Пострадалото при селфи дете е с 60% изгаряния

Следващите часове са критични за живота му
Обновена: 13 яну 2019 13:09 | 13 яну 2019 12:37, Петя Славова
25
Пострадалото при селфи дете е с 60% изгаряния
Снимка: архив, Булфото

14-годишното момче от Стара Загора, което пострада при опит да си направи селфи е в критично състояние. Детето е било край железопътната гара в старозагорското село Калитиново, когато е станал инцидент.

Още по темата


Волтова дъга буквално е изхвърлила детето от покрива на вагона, предаде bTV. Всичко е станало за секунди, разказва едно от децата, което е било с пострадалия младеж.  На помощ се притекли хора от селото, които извикали линейка. Тя веднага е транспортирала момчето в клиниката по изгаряния в Пловдив.

Момчето е с 60 % изгаряния, а следващите часове са критични за живота му. Това е поредният трагичен случай у нас с дете, което се качва на влак, за да си направи селфи. За две години при подобни инциденти са пострадали шест деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
5
 
! Отговори
Lan преди 5 години
18Извинявай, ама има различна степен на съзряване! Както на 3 си се научил да не ходиш по голяма нужда в гащите, така на 10 трябва да си се научил кое е опасно за тебе. Вярно е , че все още нямаш разум да определяш за кого да гласуваш или да носиш отговорност за семейство, ама да НЕ се качиш на влак на 14 години е крайно време да си го научил!
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изхабения ток кой ще го плати?!?
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карай жигиюли, карай по-нагоре , Че там на байра става панайра.
20
2
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 5 години
Дано оцелее, та да му е спомен за цял живот на подрастващия 80-процентник
19
5
 
12
 
! Отговори
АсанкУ преди 5 години
За никакво селфи не се е качил.Качил се е да гепи нещо!
18
12
 
0
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Не може да се разчита на деца да проявят разум, за това закона ги счита за невменяеми до определена възраст. Просто тия съоръжения трябва да са обезопасени. Майката природа го е решила това като се раждат повече момчета, но нали уж вече сме способни да променяме околната среда и не сме толкова зависими от елементите.. На пръв поглед :)
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Risk pecheli, risk gubi....dal Bog, vzel Bog....
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 12. Казваш възпитание в семейна среда. А даваш ли си сметка каква е тази семейна среда. Виждал ли си я тази семейна среда от наркомани пияници и гласуватели за децата на комунистите и за мутрите. Какво възпитание ще им дадат такива които 30 години избират едни и същи ла.на и са потънали до шия в същите тези ла.на. Помисли по задълбочено върху това което ти пиша.
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествен подбор.
14
3
 
17
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Всеки ден "добри" новини в тая държава...
13
10
 
1
 
! Отговори
австралийска жрица преди 5 години
Ми то и аз съм носител на наградата Дарвин-от програмист станах проституиращо жиголо. Нечувано в световната история
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как па все някои друг ни е виновен когато сами си правим живота като на кино?!Тук няма герб мерб или марсиянци!Възпитанието е не само в училище, а най вече е в семейството и семеината среда в която си отгледан!И накрая ще кажа с голяма доза съжаление,такъв маТРИал създадохме всички ние!
11
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста некачествен матерял тези новото поколение. Младите са бъдещето на държавата така че сме пред доста тежко бъдеще с такива с две гънки в мозъка.
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой чалгар да изпее предупреждение за децата. Откъде да научат за това? Табели кой ти чете, сега се чете само в гугъл. Табелите са стари технологии, не важат вече за новото поколение. Стари ръждясали табели с някакви сухарски фалшиви новини. Не барай, ала-бала.
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре си бяхме с парните локомотиви.
8
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи . Селфи край жици с високо напрежение . Докато стигне до тях е минал поне покрай ПЕТ табели с надпис "Опасно за живота". На 14 би трябвало поне да може да чете . Сега може и да успеят да го спасят. Но с този умствен багаж да ли ще успеят следващия път.. а по-следващия .. П.С. Впрочем на 14 не е вече дете а тинейджър . А в други държави с подобна на нашата икономика такива 14 годишни дори работят и изкарват пари за семействата си.
7
35
 
5
 
! Отговори
Европееца преди 5 години
Виновно е жепето!!!Ако НК "ЖИ",беше изградила огради и неможеше да се преминава свободно,това нямаше да се случи.Така е в Европа в страните с развита железопътна инфраструктора.В родното жепе нищо не се променя,едни и същи го управляват,седят си на столовете и си бъркат само в носовете,........
6
1
 
58
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Децата на чалгаджийското поколение са такива- прости, ***, не умеещи да мислят нито за себе си, нито пък за приятелче. Дай им само селфита, чекнене, пози в стил "Вижте ме колко съм готин" и броене на лайкове във фейса. Повсеместно опростачване и малоумие. И за това са виновни родителите им, които ги оставят да правят каквото си искат. Ако това е нашето бъдеще, Бог да пази България!!!
5
3
 
24
 
! Отговори
Stototo преди 5 години
Миг невнимание и цял живот страдание!!! Дано да се оправи това момче, но то никога вече няма да бъде същото!!!
4
6
 
27
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
*** народ, *** управляващи и резултатите са налице ежедневно. Да го е срам човек да каже, че е българин. Тотална опростачване.