Лукс сред нищото

Представяме ви романтичния хотел „Амангири“ в Юта
27 май 2013 07:48,
4
Лукс сред нищото
Снимка: adelto.co.uk

Хотел „Амангири" представлява един романтичен оазис, разположен буквално сред нищото. Красивият комплекс, който се намира в щата Юта, САЩ, е заобиколен от драматичен, пустинен пейзаж. Това обаче не му пречи да се гордее със своя иновативен, съвременен дизайн.

Прекрасният курорт се намира в регион, известен като „четирите ъгъла", където щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Аризона си граничат. Това място наистина предлага една от най-необикновените гледки в САЩ, с дълбоки каньони и извисяващи се плата, които са били населявани в продължение на векове от местните индианци навахо.

Курортът е заобиколен от масивни стари плата и скални образувания, които представляват част от пустинята. По изгрев и по залез слънце пясъкът изглежда пепелно-розов, а през деня е в различните нюанси на златистото.

Хотелът е проектиран от архитектите Рик Джой, Маруан Ал Сайед и Уендъл Бърнет, а неговият дизайн е дело на самия му собственик – Адриан Зека. Всички те заедно са създали курорт, който допълва околния пустинен пейзаж, използвайки естествени цветове, материали и текстури.

В центъра на курорта се намират основните жилищни помещения и плувният басейн, който се увива около огромна скала, в която пък има вградена хидромасажна вана. Хотелът има общо 34 апартамента и СПА-център.


Влизането във всеки апартамент е чрез собствен вътрешен двор, който разполага с маса за хранене, два стола и модерно осветление. Спалнята и всекидневната са разделени със стъклени врати, през които има просторна гледка към пустинята.
Хотелът се намира само на 25 минути път с кола от най-близкото летище в Аризона.

Вижте снимките на този уникален хотел в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: луксХОТЕЛпустиня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Христо Михайлов преди 10 години
Къде виждате лукса ????? До толкова сме свикнали всички с мизерията и лошите улици в София,че като видиме нещо подредено и чисто и му викаме лукс.
3
2
 
4
 
! Отговори
-.- преди 10 години
Хотела е супер, ама гледката.... Не мерси, каманяците няма да ми действат отпускащо.
2
2
 
6
 
! Отговори
Дедо Шишарко преди 10 години
Какъв ли гущер трябва да си за да ти е приятно на такова място без нито едно дърво.
1
2
 
17
 
! Отговори
DNE$.BG преди 10 години
Идеално е за порно.