Застреляха двама възрастни и дете в магазин във Флорида

Това е поредната стрелба там през последните дни
11 юни 2021 09:53, Елка Василева
54
Застреляха двама възрастни и дете в магазин във Флорида
Снимка: архив, БГНЕС

Трима души, сред които и дете, бяха застреляни в магазин за хранителни стоки във Флорида, предаде Франс прес.

Стрелбата е станала в хранителен магазин Publix в Роял Палм Бийч, на 130 километра северно от Маями, съобщи полицията.

Още по темата

При пристигането си полицаите са открили три лица, починали от огнестрелни рани - възрастен мъж, възрастна жена и дете, съобщиха от шерифския офис на окръг Палм Бийч. Стрелецът е един от починалите, предаде БТА.

Това е поредната стрелба в Южна Флорида през последните дни. В неделя трима души бяха убити и петима ранени на абитуриентско парти в Маями. Двама души бяха убити и най-малко 20 ранени седмица по-рано, когато трима стрелци стреляха "безразборно" в тълпа след концерт в района на Маями.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
Значи предпочитам да имам правото да притежавам свободно оръжие,отколкото да се моля на някоя тиква с фуражка да ми разреши(разпише)! Всъщност питали ли сте се защо закона за оръжията в Бг-я е толкова рестрективен ? А по конституция имаме това право.Отговорът е чисто политически.Политиците ги е страх ! Не че им пука дали ще се изтрепем или не.Страх ги някой да не им пробие дебелите шкембета.А беден и невъоръжен народ е много лесна плячка.
30
1
 
5
 
! Отговори
Револвер преди 2 години
Всеки по закон в САЩ има право да държи оръжие вкъщи, а ако има бизнес - навсякъде и да се защитава, когато се наложи. В БГ, ако раздадат оружие, ще се редуцираме до 2 млн и по-надолу, което ще се отрази добре на следващата генерация.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми така става като искат да берат. Кой им е крив? Без кинти баба на дядо не дава, бате.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали може да не ни занимавате с "етнически особености".
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали на детето пистолет да си поиграе на войници
26
1
 
12
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
Путин да повдигне въпроса с правата на човека във ФАЩ и за милионите бедомни американци живеещи в катуни по тротоарите!
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Deep Zine - беее зависи ся....
24
1
 
6
 
! Отговори
до Шатой преди 2 години
Абсолютно си прав Шатой! Ако бабата, дядото и детето бяха носили поне по един "Скорпион", щяха и те да свалят някого. А те наивно търгнали само по жилетки (не бронирани естеествено) и сега си носят последствията.
23
2
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
До МайнаНапълно съм съгласен, специално съм си правил експеримент като пиша положителен коментар във форума и получавам адски много минуси :)Отровена храна, отровени хора, отровни резултати..А колко по-лесно се живее като имаш обич в сърцето към всички, дори и към най-големите си врагове..
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другаре !!! Няма ли да триете коментари ,че от отровено общество ще ви дърпат ушите ,как не ви е срам да пишете такива неща за америка !
21
0
 
8
 
! Отговори
6 преди 2 години
Еее, малко позакъсняха-минаха пет дни!
20
3
 
16
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Ако позволят официално носене на оръжия като в сащ - и тук ще стане същото, особено по пътищата. Омразата сред хората е патологична. Вчера щяха да ме бият, заедно с детето ми, защото откъснахме няколко вишни ОТ УЛИЧНА ВИШНА, но близкоживеещи се изживяват като собственици на улицата. Срамота!
19
0
 
15
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Жалко за загиналите! Винаги е тъжно, когато човешки живот се отнема, независимо на колко години е..Но при политиката всеки да има оръжие това са последиците. Бях гледал клипче скоро как момиченце на 6 годинки, с розова рокля и панделки на косата, стреля безупречно с карабина и пистолет.. Да не говорим, че там няма Панаир на книгата, ами си има Панаир на оръжията, може да си избереш което искаш, стига да имаш парите и навършената възраст..
18
0
 
8
 
! Отговори
999 преди 2 години
Еее, не! Щом стрелецът е бил сред убитите , КАКТО ПИШЕТЕ - значи е двойно убийство и самоубийство.
17
0
 
15
 
! Отговори
1234 преди 2 години
И тия ще ми дават акъл! Спешно санкции от оон срещу сащ!
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тези са се загрижили да правата на човека в Русия, при положение, че детенцето не се е възползвало от правото си на живот.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирателите на Бидона в действие!
14
1
 
5
 
! Отговори
Между другото преди 2 години
ФБР изтезават хора Targeted Individuals и се получава това!Масови убийства!В БГ е същото но вместо жертвите да убиват хора се самоубиват след скок от високо,бесене и др!
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се "справят" с проблема, като купят още оръжия, да се "защитят" муахахааа. ПС: за русофилите - да не се радват, в Раша не им трябва да се избиват с оръжия. Там пиячката ги мори даже и по-ефективно.
12
0
 
10
 
! Отговори
Ебассси преди 2 години
На тия комунисти не им трябват за да се затрият като държава . И войни в други държави ... Само като си помислим е за 20г. войната в Афганистан при военни действия са убити 1856 души...... САМО за тази година застреляните на партита , купони, пазарувне или само докато се разхождат в парка са ЗАСТРЕЛЯНИ повече от 2000 човека . А ако добавим и тия дето ги е гръмнала полицията докато залавя "престъпници" ..... Добре че афроамериканките и испанките в САЩ се занимават само с раждане на бебета ...