Ламарини край Симитли: Верижно ПТП с 4 коли

За щастие няма ранени, щетите са само материални
3 сеп 2018 09:23,
23
Ламарини край Симитли: Верижно ПТП с 4 коли
Снимка: архив, Булфото

Верижна катастрофа с 4 автомобила е станала след Симитли на второкласен път-19 Симитли - Гоце Делчев, съобщиха от Областно пътно управление - Благоевград.

Няма пострадали, щетите са само материални. Причините за инцидента се изясняват.

Движението в района се осъществява само в една лента и се регулира от служители на "Пътна полиция" докато автомобилите бъдат изтеглени от пътното платно.

КАТ призовават шофьорите да се движат в района с повишено внимание и съобразена скорост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
минах минути след катастрофата! бяха се ударили две баничарки точно на изхода на симитли! едната явно е изпреварила неправилно и се блъснали отпред в ляво и двете, защото и двете бяха в едното платно! а кога са станали четири - не знам!
21
0
 
0
 
! Отговори
Маке-ариец преди 5 години
Естествено, на Гане пътя му е виновен - веднага оставки на Костов, Виденов и Царя!
20
0
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Казваш, че в чужбина е още по-зле, защото чужденците като дойдат в България, шофират много по-лошо от българските шофьори. Излиза според теб, че в чужбина едва ли не всички шофьорски книжки са купени и т.н всичко, което си изброил. Нещо да ти просветва?
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов е виновен
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 8Каките с обърнати джуки и момченцата със супер мощни коли по Черни връх, България и Цариградско шосе в София дали са от село? В София отиват на курсове за водачи на МПС сами в МПС-то!!!!! Пак заповядай!
17
1
 
3
 
! Отговори
До 13,15 и 16 преди 5 години
Прави сте !Абсолютно.Но хората все прехвърлят вината върху другите.
16
1
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Прав си, а защо тогава всички обвиняват Държава, институции, кмет, Парламент ...?!Самите хора са виновни, които карат колите, които купуват и продават книжки, които отказват да карат според правилата, подкупни от КАТ, но и подкупващите граждани дето им е лесно да минат с 50 лв. Минаващите през бариерите на ЖП прелеза, каращите и с несъобразена скорост, опасно изпреварващите и т.н.А после се оправдават с пътища, министри, АПИ ...Така войната на пътя ще продължава.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8Челните удари при изпреварване на завои без видимост, отнемането на предимство, каране с гуми 20-та употреба, неизправни спирачки, възстановяване на автомобили след тежка катастрофа с усукани или залепени рами, каране под въздействието на алкохол и опиати, говорене по телефона, каране с 20 и повече % над ограничението на скоростта, в някои случай и при влошени метеорологични условия. Кой е виновен? Колко от катастрофите са по тези причини? 98-99%!!!! Матреал!!!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някой някога да е чул или видял издислав в уч.кола
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 10Но е прав. Особено по селата положението е трагично. Неграмотни, прости момчета се правят на състезатели. Непълнолетни взели на дядо си ладата, други пияни и дрогирани се прибират от дискотека, разни "бизнесмени" и метресите им с черни джиБове се мислят за богове. Това е голяма част от въпросния "народ". За жалост е необходим само един от гореизброените за да стане белята. А те хич не са малко, както се вижда всеки ден.
12
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Интересно е как пазиш равновесие с тоя акъл
11
4
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Заради такива като теб, с такова негативно отношение към българския народ, става все по-зле по пътищата на България
10
3
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Първопричината е корупцията, която пуска това селско население да взима книжки, истината е че нащо племе ще се избие по пътищата преди да стане война или каквото и да било. На селския ни народец само каруци и впрягове и най-много някое тракторче с ограничител 20 км/ч. Всичко останало е пагубно за дребните ни души, които избиват около 95% от комплексите си по пътя. Когато вкъщи и на работа си мишка, само на пътя можеш да си лъв...
9
1
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Как ще изпреварват безумно?! Нали КАТ веднага ще ги спре и ще ги глоби.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато продължавате да вярвате, че шофьорите са първопричината за катастрофите, катастрофите ще се увеличават, както е от доста години. Реалността е, че една от причините да има много катастрофи, са хората, които твърдят, че шофьорите са причината за катастрофите. Който разбрал, разбрал.
7
1
 
7
 
! Отговори
JJ преди 5 години
Вчера бях по този маршрут, асфалта не е лош и ограничението от 90 е реалистично.Не е особен проблем да караш дори със 110-120 на повечето части от отсечката, но проблема е, че има индивиди, които искат да го минат с 200 и изпреварват на непрекъсната и при завои...Как може аз да имам 280 коня кола и да не правя глупости, а *** с поло, голфче да се прави на Шумахер със 90-100 коня таралясник, а при грешка е толкова бавен, че имаш време да си направиш молитва преди да се прибереш...
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Не блеят, а изпреварват безумно. Тези индивиди нямат грам инстинкт за самосъхранен.
5
1
 
12
 
! Отговори
Шефьорист преди 5 години
Причината е "он спре резко и я го ударих"
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата да не е ходил на любовна среща в Симитлий?
3
3
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе лоши пътища и мантинели,...... нали другари!