Борисов до табела за Бойково, провери ремонт на път

Премиерът: Навсякъде помагаме на хората
160
Борисов до табела за Бойково, провери ремонт на път
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в Пловдивско.

Пътят между Първенец и Лилково е в изключително лошо състояние. В момента той се ремонтира, като ще се положи асфалтова настилка и ще се разшири габаритът, обясни той в профила си в социалната мрежа, където са публикувани и видеа от посещението.

На този път има и свлачище - в близост до разклона за с. Ситово, което ще бъде укрепено.

Навсякъде помагаме на хората и няма да оставим да се движат по лоши пътища, отбеляза той.

Борисов се снима и до табела за селото с неговото име - Бойково, което се намира в община Родопи.

Ремонтът на пътя между Първенец и Лилково ще се извършва на етапи. Вече се работи по участъка от с. Бойково до с. Брезовица. Той е в тежък планински терен, в дефилето на р. Първенецка, с малък габарит и без асфалтова настилка. Липсата на отводняване образува дупки и коловози, предизвиква свличане на части от пътното тяло в дерето на реката.

От няколко дни стартирахме и ремонта на Околовръстния път на Пловдив. Индустрията в региона се разви много през последните години и е нужно пътят да бъде разширен и модернизиран, съобщи още той.

По думите му търговете по обществените поръчки са изцяло електронни. Това е начинът за борба с корупцията. Така осигуряваме пълна прозрачност при изразходването на парите на българските данъкоплатци, смята Борисов.

Ремонтира се и пътят Девин-Кричим с много техника и работна сила. Укрепваме и подпорната стена в този участък, каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
4
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Хайде да видим. Бойко сума пловдивчани имат вили в тези хубави села. Защото от Първенец до Лилково са доста километри, а между Лилково и Ситово никога не е имало асвалт, е трябваше да има. Преди години надхвърляха трошляк и откраднаха парите за асвалта. Внимавай, че цял Пловдив ходи нагоре в Родопите, както софиянци на Витоша. И гледай качество да е добро, че избори през крив макарон.
116
9
 
5
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Добре,че беше Бойко,за да оправи пътищата!!!
115
6
 
9
 
! Отговори
Горянин преди 3 години
До Анонимен 110,На твоят кумир Боко Тиквата и дъто му е червено .Потомствен Комунист е.
114
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нарцис с мания за величие.
113
4
 
9
 
! Отговори
Бай Ставри Страстния преди 3 години
А до табелата Централен софийски затвор кога ще го видим
112
1
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Та..как да разбирам това.....че държавата се движи с 5 км/час ........или че между хората и Бойко има 5 кмразтояние, та няма как да ги чуе, или...последен вариант оценката му е 5 мнооооооого добър ! Всеки сам да прецени кое е по-верно !
111
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно ББ на стари години е решил вместо пожарникар да стане шеф на АПИ. Няма да има никакво свобободно време: половин година строи път, 3 месеци го инспектира и сетне още 6 месеци го ремонтира. Както казват по Банкя хората: Залудо работи, залудо не стой!
110
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е, че този човек не може да върши работа като премиер-министър. Назначете го за инспектор по пътищата! И да вземе със себе си професора с ботоксовите устни и присадената над челото коса - те са на еднакъв акъл и умственото им ниво е еднакво. Тъкмо ще си говорят за сина на ген.Радев.
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба си,тъ фунгерите.Кой ви казва,че щом не харесваме бб,каресваме ***.Напротив!Всички са клонки на майката бкп,които трябва да отрежем.Няма начин милиардери да мислят за доброто на бедняка.Хвърлят по некоя троха за да се фръцкат.
108
4
 
6
 
! Отговори
Iozeff преди 3 години
До ЩерюДа ,но трудно ще се доближи до рекорда на Тодор Жевков! Слабичък ми се вижда и доста простичък! Вече не може да спи! Мисли си за близкото и далечно бъдеще! Жалко че няма да може да се порадва на откраднатото!
107
13
 
4
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Браво!!! Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
106
5
 
10
 
! Отговори
СССР преди 3 години
ХАХХА В СТУДЕНА ПАНЕЛКА ,ТИ СИ МАЙ В СТУДЕНА ПАНЕЛКА КРИЕЩ СЕ ЗАД ЛАПТОПА И ПОТЪНАЛ В Б ЪРЗИТЕ КРЕДИТИ НА МУТРАТА БОРИСОВ И ЗА НЯКАКВИ ЦЕНТОВЕ СЕ ОПИТВАШ ДА СПАСЯВАШ ВОЖДА ОТ БАНКЯ И ТОКА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ ЗИМАТА САБАКА УМРЯЛАААА.
105
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко няма милост към руските подлогги, даже прогони 6 кремълски агента от България само за 2 години.
104
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя да не би да е започнал работа в пътното.
103
5
 
13
 
! Отговори
Iozeff преди 3 години
До АнонименАнонимните герберски *** са изпаднали в тих ужас от предстоящата загуба на борисофф!
102
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ссср, ти си в някоя студена панелка, никаква москва не си помирисвал ти ;)Ревлю
101
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътищата разбитиАбе нали ти казаха да излезеш от Столипиново, стига, *** и виж чудесна България.Всичко е ново.Но не се показвай с талигата и магарето
100
6
 
8
 
! Отговори
СССР преди 3 години
До АнонименАЗ СЪМ ТАМ БЕ В РУСИЯ В МОСКВА ТРЕНИОР ПО ФУТБОЛ ,ПРЕЗ ПАНДЕМИЯТА СИ БЯХ ВКЪЩИ И ПУТИН МИ ПРЕВЕЖДАШЕ ЗАПЛАТАТА РЕДОВНО БЕЗ ДА РАБОТЯ,А ТУК ТИКВАТА И КРЕДИТ НЕ ВИ ДАДЕ ПОДЛОГО ГЕРБЕРСКА...
99
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Тиквакис му е малко откраднатото и продължава.
98
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще са нужни десетилетия за да се ремонтират, калпавите строежи на Борисов.