Моловете и фитнесите отварят врати от днес при строги мерки

Ще се спазва хигиена, както и задължителна дистанция
18 май 2020 07:00, Ния Христова
36
Моловете и фитнесите отварят врати от днес при строги мерки
Снимка: БГНЕС
След издадената от здравния министър Кирил Ананиев, днес се очаква да отворят врати големите търговски центрове и фитнес залите. Ще трябва обаче да се спазват строги мерки на хигиена и спазване на дистанция между хората. 
 
В моловете ще има определени врати за вход и изход. Навсякъде ще има разлепени стикери, които посочват къде трябва да се изчаква.
Още по темата
В асансьорите не бива да се качват повече от четирима души, а на ескалаторите ще се допускат до седем човека на разстояние от 1,5 метра между тях.
 
Във всички вътрешни пространства е задължително носенето на маски. Наемателите на магазините ще осигуряват дезинфектанти за клиентите и спазването на нужната дистанция. Само на терасите ще може да се консумира храна. Пробването на дрехи и обувки е разрешено. 
 
Пробните и тоалетните ще се ползват през една. При разстояние от 1,5 метра ще се осъществяват и тренировките във фитнес залите.
 
Всички служители ще трябва да носят предпазни шлемове или маски. Подобна е и подготовката във фитнес залите, където също ще се допуска определен брой спортуващи. За груповите занимания посетителите ще трябва да са около 10 души и да спазват дистанция близо метър и половина.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Беренхена преди 3 години
Олеле. *** отново недоволен и вади от 9 кладенци вода. Ами затворете ги тези МОЛ-ве бе, а пуснете децат на училище, та да се заразят след няколко дена. Колко му е?
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кат идете на фитнес да не сте посмели да се потите, ей. Дръжте си телесните течности у вас и тренирайте с маски.Хахаха, големи смешници...
33
1
 
1
 
! Отговори
BG преди 3 години
Един болен,и всички болни в мола:(дано си почистват филтрите на системата по често,а дано ама надали...
32
0
 
5
 
! Отговори
млък бе хейтаци преди 3 години
На българина все някой му е виновен, ами никой не ви задължава да обикаляте РУМ-овете, пазете се
31
3
 
6
 
! Отговори
. преди 3 години
Единственият човек със сериозни финансови възможности, който познавам от 13 март се е затворил в Бояна и не мръдвал от там.Вчера ми каза че скоро няма и да мръдне.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нереални данни за нивото на заразата у нас. Както вече беше казано - изследват се само хора контактни на вече заразени с вируса, съответно нивата на зараза са нереално ниски. Бум ще има след пълното отпускане на мерките. Явно парите са по-важни от здравето на хората.
29
1
 
16
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 3 години
Тоя Бойко си мисли, че като отвори МОЛ-а, държавата ше се оправи...Ми кво правиме с учениците, студентите, безработните, пенсионерите, майките.... в социална криза сме... ама ние мислим за МОЛ-овете, че да се пълни хазната...Толко им е акъла на управляващите... МОЛ-ове.... до там.
28
1
 
14
 
! Отговори
Християн Диоров преди 3 години
МОН: Във връзка с огромния загубен учебен материал, на учениците се нарежда да се съберат в моловете, за да изследват новите колекции на стари снобарски марки дрехи, телефончета и дрънкулки.Палци горе за най-добрите мерки у Европата!
27
3
 
13
 
! Отговори
Учинайка преди 3 години
Горките деца от училищата.Цял втори срок погубен.... кога ще наваксат. Колко знания са пропуснали? Министъра на Образованието мълчи като пукел... а сега ги пускат и в МОЛ-а... ГРОЗНО!
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В крайна сметка - Интереса клати феса ! и Винаги така ще бъде.Олигарсите се изпокриха по острови и частни имения и си искат Милиардните Печалбии не им пука ,че част от раята ще поизмре -голем праз !
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо отварят МОЛ-овете а Университетите и училищата НЕ?
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам по улиците много из-рели птици и врабчета,и тях ли ги удря Ковид?
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само в Ганьоленд може всичко друго освен училищата да е отворено.
22
8
 
1
 
! Отговори
Ибрик на Властта преди 3 години
Много правилни мерки, подкрепям.Бойко е нашата надежда!!! Мъж на честта! Поклон!
21
1
 
8
 
! Отговори
Само Истината преди 3 години
Ако искате да не се заразите от трипер и гъбички,не мерете дрехи и обувки.
20
2
 
7
 
! Отговори
Разумен преди 3 години
Ми ако меря дрехи от заразен, кой ще ме лекува после от трипер? Ананиев ли?
19
3
 
8
 
! Отговори
До факт преди 3 години
Много ли ти е жалко за безмисленото затворничество. Ако те кефи да си затворен и крадливи мутри и психопати шефове на далавераджийски болници да ти викат, можеш да обереш някой магазин и да те тикнат в затвора. Опасявам се, че надзирателите ще са по-грамотни от идола ти...
18
3
 
5
 
! Отговори
16 преди 3 години
Супер. Знащи не са овце и имат акъл
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха ако ползвате съседни пробни как ще се заразите със страшния вирус, господа и дами овце? Стеннопроникващиякоронавирус ли е това? Или в съседни тоалетни? До къде стигна този свят....
16
7
 
11
 
! Отговори
Бб преди 3 години
Току що минах покрай гитмеса долу в блока. Пълна пародия, седят си на групички и си лафят кифлите без маски.