27-годишен отива на съд, след като преби и ограби жена на първа среща

Той подлъгал жертвата в апартамента си, след което агресирал и я изгонил полугола
Обновена: 29 мар 2023 19:18 | 29 мар 2023 19:17, Йоана Цонева
30
27-годишен отива на съд, след като преби и ограби жена на първа среща
Снимка: Pixabay

27-годишен подлъга жена в дома си, след което я преби, ограби и изхвърли от апартамента си в София полугола. Прокуратурата съобщава, че е готова с обвинението по случай от месец май 2022 г. и столичанинът ще се изправи най-накрая пред съда.

Двамата се запознали в столично заведение през май 2022 г., а на 25-и същия месец В.Б. поканил пострадалата в дома си. Около 16.30 ч. тя отишла в апартамента му и започнали да обсъждат общи въпроси. Впоследствие обаче мъжът станал агресивен и се нахвърлил върху нея с думите "искам кеш". Б.В. започнал да я скубе и да я блъска в бюрото пред нея, докато тя стои на стол. Нападателят взел мобилния й телефон и две връзки с ключове.

Още по темата
Това обаче не било достатъчно за Б.В. и затова той издърпал и събул късите панталонки на пострадалата, като от тях взел портмонето й с пари и документи. Тя се опитала да си ги вземе обратно, но той продължил да я скубе и я избутал до входната врата. Б.В. изхвърлил пострадалата в коридора и заключил вратата. Жената останала без пари, телефон, ключове, документи, полугола и боса сама във входа на жилищния блок. Междувременно минал съсед, който й дал дрехи и се обадил на тел. 112. В разговор между него и пострадалата, станало ясно, че истинското име на Б.В. не е това, което тя знае.

27-годишният мъж е привлечен като обвиняем за извършен грабеж при условията на опасен рецидив, тъй като към момента на деянието е бил осъждан трикратно.

Предстои Софийски градски съд да насрочи разпоредително заседание по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Кон преди 1 година
Това, че кюфтетата имат цена, е вярно. Украинка ли е? И все-пак, липсват каквито и да било връзки между резултата, действията. Като бълнуване на автора е.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Коментатор "Гласоподавател *** ***." ---- чиииба бе жендаар!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахахахахаххахаха, нещо не са се разбрали за тарифата
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към момента на деянието е бил осъждан трикратно, а е само на 27 г. Това говори достатъчно.
17
4
 
2
 
! Отговори
Случило се през май преди 1 година
През май в София все още е хладно за къси панталонки. В някои майски дни, когато по обяд е горещо, привечер вече е хладно за къси панталони. Тя е отишла в дома му към 16.30 ч. Кога е смятала да си тръгне? След половин час? По тъмно? Или може би чак сутринта? Дори и през август, ако отиваш за първи път на гости в дома на мъж, с когото нямате общи познати, а сте се запознали сами случайно на обществено място, късите панталони не са най-подходящото облекло. Провокативни са. Наивна? Или от занаята?
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"... започнали да обсъждат обще въпроси" - какво точно означава това? И за какво е поискал кеш? Ако не се уточнят тези две неща, информацията е напълно ненужна, защото е неясна.
15
8
 
5
 
! Отговори
Hamid преди 1 година
Ама сега ще го уважава
14
5
 
7
 
! Отговори
Ъц преди 1 година
Ами тати тъй го е възпитал!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива винаги е имало!! Публичен разстрел за такива! Няма значение, кой е на власт!!
12
5
 
14
 
! Отговори
В лошия Китай такива преди 1 година
като този ги пращат в Трудови лагери. Там блъскача ще блъска, безкрай ще блъска със тежкия чук по големи камъни. А сега си спомнете къде беше в развитието си Китай преди 27 години, възрастта на този кэлэш. Ще ви стане ясно, защо те отидоха много напред, а ние потънахме и копаем дъното.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че кви ли въпроси е отишла в апартамент на някой с когото се е запознала оня ден да обсъжда по къси панталонки...
10
5
 
9
 
! Отговори
чети внимателно преди 1 година
Този е новия капиталистически човек - строител на модерна България. Вълчия ни капитализъм и слободията размножиха такива елементи и днес Бг е страна на ниво от 3-тия свят, за жалост. И няма край...и няма...няма...
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мене тая е била супер дразнеща, тоя я е черпил и накрая е отказала секс. Той се е ядосал и е решил да си вземе полагаемото за черпата и положените усилия. Жените го правят това - да идат у вас и да ти се зъбят че няма да ти дадат секс и да ти изпият пиенето също.
8
9
 
9
 
! Отговори
До Ето преди 1 година
Когато една жена претърпяла насилие, не е подкрепена достатъчно, може да минат и 20 години докато събере смелост да говори за това...а може и въобще да не проговори! Ето на това разчита побойникът (насилникът).
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ги осъждате хубавичко и ефективно в старта на крими проявите им и така престъпниците стават нагли и изпечени. Скъпа "Правосъдна" система, твоето място в живота на хората отдавна е да насърчава и да процъфтява престъпността. Време е да си измислиш друго име, например, да се наричаш Кривосъдна Система. Хаха
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не че нещо ама тая с кой акъл е отишла там?!?!Имам един познат дето сумати простттти момичета златотърсачки ги *уважи* без да е дал една стиннннка. Качва снимки във Фейсбукито със Ес класи, с БМВта, с Бентлита и Джипове и Гина и Стрина палят влака и идват в София да хванат паралията, а момчето работи на автомивка и се снима с чужди коли. Ама такива простакесссси това заслужават - като Мара отварачката дето се хвалеше с Миро лихваря, пък после я бил пребил.
5
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми е интетересно тази с колко грама сиво вещество е и от кое село е? При непознат да отидеш при първа свалка без да го знаеш що за човек е това означава че тази практикува най древната професия. Е попаднала е на точният човек.
4
2
 
17
 
! Отговори
Ето преди 1 година
така се прави ако има насилие, а не като оная Диана - след 5 години.
3
4
 
16
 
! Отговори
33 г, ерген мамин преди 1 година
аз за 33 г една не успях да излъжа да ме вземе, тоя трябва да е професионалист
2
5
 
8
 
! Отговори
Герб победа преди 1 година
Бием рекетираме крадемГерб победа