С взрив проверяват готовността на корабите на САЩ за битка

Сеизмолозите са регистрирали трус със сила 3,9 по Рихтер
21 юни 2021 17:45, Елка Василева
75
С взрив проверяват готовността на корабите на САЩ за битка
Кадър: YouTube

Американският флот проверява готовността на плавателните си съдове за битка.

За целта се провеждат стрес тестове на корабите. Част от тях е предизвикан взрив близо до съдовете. На кадрите се вижда взривът на тонове експлозив близо до самолетоносача "Джералд Форд", предаде БНТ.

Експериментът е проведен на източното крайбрежие. Няма данни за резултатите от опита и дали има някакви проблеми с кораба.

При взрива сеизмолозите са регистрирали трус със сила 3,9 по Рихтер.

След теста самолетоносачът ще бъде изтеглен на сух док, където се предвижда поправка и модернизация.
 


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
До До цензурабедно духом редакторче,идеята е да те осветя...ценностно...препинателните са...като руските ракети...няма да излетят...внимаваюйте какво си пожелавате...сирия е комунистическа...САЩ нямат интерес...само факти...цензурирате и трието постове...само факти...ако си голям...можем да го проверив във всеки Съд в Свободният Свят...внимавай какво си пожелаваш елементарно манипулаторче!!!
69
1
 
2
 
! Отговори
До цензура преди 1 месец
Цензоре, цензурирай си глу-потевините!"няма да могат да излетят дори камо ли да достигнат Ню Йорк"! И слагай препинателни знаци, където българската граматика го изисква! Цензът ти какъв е, цензорчо? Помниш ли колко томахавки стигнаха да целите си в Сирия, изстреляни на талази от два есминеца клас "Арли Бърг"? Имаше руска РЕБ!Русия няма да избива милиони по крайбрежията! Ако удари, ще са ракетните силози в Монтана, Дакота, Юта, морските бази, важни летища, щабове! Със скорост 27 М!
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 9Умнико, тези дни излезе кратко материалче как ТОФ (Тихоокеанский флот) проведе стрелби срещу "вражески самолетоносачи". Гледай го! Задай си въпроса, защо руснаците не строят вече самолетоносачи и години бавят строежа на гиганта "Шторм"! *** отговор, но правдоподобен - за тези пари ще построят 5-6 суперподводници "Хаски". Самото им споменаване - и в Пентагона си размирисва лошо! Слава России, да сгинут супостаты ее!
67
0
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 1 месец
warnings about НА видео репортажи може да проследите как се активира следяща система командвана от вероятно наши древни бойни кораби около Венера и базирани на МАРС бази..За първи път подобни търсещи разумен живот на водната планета Земя бяха засечени след кацането на американския уред на МАРС
66
1
 
1
 
! Отговори
бУби преди 1 месец
До БобиМоже.Ако някой му позволи да наближи и започне атака..А една ядрена подводница за колко време ще срине кравалника?
65
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До До СъвецкитеМалоумни"Един от тези самолетоносачи може да унищожи европейската част на Русия само за 24 часа. В момента в Норфолк се строи втория самолетоносач от тази серия от общо поръчани четири бройки."___ Ех експерте.Въпросния кораб вече 4 година не може да влезне в експлоатация във флота. Все нещо не е довършено все нещо се чупи. А са предадени 2 броя самолетоносачи довършва се третия а четвъртия ако не греша и него са го започнали.
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде са екозащитниците , ами там цялото биоразнобразие е унищожено !?
63
2
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
До Анонимен30При самолетоносача не е чак толкова важно да бъде потопен а да не даде възможност самолетите му да излетят Сед като гръмне нещо такова около него дали става за писта ,гледам самолети на борда няма ,а и некакво корабче се мота около него и то невредимо от тоя взрив Та не знам какво са постигнали с тоя взрив освен че са избили рибата наоколо
62
0
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
До Анонимен 23А ти нищо не разбираш от съвременен стратегически удар Взривната вълна е така била насочена ,че е заобиколила Африка и е ударила Китайския флот в гръб
61
0
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
До БоневaДемонстрация правят ,цирк с една дума Можеше със същия успех да кажат че тоя взрив не е навредил и на руския флот Ама па що риба са избили това гаранция са постигнали с тоя взрив
60
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
за троловете и службите манипулиращи хората тук...е шега...реалност е,САЩ осъзнават,че без битка престъпниците диктатори,алчните олигарси и обслужващите ги...администрация,прокуратури,съдилища...САЩ заявяват открито...ще трябва да минем през Чистилището...бъдете готови!Бог да пази САЩ!Милиарди сме готови да минем през...Чистилището г-н Президент Байдън!сложете край на ада в които живеем!Бог да пази САЩ!
59
3
 
7
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 1 месец
Поредната ни краварска простотия !Голям страх от тея лоши руснаци
58
6
 
3
 
! Отговори
До СъвецкитеМалоумни преди 1 месец
Един от тези самолетоносачи може да унищожи европейската част на Русия само за 24 часа. В момента в Норфолк се строи втория самолетоносач от тази серия от общо поръчани четири бройки.
57
2
 
7
 
! Отговори
Боневa преди 1 месец
Следващият път да опитат по-близо!Колко им е акъла,сами да си затрият самолетоносача.
56
2
 
6
 
! Отговори
Боневa преди 1 месец
Титаник също е бил непотопяем, теоретично!Пиша го без да правя аналогии със самолетоносачите Това са много различни плавателни съдове Единият е пасажерски презокеански лайнер, а другията е платформа за излитане на бойни самолети.
55
2
 
6
 
! Отговори
Боневa преди 1 месец
Нещо види се не са спокойни за безопасността на този самолетоносач.Но защо сами рискуват да го преобърнат с взривове в непосредствена близост.Съвсем са изкукали янките!Или ни правят шоу да демонстрират сила!Силния е спокоен, а те никак не са!
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 50 до някъде разбирам! Обикновено руснаците довършват започнатите от другите войни - Наполеон ВСВ и.т.н.
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С тестове със свръхзвукови ракети правят ли? Защото те са важни!
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво стана с морските обитатели в района някой провери ли?
51
2
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 1 месец
що за демонстрация!!0лигофрени