Обвинения за ученика побойник, ще лежи ли в затвора?

Пуснаха го от ареста под надзор на Детска педагогическа стая
Обновена: 21 юни 2017 16:55 | 21 юни 2017 16:00, Камелия Цветанова
21
Обвинения за ученика побойник, ще лежи ли в затвора?
Снимка: СПГТ

16-годишният Марин Цанов, който вчера метна стол по учителката си по етика и право, излезе от ареста.

Срещу него е взета мярка за неотклонение "Надзор на инспектор при Детска педагогическа стая" като най-подходяща с оглед отнемането на възможността да извърши друго престъпление, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Срещу ученика има повдигнати две обвинения - за хулиганство и за нанасяне на лека телесна повреда.

За нанасяне на лека телесна повреда на учител по повод изпълнението на службата му предвиденото наказание е "лишаване от свобода" до три години.

За хулиганство наказанието е затвор до две години или пробация и обществено порицание.

Около 12:30 ч. вчера Цанов нахлу в учителската стая на Софийската професионална гимназия по туризъм и ритна преподавателката си по етика и право Богомилка Николова.

След това хвърли стол по нея, а поводът за гнева му бе получена малко по-рано двойка.

В това време майката на Цанов е била в училището заради проблемното поведение на младежа напоследък. Тя обаче не е станала свидетел на инцидента, тъй като е била при директорката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво наказание ще измслят, но ако го няма, всеки като него ще си разиграва коня. На българина като му бръкнеш в джоба и работата тръгва, но не знам в случая дали това ще ефективно. Понеже родителите ще платят. Преди имаше ТВУ, за някои беше школа за престъпници, но процента беше малък. Трябва да има нещо подобно и сега, че има много гамен.че.та, на които трябва да им се налее малко ум в тик.вите
19
0
 
9
 
! Отговори
16г дрисльо преди 6 години
Пуснат разбира се и точно затова няма да се оправим никога. Нямат страх, правят си каквото искат и знаят много добре че я тати, я мама, я полицията сами ще го пуснат и нищо не могат да му направят.Що не го задържите за една седница та малко да му се дръпне лай:ното на някой нар в затвора. Много бързо ще влезе в релси както се казва.*** държава и ще си остане блатото на Европа.
18
0
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 16Пишеш пълни глупости, да ме прощаваш!Шамар ли? Моля???Знаеш ли колко шамари съм ял от съученици?!И не само! Шамари гарнирани с яки юмруци!Да те изфраска някой с юмрук в гърба или гърдите беше нещо като поздрав "Добър ден!"Вярно е само едно нещо: Имахме оценки и за поведение. Което почти никога не ни го намаляваха - именно за да не ни провалят живота, както се изрази!
17
0
 
10
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 6 години
Не беше ли редно , по оценка на риска , да бъде задържан в Полицията или в Психиатрична Клиника ?Това нещо може да тръгне да отмъщава и да убие дете или възрастен .
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази вечер очаквайте в новините репортаж от болка в който живее малкият.Ще чуете,че е много добро и възпитано дете и винаги поздравява съседите.
15
2
 
15
 
! Отговори
ззз преди 6 години
А и да питам: на времето някой помни ли да се е чуло и видяло "Агресивно Поведение!"И изобщо не става дума за агресия към учител! То даже мисъл за неуважение към възрастен или не дай си боже към учител не ни е минавала (някой си ги мразехме но на ум), а за бой !!! О боже!Веднъж един съученик удари шамар на друг съученик. Е от ИЗКЛЮЧВАНЕ го спаси САМО, че майка му работеше в училището и му се размина САМО с две еденици понижено поведение(такова наказание можеше да ти провали живота тогава)!
14
0
 
13
 
! Отговори
redordead преди 6 години
За подобно поведение да резнат една глоба от 1000 лева на родителите, а при повторно - да се явява на изпити като частеб ученик и да плаща по 200 лева на изпит - тогава, като ги ударият по джоба, родителите му ще се сетят да му стегнат юздите...
13
2
 
23
 
! Отговори
ззз преди 6 години
Всичко е резултат от ЛИПСАТА на БОЙ от мама и тате и изобщо от АДЕКВАТНО възпитание!Все се сещам как една МАЙКА писа преди време (по друг повод):"...на времето, ако направех някоя беля, първият чичко/лелка на улицата, щеше да ме ОШАМАРИ (О! ужас - това от мен) и после за УХОТО и при майка ми. Тя щеше да му се ИЗВИНИ, да му БЛАГОДАРИ (СТИГА БЕ!!!) и после като си ме прибере в къщи такъв бой ме чакаше (аз бих добавил: а пък ако разбере и баща ми ... олелее) ..."Да и станахме Хора а не плазмодии
12
0
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
И може би сама се е понабила! Да попитам: ако това се беше случило с ***, жена ти или дъщеря ти пак ли такъв коментар ще пишеш?
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му ударя на този изперкал скинар 20 жилки по кльощавия ***, и ще забрави агресия, тупаници и всичко друго. Едно време, при Бай Тощо, чичко милиционер щеше да му завърти така СО;;;;пола, че да го помни цял живот. Това ненормалниче май се друса и то здраво!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ТАКИВА СЛУЧАИ - ГЛОБА 5000 ЛЕВА НА РОДИТЕЛИТЕ. Така ще бъдат принудени да стягат юздите на разпасолото се отроче.
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не оправдавам малкия ке"еш, но и родителите са за бой и май за много бой
8
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А двойката по-рано дали не е била писана ей така, щото не е бил симпатичен на госпожата? И това трябва да се провери, защото немалко учители пишат оценки по симпатии! Трябва да се търси ПРИЧИНАТА, а не поводът!
7
2
 
22
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Трябва да бъде настанен в Бойчиновци до пълнолетие и след това да поживее някоя и друга година с истинските левскари в общежитие Кремиковци.
6
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По комунизма като бяхме деца, един нахлупи кошчето за *** на главата на една учителка.Свикаха род.среща и с това се размина.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любопитен съм какво е мнението на родителите на детето?
4
17
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Вие добре ли сте ,бе !!! Какъв затвор ! Толкова народ избиха за тия 28 години ,вие искате тоя да влезе в затвора ! Оня,пияния руснак Максим Ставийски трима души затри и да не би да е в затвора !!! Не !!! Печели пари от ледено шоу ...
3
6
 
33
 
! Отговори
В Затвора преди 6 години
Мястото на тази малка мишка е при бразилците в панделата. Там ще го научат да е тих, кротък и да раздава любов :)
2
1
 
40
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Ами като не можеш да изкараш една тройка даже ,кой ти е виновен бе ?Да си учил, не да биеш и хвърляш столове по учителката.
1
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи този пикльо е задържан, а поляците от бензиностнцията си тръгнаха поживо поздраво. Браво!