Коледното дърво пред Белия дом... падна

То е било съборена от силния вятър
29 ное 2023 14:13, Нели Христова
52
Коледното дърво пред Белия дом... падна
Снимка: Twitter

Националната коледна елха пред Белия дом падна във вторник следобед заради разразилите се силните зимни ветрове, предаде Асошиейтед прес.

Дървото - 12-метров норвежки смърч от националната гора Мононгахела в Западна Вирджиния, беше поставено само преди две седмици в Елипсата на Белия дом, известна като Президентския парк.

Според Службата на националните паркове елхата е паднала около 13 часа във вторник на фона на силни пориви на вятъра, достигнали до 74 км/ч на близкото национално летище "Рейгън".

От ведомството посочиха в имейл, че след подмяна на скъсан кабел, коледната елха е била изправена отново към 18 часа в рамките на същия ден.

Запалването на светлините на коледното дърво е ежегодна празнична традиция на Белия дом с обратно броене и музикални изпълнения. Тазгодишната елха е нова и заменя по-старо дърво, което според Службата на националните паркове е развило гъбично заболяване и игличките му са покафенели и са опадали.

По план светлините на коледната елха трябваше да бъдат запалени в четвъртък. От Белия дом не съобщават дали инцидентът от вторник ще забави традиционното им запалване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Вятъра преди 4 месеца
Вятър има пред Белия Дом от както Земята е образувала атмосфера мреди няколко стотин мииона години ... Обаче коледното дърво пада за първи път. Май не ще да е вятъра , макар че е удобното оправдание. По вероятно да са некадърни служители с по няколко леви ръце от алкохолизирания англосаксонски род или чисто нови афроамериканци ..... НЯМА друго обяснение.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като либераста "президент", като всяко либерастко нещо в момента в света което се сгромолясва.
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПредКоледно БОГ изпраща знак на американските подпалвачи на стотици кървави войни в света,че краят им наближава и срутването им предстои!!!
42
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 4 месеца
байдън ке падне !
41
0
 
1
 
! Отговори
ФейкНюз преди 4 месеца
Веднага да бъде назначена комисия да разследва в Сената руската следа, възможно е с нов вятърен генератор Русия да е повалила елхата.хахахахахаха
40
0
 
2
 
! Отговори
Знамение от Бог преди 4 месеца
На богопротивния режим на байдън това му е знак, на содомопроповедниците им пада содомската елха от содомска Норвегия. Колко знаменателно и показателно ! Какво ли очакват ! Бог може и земетресение да им изпрати и да потънат в ада всичките тея гяволи байдънистки !
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много лошо знамение е това и то е за цялата следваща година. Заиграха се с мечката ама онзи горе гледа всички.
38
1
 
6
 
! Отговори
Не е на хубаво преди 4 месеца
Явно ще берат ядове през новата година
37
0
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 4 месеца
Те на тия знамена падат води в зали за състезания ....дървета .....леш направо ....у нащо село елхата си седи нищо и няма от вятъра .....Едно коледно дърво като хората не могат да закрепят ...цял Свят щели да крепят !
36
2
 
13
 
! Отговори
взвд преди 4 месеца
както падна коледната елха така ще падне и проклетата америка това е знак
35
0
 
5
 
! Отговори
bl преди 4 месеца
Старият Байдън в Белия дом ... пръдна. Големият вулкан под Йелоустоун... изригна.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 35. Хилядите тонове безвъзмездна американска храна Русия я изплаща до 2006 година, приятел.
33
2
 
6
 
! Отговори
Да ви Е-га преди 4 месеца
до 35...а стига лъга бе Пинокио/Буратино!!! Русия все още снабдява с ракетни двигатели САЩ..тия дето е джобен калкулатор "стъпиха" на Луната хахаха Вервай си в англо-саксонските розовки мечти! Т-34 е създаден преди 41 година - имаш ли си изобщо на идея от Чертежа до масовото производство на ТАНК, колко време минава...близо 7 години. Ходи се кастрирай!
32
10
 
5
 
! Отговори
До блатная гори преди 4 месеца
Ми, те бг *** са си такива. За тях пожарът е повод за гордост. Такъв пожар може да има само в Русия. Голям, мощен, пречистващ, символизиращ ново начало в световния ред. А, всъщност завода за двигатели D2 е построен от американците 1941 година само за шест мес ца и им е подарен. Всичките им танкове Т34 са с този двигател. Построили са им и още един завод копие на този. Пак подарък. Да не говорим за хилядите тонове безвъзмездна американска храна която великата Русия получава до 1992. Храна.
31
3
 
7
 
! Отговори
Киев преди 4 месеца
Сигурно Тръмп ми е ударил брадвата да провери дали сече за изборите.-предположение
30
4
 
12
 
! Отговори
Скоро и Сарматите преди 4 месеца
ще почнат да падат! Ще падат като метеорити върху кратуните на лидерите на Западните разпасани общества.
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лоша поличба за Америка през идната година.
28
9
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
БАЙДЪН ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИЗГУБИ АКО Е ЖИВ ДОТОГАВА, ЧЕ ИЗГЛЕЖДА НА 105 ГОДИНИ И КОЙ ЗНАЕ КОЛКО БОЛЕСТИ ИМА! ФАЛШИВИЯ БУНКЕРЕН ПУТИН ЕЛИ СЕ ГЪТНА ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА А БЕШЕ МНОГО ПО-МЛАД! НЕ СЛУЧАЙНО ПЕСКОВ СИ ПОЗВОЛИ ДА НАПРАВИ ВСЯКАКВИ БЕЗУМНИ КОМЕНТАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ И АКО БУНКЕРНИЯ БЕШЕ ЖИВ ДА ГО Е ЛИКВИДИРАЛ ПЕСКОВ ОТДАВНА ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОМЕНТАРИТЕ НА ПЕСКОВ, ЧЕ НЯМА ДА ДАВА ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА СРЕЩАТА НА Г20 И, ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ОБЯВИЛ , ЧЕ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НОВ МАНДАТ! БУНКЕРНИЯ Е НАПЪЛНО УМРЯЛ !
27
6
 
25
 
! Отговори
Virtuozzo преди 4 месеца
Да пада краварският световен терорист и окупатор !Самолетите им падат ,президента им пада ,елите им падат ,абе паднала работа !
26
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
БАЙДЪН НАРЕДИ НА ХАМАС ДА АТАКУВА И ГИ ВЪОРЪЖИ СЪЩО!!! ЦЕЛТА БЕШЕ ДА ПОКРИЕ ПРОВАЛА В УКРАЙНА! И ИЗИГРА ТЕАТРО , ЧЕ УЖ ФАЩ НЕ ДАВАЛИ ОРЪЖИЕ ВЕЧЕ ТОВА БЕШЕ ЗА ДА ЗАБЛУДИ ХАМАС ! ВСИЧКО БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНО! ДА ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ СИ ДА СИ СПЕЧЕЛИ ВТОРИ МАНДАТ И ДА СМАЖЕ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНЕ ЛИТА НО УМРЯХА МНОГО ХОРА В ИВИЦАТА НА ГАЗА ЗАРАДИ НЕГО! ОПРЕДЕЛЕНО СМЯТАМ , ЧЕ ЩЕ ИМА СМЪРТ В СЕМЕЙСТВОТО НА БАЙДЪН ДО СЛЕДВАЩАТА КОЛЕДА! ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ ПРОКОБАТА ТРЯБВА ЕЛХАТА ДА ОСТАНЕ ДО ДРУГАТА.