка между 3 автомобила е неспазване на дистанция и несъобразена скорост в натоварения участък.

"По първоначални данни е пострадало дете. По данни на свидетелите, същото е имало окървавяване в областта на главата, но е било адекватно и в съзнание, като най-вероятно ще бъде оставено за наблюдение и лечение в бургаската болница. Самите коли до момента, в който бъдат изтеглени от пътната отсечка, все още ще предизвикват задръстване", поясни говорителят на Областната дирекция на МВР в Бургас Цветелина Рандева пред "БНР".

Полицейски патрули координират движението в участъка. Трафикът се отклонява през село Каменар. Шофьорите, които ще пътуват от Бургас към Слънчев бряг или обратно, могат да използват обходния маршрут Тънково - Каблешково - Бургас.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 1 година
Не се коси, Маргарита ! Това било само през лятото- за около 2-3 месеца. После пътят Бургас - Варна е мъртвило!! Така обясни г-жа Л.Павлова ,защо няма да прави магистрала " Черно море"!!! "Тъпите" французи и италианци защо ли са се трепали да правят магистрала ,примерно, от Тулон до Генуа ? През тях камънаци на Алпите, със камара тунели и мостове . И там сигурно е натоварено само лятно време ??!
17
2
 
3
 
! Отговори
божидар преди 1 година
Ами то е обидно,пътя до най-големия курорт по черноморието да енай-обикновен селски път,а иначе се надуват че са най-богати общини,в този регион се движат супер луксозни каруци,но никой не се наема поне с инициатива да направят нещо добро за този път.
16
1
 
11
 
! Отговори
Маргарита преди 1 година
Участъкът изобщо не е пресилено определен като "Пътен ад". Стотици шофьори висят часове в него всеки ден от началото на юни. Ситуацията в града не е много по-добра, но изявленията в медиите на кмета и премиера целят да формират друго мнение в аудиторията.
15
2
 
2
 
! Отговори
Тъпак преди 1 година
13, има нужда от по-широк път. Това беше шега.
14
1
 
5
 
! Отговори
Ивчо преди 1 година
и пак триете бе...четете си сами статиите измислени
13
2
 
1
 
! Отговори
до 3 - Тъпак преди 1 година
...почти си прав, но досещаш ли се, че влака се тегли от 1 или 2 локомотива , а вагоните само си тракат ( в случая двигателите може да работят само заради климатика ако го имат).
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и суджук!
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е да има бело и кинти за Вожда.
10
6
 
10
 
! Отговори
До Давид Виденов преди 1 година
Първо г-н Виденов не се пише мастори,а майстори - неграмотността е голямо наказание. За ваша информация всички *** карат като МАЙСТОРИ. Селяци навсякъде, за съжаление и в нашия роден град София.
9
14
 
12
 
! Отговори
давид виденов преди 1 година
сигурно тези 3 коли са на мастори на волана т.е. Софиянци
8
4
 
17
 
! Отговори
Днешен смях преди 1 година
3 изкривени калника в жълтото днес са равни на ПЪТЕН АД!!! Браво джурналя, ашколсун, аферим!
7
3
 
14
 
! Отговори
В. Вельова преди 1 година
Е какво толкова, имаме си списък с епитети и определения за всекякви случаи. Шефа ни е казал да използваме по-атрактивни, така че "пътен ад" ми се стори точно такова. Всички искат да видят пътен ад. Ако напиша леко ПТП кой ще чете? Малко *** работа се получава , ама няма как, борба за хляб.
6
3
 
13
 
! Отговори
Една преди 1 година
Спрете да лъжете! Имало е леко птп на сфетофар на ахелой и пътя е проходим и не се отклонява! Това е станало преди 3 часа!!
5
2
 
15
 
! Отговори
ба це преди 1 година
В.В. се изхвърлила с този "пътен ад" за привлича читатели. Вярно има ранено дете , но изглежда не е сериозно според описанието.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видими резултати. Така е в Тикволандия. Човешкият живот няма стойност. Нищо не се прави за спазване на правилата, не само по пътищата.
Важно е гепенето на суджуци и сухото в касата на Вожда.
3
1
 
23
 
! Отговори
Тъпак преди 1 година
Да вземат да ги навържат автомобилите по тая отсечка един за друг с твърди тегличи. Те и без това са много. Ще се движат като влак и няма да се блъскат
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е ад а закономерност в бойколандия - кое е по-важно една маистрала или пътните връзки между населените места?
1
4
 
17
 
! Отговори
Boko bo преди 1 година
Пътната безопасност е приоритет на правителството. С цел да опази живота ни промени ПЗД до безумие и повиши глобите, постави незаконни камери. Но и роднита полиция ни пази да нямаме пари кеш.