Чешки турист се удави след ергенско парти в Поморие

Инцидентът е станал в хотелски басейн
12 юни 2023 08:45, Елка Василева
10
Чешки турист се удави след ергенско парти в Поморие
Снимка: архив, БГНЕС

Тялото на 40-годишен чешки турист е открито след ергенско парти в басейн на хотел в Поморие.

Мъжът е пристигнал на 5 юни, съобщават от полицията. Тялото е забелязано около 4 часа от двама негови приятели, които го извадили от водата и алармирали полицейските служители. Предстои извършването на аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас.  

За още двама удавени информира областната дирекция на МВР. Все още не е ясна самоличността на жена, чието тяло е намерено в морето до курортно селище Елените.

Вероятно от удавяне е починал и 60-годишен мъж от Царево. Последните два инцидента са от 9 юни, предаде БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Списаревски преди 10 месеца
...и да добавя - Българинът е достигнал съвършенството в тоа занаят - пиенето. Колкото повече пиеш - толкова повече изтрезняваш - ха! Както е казал Тодор Колев...
8
0
 
7
 
! Отговори
Списаревски преди 10 месеца
Да можеш да пиеш културно е наука - дилетантите се давят! Липсва им нашия опит от хилядолетия усъвършенстван... Нема как да стане за един ден!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като смесиш вода с алкохол, така става!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега ще има булкинско парти!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Англичаните са номер едно обаче. Никой не може да ги стигне по идиoтия. Преди няколко години в една хотелска стая на Слънчев бряг група англичани празнуваха рожден ден на единия и по едно време им хрумва гениална идея- да заврат пиратка отзад на рожденика и да я запалят. И като гръмна тази пиратка тоя заподскача като на умряло. Ходиха след това в поликлиниката на курорта да му шият aнусa. 8 шева му направили за да го закърпят. Имаше даже клип в този сайт как му палят пиратката. Муахахахаа....
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ингилизите като дойдат у нас и след като се напият до козирката и приключват с балконинг. Сега пък чехите налагат нова мода за приключването на жизнения си път- басейнинг! :)))
3
0
 
5
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Е как решихте че е младоженецът ?Иначе като за 40 годишен да се налее като свин*я и даде пльосне в басейн е вярно супер малоумно.
2
8
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
НАПИЛ СЕ ОТ МЪКА ДО ПРИПАДЪК ЩОТО ВЗИМАЛ ЗА ЖЕНА ДЪЩЕРЯТА НА СОБСТВЕНИКА НА КРАВЕФЕРМАТА И ТЯ 200 КИЛОГРАМОВО ДОБИЧЕ АМА С ДОБРА ЗЕСТРА! ПОДСЪЗНАНИЕТО МУ САМО ГО ДОТЪТРИЛО ДО БАСЕЙНА ЗА ДА СЕ САМОУБИЕ ОТ ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ.
1
8
 
10
 
! Отговори
Афтърпарти преди 10 месеца
Точно навреме се е отървал!