»ван, открит мъртъв след техно парти край ¬арна, се е самоубил?

≈дна от версиите - обесил се е
ќбновена: 4 сеп 2019 14:28 | 4 сеп 2019 14:17, Ќели ’ристова
112
»ван, открит мъртъв след техно парти край ¬арна, се е самоубил?
—нимка: ћ¬–

—поред аутопси€та на т€лото на »ван …орданов, който бе намерен мъртъв след техно парти в горите край село Ћюбен  аравелово, младежът се е самоубил. ¬арненската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за "евентуално склон€ване към самоубийство". “е не потвърдиха информаци€та от аутопси€та, че »ван се е самоубил, съобщава "24 часа".

ѕо т€лото на 28-годишни€т мъж н€ма следи от насилие. —поред информаци€ на ћ¬–, цитиранa от  анал 3, »ван се е обесил. —лед като издъхнал, клонът, на който завързал въжето се счупил и т€лото паднало на зем€та, като н€колко от ребрата на …орданов се счупили. 

ќще по темата

ќколо т€лото обаче н€мало въже. “ова потвърждава кметът на селото, който отишъл на м€стото преди следователите: "¬ъже н€маше нито около момчето, нито н€къде по него. ¬ид€х го с очите си”, категоричен е той.

 метът допълни, че сутринта бащата на »ван е бил в кметството, за да вземе смъртни€ акт на сина си, но той също не е споменал нищо за въже или обесване.

–азследването показа, че »ван е бил дрогиран, когато е звъннал на баща си. ѕървоначално той го помислил за лел€ му, а после започнал да задава въпроси за видеокасетка от детството му..

»ван изчезна мистериозно, след като отиде в района на изоставеното военно поделение край варненското село Ћюбен  аравелово след организирано във Facebook техно парти. “ам бил на палатка със свои при€тели.

—игнал за изчезването на »ван подава баща му, след като се притеснил от среднощното обаждане и думите на сина си: "“атко, страх ме е." ћомчето пратило и координати на родител€ си.

¬ъпреки издирването обаче десетки полицаи и доброволци не го намериха до понеделник вечерта, когато жител на Ћюбен  аравелово попаднал на т€лото, след като се връщал от гората. “ам събирал дърва за зимата.  “ъй като познал младежа от снимките по медиите, той незабавно казал първо на кмета, а той звъннал на 112.  Ќа м€сто незабавно пристигнал екип криминалисти, които започнали оглед.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


112
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
94
0
 
2
 
! ќтговори
Ќ€ма нищо скрито преди 4 години
—амо където м€стото се казва в последни€ момент на лично на всеки по отделно
93
3
 
2
 
! ќтговори
бг —ЋјЅј÷» преди 4 години
—прете да пишете глупости, дори вие сигурно не може да си пов€рвате....ќще повече н€ма смисъл да заплашвате и да си представ€те н€къв кадър от най - зверски€ екшън филм, в който разстрелвате, изгар€те и прочие който и да било или в случа€ група хора. —амо една лека справка за затворените групи и фестивалите, които са об€вени и се зна€т от всички и от доста по - рано. “ези партита са абсолютно същите както всички и нищо скрито н€ма! Ќа колко фестивали има жертви в Ѕ√, имате ли представа?
92
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
»мам иде€ защо не е било намерено т€лото по-рано. Ќе е било там. ўом ћентал ƒжин казва, че онези са обсебени по числото 23, където има такива филми, мании и секти, обсебен по това число, т€лото на »ван е сложено там на втори септември да бъде открито, 2+9+2+0+1+9=23. “и€ перковци са обсебен €вно от това число на тениските им и са го върнали тогава. «атова не е намерен по-рано, искали са да го намер€т на тази дата. —игурно са вид€ли и н€какви други знаци в човека с 23.
91
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
јбе ти€ хора никой от т€х не е споделил на страниците си, че се търси и е изчезнал човек от партито, нито, че е намерен мъртъв там. *** хората.
90
1
 
5
 
! ќтговори
MENTAL JIN 23 преди 4 години
≈то ги организаторите:https://facebook/profile.php?id=100001987839989 ≈мил Ќайденовhttps://facebook/profile.php?id=100009248068669 ≈мил Ќайденов 2https://facebook/boqn.zamfirovhttps://facebook/sasho.ravnachki
89
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
“ова са пълни глупости, как е възможно човек да се обеси сам в гората на клон?
88
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
Ќ€ма да има такова име, на този човек да не би при€телите му от сбирката да се б€ха обадили н€къде, че липсва. ¬ тази държава колко хора изчезват и не се намират, може един двама от т€х годишно до изчезват по този начин.  ой ще знае за н€кой изчезнал къде да го търси, като той сами€ до последно не знае къде ще е и получава координати в последни€ момент?
87
0
 
1
 
! ќтговори
:( преди 4 години
ƒо ..ћного ме кефи как взеха да се нахъсват. ƒайде да видим кои са тези другите починали? ѕри убийство все ще са влезнали в новините, дайте поне едно име да видим. Ќа *** му дай да се надъхва за глупости.
86
0
 
8
 
! ќтговори
Ќе и аз преди 4 години
ƒругата година набарам ли ви наркомански€ събор ще ви разтрел€м организаторите има разлика от това което вие правите и просто парти в гората защо има други Open Air фестивали който не са в скрити групи и се зна€т месеци по-рано?  акво криете освен напоените с киселина картини? —м€там да разбера и ще ви изгор€ живи не един човек си отиде заради олигофренската ви 'забава'.
85
0
 
8
 
! ќтговори
.. преди 4 години
Ќе 1 човек умира на такова парти т.нар. “айно парти или “ехнивал както му казват.. «амислете се идват н€какъв карнавал чието м€сто не се знае до последно после изчезва се 1 никой не ги е вид€л да го наречем цирк щото си е пълен цирк откачен€ци се тъпчат с лсд и скачат като кроманьонци открили огън€. «ащо никой не намери т€х и неги разпита. ћо€та верси€ е че може би взимат по 1 жертва вс€ка година и имат перфектно прикритие? «ащото повтар€м »ван …орданов не е 1ви€ случей на жертва на такова парти
84
0
 
2
 
! ќтговори
Tribe gang преди 4 години
ƒо Dgdadgƒа в интернет има тонове информаци€ за номадското движение “екнивал, гледайте видеа, четете, н€ма да намерите ритуално жертвоприношение естествено. “ези неща са тайни и се зна€т от малцина, 99% от микимаусите които ход€т там да се дрогират иде€ н€мат, те емблемата си 23 не зна€т какво означава .
83
0
 
1
 
! ќтговори
SPiral trap преди 4 години
ƒо kilio manasiev ћного добре знам в кои книги пише за ти€ честоти ***, н€ма нужда да ме наричаш ***, плюс тва аз не съм от сектата им. ƒо roncici . Ќ€ма как да ти об€сн€ в та€ кутийка, ако те интересува напиши в гугал - chaos magick, ще придобиеш основна представа за феномените които се наблюдават там.
82
0
 
1
 
! ќтговори
Lan преди 4 години
јма и журналистите...значи могат да ров€т в раната на семейството на убитото момиченце, а да потормоз€т малко при€телите на това момче не могат?! ўо не чухме никъде т€хната верси€?!
81
0
 
2
 
! ќтговори
Lan преди 4 години
Ќещо много бързо се реши, че е самоубийство...ама много, особено като въже н€ма!
80
0
 
1
 
! ќтговори
Dgdadg преди 4 години
≈два ли е от ритуал. —ега гледам в гугъл teknival като дам ключови думи и death и victim и suiside, не излиза да има такива неща, както сега като се дадат тези думи ще излезе. явно си е убийство без ритуал.
79
0
 
2
 
! ќтговори
roncici преди 4 години
ƒо DAJJAL 23е как ще можеш да ни об€сниш , ние езика на лудите (наркоманите) не го разбираме
78
0
 
3
 
! ќтговори
kilio manasiev преди 4 години
ƒо Chaos magik 23за ти€ честоти пише в учебниците по радиоелектроника от 1965 за наркотиците също , ама за такива *** като вас тепърва ще се пише
77
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
Ќа мен друго не ми е €сно. ¬секи като може да влезе в групата, как не влизат и полицаи да прав€т акци€?
76
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 години
«начи общо взето човек е зает със себе си и свои емоции и е малко веро€тно да тръгне да убива друг човек. ≈ тогава на сутринта как се оправ€т и тръгват да шофира?
75
0
 
5
 
! ќтговори
Chaos magik 23 преди 4 години
никой никой не води, сами ходим да се надрусаме до обезум€ване и самата музика вли€е на много пластове, комбинаци€та от халюциногени и ти€ честоти води до необ€сними за вас състо€ни€.  акто вече казах малко хора зна€т какво става всъщност през ноща ... ћоже да си €л гъби с при€тели в планината, да си опитен с лсд, но на м€стото с всички ти€ изчади€ и ментал пулсации опитата ти не значи нищо, това е съвсем друго ниво ...