Бебе почина в Лом, в болницата или преди това?

Близките контрират лекарското мнение
19 авг 2022 21:16, Александър Попов
14
Бебе почина в Лом, в болницата или преди това?
Снимка: БГНЕС

Бебе почина в болницата в Лом, като според лекари то е загубило въздух още в корема на майката и преди да бъде транспортирана до лечебното заведение. Близките обаче отричат, съобщава bTV.

Славчо Борисов кара съпругата си в ломската болница в нощта срещу 18 август. Тя е със силни болки, но в съзнание.

"През целия път моята ръка беше на нейното коремче и чувствах самото бебе как риташе, как се движи вътре, пулса", казва той.

Бащата и негови близки изчакват раждането в коридора, откъдето известно време чуват нечии сърдечни тонове. Смятат, че те са на детето.

Около час по-късно научават, че бебето не е живо.

"След раждането се установява три пъти завита пъпна връв около врата и от там идва цялата патология, затова е загинал плода в близките часове преди да пристигне в болницата", казва д-р Едуард Богомилов, началник на отделението по Акушерство и гинекология.

Тялото на детето е предадено за аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Ломпочинало бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9 - Не търсят теле, а повод да изкрънкат обезщетение. Жалко все пак, че се е случила такава трагедия. Бременните жени да ходят редовно на консултации и да следват съветите на лекарите, няма какво друго да се направи.
12
0
 
3
 
! Отговори
Цветелина преди 1 година
Недейте да говорите че не е търсила лекар жената аз също съм раждала мъртво бебе и не мога да ви опиша каква болка е от загубата слава богу тази година имам живо и здраво родено бебе точно доктор Богомилов ми следя бременността и *** бебето ми.За което съм му благодарна много а миналия път отидох при него с мъртъв плод поне мен да спаси.Др Панов във Видин е виновен за загубата ми ако има някой от Видин който чете това не ходете при него опасен е за вас и БЕБЕТО ВИ!!!
11
2
 
9
 
! Отговори
Зизу преди 1 година
Според мен тук нямат вина лекарите тоя пък чул тоновете с ръка моля ти се трябвало е да си намерат рекър и са направят секцио както по горе някой от вас писа
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са невежи защо не са си намерили лекър
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако близките са ***, тая жена сигурно и на гинеколог не е ходила да се проследява... после под вола търсим теле...
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може да се "чувства пулса" през корема. Пълна глупост! Аутопсията веднага лесно ще покаже дали бебето е вдишало въздух или не, дали белите дробове са разгънати.
7
1
 
4
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 1 година
Ако всички болници бяха добри, къде щяха грешниците да си изкупуват греховете?
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заставам зад думите си: болницата в Лом е най- лошото място, където човек може да попадне. Не знам някой да е излязъл жив от там, лекарите искат пари явно и не тайно, а ако нямаш, се оказва, че са заети и имат по- важна работа. Карат те да се чувстваш виновен затова, че си завел баща си на доктор, а не си го лекуваш сам в къщи.!
5
1
 
11
 
! Отговори
Кошмарна история преди 1 година
Призлява ми като си помисля, че бебето може да е ритало в корема на мaйкaтa, защото се е задушавало и е умирало. Възможно ли е по време на консултациите да се установи, че пъпната връв е около шията му? Но се питам също така доколко може да се вярва на бащата? Възможно ли е с ръка върху корема на бременна жена да се усети пулса на бебето?
4
0
 
20
 
! Отговори
екстрасенси преди 1 година
Стоят в коридора и чуват сърдечни тонове? Иначе жалко за бебето.
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябваше да извадят бебето със секцио ако наистина пъпната връв е била увита около вратлето на бебето. Второто ми дете беше се обърнало напречно в утробата на жена ми и докторите го извадиха със секцио.Но по онова време 1984 година имахме акушери специалисти. Ако сега такава жена отиде да ражда ще уморят и нея и бебето.
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще си направят ново
1
5
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Вътре се движи пулса, бате!!!! С карате вав грабначният кош!!! НИЙ СИ ЗИМАМИ ТУЙ НЕЙ КРАЖБА!!!!