Хаос и в Кърджали - не се спазват никакви противоепидемични мерки

Хората студували цяла нощ, чакайки да предадат протоколите
5 апр 2021 12:56, Петя Славова
10

Повечето от представителите на секционните избирателни комисии в Кърджали казват, че са стояли почти цял нощ в буферните зони. Хората твърдят, че хаосът е налице и не се спазват никакви противоепидемични мерки.
Още по темата

От Ардино се оплакаха, че стоят цяла нощ на студено в буферна зона в училище, чакайки да ги повикат, за да предадат протоколите. Единственото обяснение, което са получили, е, че заради дългите протоколи е имало страшно много грешки в тях.

Някои от хората споделиха пред екип на Bulgaria ON AIR, че чакат от 22 ч. снощи, а случващото се не е нормално. Нямат яснота защо процесът се бави толкова много и никой не им дава обяснение.

Сравнително ниска е избирателната активност в Кърджалийско - гласували са 70 832 души от общо почти 270 000 имащи право на глас. Най-много са гласувалите в Момчилград и Черноочене. Най-малко гласове са дали в Ардино.

По предварителни данни победители в района на Кърджали са от ДПС, следвани от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в нашия град малцинствата не спазват за такива Индийско наказани на място
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че не е ли лична отговорност да си спазват противоепидемичните мерки бе? Да ида да им вдигам маските над носовете освен през 5 минути.....
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо никой не попита властимащите как хора които идват от държава с рекордни нива на новорегестрирани и пълен локдаун не подлежат на карантина?
5
3
 
0
 
! Отговори
Меди доганов преди 3 години
Търпете овци, ще има салам за всички вас, все някога, за някой ***, за други само нахапан.!.
4
1
 
0
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
270 хил кърджалийско е било 90те ся минус -130 хил който не са идвали от 30г в к-ли. И едни 30-50 хил в чужбина и по големите градове в бг. Реално 120 макс в кърджалийско да живеят. Но това се отнася за цяла Б-я като цяло.
3
1
 
2
 
! Отговори
9 преди 3 години
като не вярват - оставете ги. Може да са станали атеисти...?:)
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус няма, всичко театър на докторите и Боко Тиквата. Вчера бях Пирогов - пълен хаос е. Скафандрите и другите глупости са само камуфлаж, реално всичко е една мешавица.
1
6
 
9
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Следващия хаос в Кърджали ще е когато Ердоган си го поиска, заедно с други 5 областни града от 28.... Всичко това е благодарение на герб!