Сарафов: Няма още един спасен, 45 са жертвите на катастрофата

Командированите в Скопие следовател и прокурор ще останат там най-късно до неделя
Обновена: 26 ное 2021 14:08 | 26 ное 2021 13:30, Веселина Йорданова
56
Сарафов: Няма още един спасен, 45 са жертвите на катастрофата
Снимка: БГНЕС

Още едно тяло е било намерено при допълнителен оглед на катастрофиралия на автомагистрала "Струма" автобус с граждани на Република Северна Македония.

Още по темата
Така броят на жертвите при тежкия пътен инцидент става 45, както беше обявено първоначално. Информацията е съобщена от заместник главният прокурор и ръководител на Националната следствена служба Борислав Сарафов пред БНР.

"В 21.15 часа в трагичната нощ са влезли през "Капитан Андреево" 52 пътници, от тях 45 намерихме в автобуса, 7 са в "Пирогов", за съжаление няма още един спасен", каза той. Останките са на дете.

Сарафов каза още, че командированите в Скопие следовател и прокурор ще останат там най-късно до неделя. Те трябва да донесат документацията, свързана с катастрофиралия автобус и ДНК профили на роднините на загиналите. Веднага след това ще започне и идентифицирането на жертвите на инцидента.


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
0
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
От такива като Пламена и Виктор Неделчеви така става
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спасилите се били седящи на задните седалки до машинното отделение на двигателя до което на най-задната седалка спи 2-ия водач,като до тях не са достигнали в силна степен дима с пламъка на пожара възникнал от предната част до края на салона с багажното с моментално и сила,че за някакво малко разстояние от удара с мантинелата,който не е пряк в средата на автобуса,а даже да е пряк не може толкоз бързо да повлияе на мощност,бързина,сила на разпространение на пожара,че водача да не може да отреагира
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може ли да пропуснат цял труп? Какви са тези експерти? Какъв е бил този оглед да не видят труп и да го открият след дни в автобуса. Това не е игла. Това не е фиба. Това е цял труп и то човешки труп. Как не го видяха? Как го откриха чак в Перник чак след като автобуса е бил ескортиран за съхранение на уликите. Какви са тези хора? Слепи са са били да не видят цял труп? В шок съм.
51
1
 
3
 
! Отговори
безброй калинки преди 1 месец
До неграмотници: Май *** е редакторката Весела и засмяна....не може ли да брои и после да пита преди да пише ?
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунистически резил. Корупцията, кражбите и некадърността процъфтяват
49
2
 
5
 
! Отговори
минувач преди 1 месец
Браво на Раковите оперативни работници. Добре, че прокуратурата си е свършила работата.
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ега си следствието! Пет денонощия в наличен изгорял автобус труп не може да открие. Хвала на Рашковото МВР.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бежанец, а? Ще бяга. Къде ще избяга?
46
4
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
И още от БАБИкян :партенката на ГЕРБ Слави Трифонов се размина с ключовото Министерство на земеделието, в което искаше да пробута Пламен Абровски, братовчед на корумпирания бивши министър Мирослав Найденов Миро Мършата,, БАБИ Вие не бяхте ли със Славчо аверчета по площадите????????????
45
1
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
ТОЙ е ТУК,ТОЙ БАБИкян не спи и прозря ИСТИНАТА:">*** игра: Борисов в завера за отстраняването на Бойко Рашков от управлението!
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще бяга ли? Бързо го изгориха.
43
1
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
БАБИКЯН /информиран.нет/">45 трупа на Струма? Очаквано любимка на Бойко дърпа конците в Агенцията по безопасност на движението,, НАЙ ПОСЛЕ СИ ДОЙДОХМЕ НА ДУМАТА,няма кой друг освен Борисов да е ВИНОВЕН ТОЙ е ТУК , ТОЙ БАБИкян не спи и ....разгада случая.
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Срам и Ужас ! - как след 3 дена ! откриха още един ? автобуса трябваше сантиметър по сантиметър да го прегледат още на място - вопиюща немърливост,некадърност и ужасна безхаберност.
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе тия труповете не могат да преброят, тръгнали разследване да ми правят. Какво им се доверявате изобщо на тия аматьори? Истината така и няма да я узнаем.
40
1
 
4
 
! Отговори
неграмотници преди 1 месец
Абе, тия луди ли са или нас правят на луди? При положение, че в автобуса са били 52 пътници, 45 са загинали и 7 са живи - сбора не е ли 52? Какъв един търсят? Аз ли не мога да смятам или те са учили друга математика?
39
2
 
7
 
! Отговори
ЗаПочиващияШофьор преди 1 месец
...има малка камера ,вдясно до багажниците и резервоара, с капак като на багажник.Там спи шофьорат или тахаграфската му карта. Отвориха прокурорите съседните капаци и видяха , че тубите са празни, а не видаха че там е изгорялото тяло на шофьора.Ами ако той със запалката вместо цигара е запалил фоерверк или бензинови пари излезли от изпразнените туби , ко пра"им?Цялата прокуратура е за уво и реподбор.Да назначават ГРЪБНАЧНИ с мозък и юридическо образование от СУ, а не от имитациите,бълващи китапи
38
1
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Моите почитания към жертвите и техните семейства,ама т'ва Зе да мяза на некаква ромска игра "тука има,там нема,нема тука,там има...има,нема,има,нема,,има,нема...Толкова ли Днес Бг не може да се свърже с официалните руски власти и оттам да влекат информация. Някои май не са журналисти,а примък-отмъкцисъс солидни заплати,които дебнат да препишат некакви клишета из Гугъл,превеждайки си ги с кофтият гъгъл-преводач.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се събират на едно място Сарафов, Каскета и Цацаров и да хващат гората тия гербаджийски марионетки
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След коментар #25 като спрем да се смеем можем и да помислим с какви хора си имаме работа в тези репресивни органи.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не са арестували Борисов и Гешев, че не ги виждам?