"Необичайните заподозрени" с Георги Лозанов тръгва по Bulgaria ON AIR

Новото седмично обзорно предаване започва на 22 януари
Обновена: 5 яну 2017 11:28 | 5 яну 2017 11:25, Александър Попов
10
"Необичайните заподозрени" с Георги Лозанов тръгва по Bulgaria ON AIR
Снимка: Bulgaria ON AIR

Медийният експерт Георги Лозанов превзема вечерния неделен ефир на Bulgaria ON AIR от 22 януари, тогава започва авторското му обзорно шоу "Необичайните заподозрени". Предаването ще се излъчва на живо всяка неделя от 19 часа.

"Телевизия Bulgaria ON AIR се утвърди като високопрофесионална и европейски цивилизована територия в родната медийна среда, чиято редакционна политика е попътна на една стара моя амбиция, неосъществена досега поради друг тип ангажименти – да издирвам и давам трибуна на гласове и идеи, които поради екстравагантността си, полемичността си или инерции в мисленето трудно получават публичен достъп.

Струва ми се, че не съм сам в усещането си за нещо недоизказано, което може да се окаже по-важно от казаното. Предаването ще се вслушва именно в него. Ще търси скритите резерви на журналистиката, с които тя да се защити от нарастващите обвинения, че заобикаля истината, че традиционните медии са неспособни да се справят със ситуацията на "постистина", предизвикана от липсата на правила в интернет.

Много години наред съм се опитвал да налагам правила в медиите като съм следял дали другите ги спазват, дойде време сам да покажа как се прави това и предварително благодаря на Bulgaria ON AIR, че ми предоставя такъв шанс", коментира Георги Лозанов.

Важни, но медийно неексплотирани теми от сферата на политиката, изкуството, науката, медиите, градската среда, социалния живот, човешките права, междуинституционалните отношения, публичното поведение и изразените позиции, ще изграждат съдържанието на предаването. Ефектът на "постистината" върху еволюцията на медиите ще бъде редовна тема, пречупена през призмата на актуалните събития и обществените манипулации, които трябва да бъдат разконспирирани.

Всяко издание ще включва авторски коментар на водещия по най-важните теми от седмицата.
 


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Галина преди 3 години
Аз го харесвам и мисля, че е достатъчно интелигентен . Определено смятам, че ще се получи едно добро предаване.
2
1
 
2
 
! Отговори
Симона Спасова преди 3 години
Тогава поне от кумова срама първия му гост трябва да е Стефан Вълдобрев.
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умен човек е, ще се гледа.