Американски пилот задържан за тройно убийство

Пилотът е бил главен заподозрян по случая
13 май 2019 19:55,
4
Американски пилот задържан за тройно убийство
Снимка: Twitter

Задържаха пилот на дъщерна компания на „Американ еърлайнс” за тройно убийство, извършено през 2015 г.

Той е обвинен в убийството на двойка в Кентъки и съседа им, съобщиха властите.

Тази събота, точно когато 51-годишният Ричард Мартин се е готвел да излети от летището в Луисвил, Кентъки, полицаите го закопчали в пълния с пътници самолет.

През ноември 2015 г. Мартин е убил Калвин и Памела Филипс и Едуард Дансеро, заяви генералният прокурор на Кентъки Анди Бешеар.

Тялото на Келвин е било открито простреляно в дома му, а на съпругата и съседа му в опожарена кола в царевична нива.

В интервю пред CNN  Мат Филипс обяснява, че баща му е бил убит преди да може да свидетелства в съда във връзка с дисциплинарното уволнение на Мартин от военна служба.

Мартин е бил основен заподозрян за убийството още в началото, но през 2016 г. той отрича да е замесен. „Не знам защо някой би искал да им причини зло“, казва той пред телевизията.

От самолетната компания обясниха, че проверяват за криминално досие всеки, който постъпва на работа, но Мартин не е имал такова, защото е бил само заподозрян по случая и не са били повдигнати обвинения срещу него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
№2 до палеца надолу преди 4 години
Мерси, само обясни за кое не съм прав? Може би е трябвало да напиша "светящи мечове"?Я намери по-топло място за палеца си, макар и мръсно!Да, едно време там правеха превъзходни филми, а сега - буламач!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте им филмите - убийства, палежи, катастрофи, апокалипсис, змейове, викинги, мечове, детинщини! В магазините им свободно се продава всякакво оръжие - пистолети, автомати, пушки, оптика, картечници, базуки! И какво искате от такива?