Как да избегнем блокадите на АМ "Тракия"?

Четвърти ден продължава блокадата
Обновена: 2 окт 2023 09:34 | 2 окт 2023 09:31, Нели Христова
67
Как да избегнем блокадите на АМ "Тракия"?
Снимка: БГНЕС

Четвърти ден продължават блокадите на основни пътища в Старозагорско от протестиращи миньори и енергетици. Поради затруднения в движението са определени следните обходни маршрути в областите Сливен и Стара Загора:

В област Сливен:

Обходният маршрут за движещите се по АМ "Тракия" в двете посоки е по II-66 Стара Загора - Нова Загора - Сливен.

В област Стара Загора:

- За пътуващите по АМ "Тракия" е от пътен възел "Нова Загора" по път II-66 Нова Загора - Сливен до пътен възел "Свобода", съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

- За пътуващите по път I-5 Казанлък - Стара Загора: за гр. Стара Загора - през с. Памукчии, с. Християново, Калояновско шосе; от Стара Загора в посока Казанлък - по път II-66 Стара Загора - Нова Загора - Сливен, бул. "Калояновско шосе, с. Християново, с. Памукчии или по път II-57 Сърнево - Раднево през гр. Раднево по път III-554 Нова Загора - Раднево.

- За пътуващите по път II-55 през Прохода на Републиката - от Велико Търново по общински път за с. Димовци към гр. Николаево, като се включват при пътния възел при Гурково на път I-6 София - Бургас /Подбалканския път/, от Гурково към Велико Търново по път II-55 към Прохода на Републиката се пренасочват на бензиностанция "Петрол" по път III-5007 с. Конаре, с. Козарево, гр. Твърдица и се включват по път III-662 Твърдица - Елена към гр. Велико Търново.

За пътуващите по път III-554 в района на гр. Гълъбово маршрутите са:

- гр. Гълъбово - гр. Раднево;

- гр. Гълъбово - гр. Симеоновград - с. Главан - с. Полски градец - гр. Раднево

- гр. Гълъбово - с. Обручище;

- гр. Гълъбово - гр. Симеоновград - с. Главан - с. Мъдрец- с. Обручище;

- с. Обручище - гр. Раднево;

- с. Обручище - с. Мъдрец - с. Полски градец - гр. Раднево.

И тази нощ Проходът на Републиката остана затворен, като там енергетиците са разпънали палатки. В редиците на протестиращите вече се говори за ефективна стачка.

Остава и блокадата на двете платна на магистрала "Тракия" на разклона за Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вместо да подкрепите протеста и да се отървете от колониалното правителство, вие избягвайте блокадите. Държавата няма бъдеще под нацистка диктатура. Нацистите ще ви ликвидират всичките. Ще останат само клоуните и чалгарите и чалготеките да работят. Всичко останало ще го ликвидират и закрият.
33
6
 
13
 
! Отговори
Аз преди 7 месеца
Няма ли полиция и жандармерия в тази държава? До кога ще търпим своеволията на политическите протестиращи???
32
5
 
9
 
! Отговори
Швейцареца преди 7 месеца
Роби на червени ДС олигарси блокират държаната вече 4 дена заради интересите на феодалните си господари и за малко лесни пари.Ботев и Левски Съжеляват че си дадоха живота за тоя прос т народ и тази скапана държава!
31
2
 
7
 
! Отговори
... преди 7 месеца
Като наритат мързелите, които са я взели за бащения!
30
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стига с тия организирани мероприятия. На левицата и дай само да създава безобразия в държавата.
29
3
 
6
 
! Отговори
Дъглас преди 7 месеца
Като спрете тока на България и да не гласувате
28
2
 
4
 
! Отговори
АнтиСоцСоцКлуб преди 7 месеца
Когато съм бил безработен и без пари не са ви дари една стотинка така че сега не за ри ку ра ме ще останат без работа за над 3 к заплата
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не мога да ги мисля, мен никой не ме е мислил като съм бил на минимална работна заплата.
26
7
 
11
 
! Отговори
Black Sea преди 7 месеца
Блокадите се избягват лесно. Гоните Митрофанова и закривате руското консулство във Варна. Възраждане и Левицата остават без ръководител и финансиране и след 24 часа стачкуващите ще са си разотишли.
25
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прибирайте се по дупките си, копачи. *** катун....Това Гълъбово, Раднево, все едно си попаднал на Марк бате, да се чудиш как живеят хора там....
24
7
 
14
 
! Отговори
Стара Загора преди 7 месеца
Животът и здравето на хиляди пътуващи в момента са поставени на карта заради овълчили се нищоправци на по 3000+ лева заплати, с ипотеки за стотици хиляди, затова реват като сарански мечки -ножът е опрял до кокала, искат държавата да продължава да ги хрантути докато тровят населението! Ей, ТЕЦАДЖИИ, Файка би да Бера!
23
5
 
8
 
! Отговори
Швейцареца преди 7 месеца
Това е смешно някакви пребеи 4 дена тероризират държавата!
22
6
 
11
 
! Отговори
Свобода преди 7 месеца
Вчера слушам един въглищар, хем се оплаква от условията на труд, било мръсно, гадно опасно, хем пък блокирал пътя иска да му запазят мините, не ще едни 4 млрд. Лъжат ги хорицата ей такива пишман възрожденици и бесепари. Внимавайте за кого ще гласувате!
21
4
 
3
 
! Отговори
ОЙ ОЙ ОЙ преди 7 месеца
ИСКАМЕ БОЙ
20
9
 
7
 
! Отговори
ДЖЕНДЪРМЕРИЯТА преди 7 месеца
ДА ИМ СПУКА ПЪПЕШИТЕ С ПАЛКИТЕ
19
5
 
13
 
! Отговори
до 19 преди 7 месеца
Обществена тайна е, че там се влиза с МНОГО връзки и СОЛИДЕН рушвет! Не ги жалете работещите там, играят го местни дерибеи! Нормалните хора в региона още кютат на трицифрени заплатки, а тези за нищо вземат големите за региона суми! ДГД! ЗАКРИВАЙ! ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА ИДВА И ДА ГИ ЗАПУКА ТАКА, КАКТО БЯХА ТРЕТИРАНИ *** ЗАД КОЛОНИТЕ ПРЕЗ 2020! Не може шепа самозабравили се *** да тероризират цяла България!
18
6
 
6
 
! Отговори
АнтиСоцСоцКлуб преди 7 месеца
Въглищари роби на червени олигарси от ДС
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вън продажните управляващи посолствени марионетки. От поне 20 години в България не е имало честни избори. Без истински народни представители все ще е така.
16
7
 
3
 
! Отговори
..... преди 7 месеца
<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Шуробаджанащина е там в Тецовете.Преди кандидатствах към 2008г. обявиха 50 места чаках от 3 ч. сутринта да подам документи въпреки че за по-ниско ниво /техник/ в три различни цеха;Сои,Автоматика,Електро и изобщо дори на интервю не ме поканиха.А имам три дипломи и за Ел.техник,Механо и др. Там се плаща тогава искаха по 10 хил . да започнеш! Така че знам ги там,да има и *** и тежка работа,но има много скатани длъжности и администрация!Повечето където работят там съм убеде
15
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като свалим правителството, ОСТАВКА!