Новият лидер на Северна Корея празнува рожден ден в неделя

Никой не знае на колко става Ким Чен Ун
Обновена: 7 яну 2012 10:02 | 7 яну 2012 09:55,
138
Новият лидер на Северна Корея празнува рожден ден в неделя
Ким Чен Ун Снимка: Reuters

 

Новият севернокорейски лидер Ким Чен Ун ще празнува в неделя рождения си ден, но възрастта му не беше официално оповестена, съобщи Франс прес. 

Церемониите ще бъдат дискретни заради неотдавнашната кончина на баща му Ким Чен Ир. Северна Корея - една от страните с най-много тайни в света, не е направила никакво официално съобщение за церемониите, които ще бъдат организирани по повод рождения ден на новия лидер, отбелязва агенцията. 

Ким Чен-ун е роден на 8 януари, но Пхенян не разкри годината на раждането му. Анализатори смятат, че той е на повече от 25 години и на по-малко от 30. 

Рождените дни на баща му Ким Чен-ир и на дядо му Ким Ир Сен бяха най-важните празници в годината за Северна Корея. Ким Чен-ир почина на 17 декември 2011 г. на 69-годишна възраст, напомня Франс прес, цитирана от БТА. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
5
 
! Отговори
Steve преди 12 години
Дебел , мазен и гледа лошо . Не мога да пожелая добро на сатрап , който издевателстава над мизерставщия си народ. Само човек бил в Северна корея може да оцени нишетата и мизерията на които са подложени корейците. Позор за Ким Чен ... за целия им род.
131
2
 
4
 
! Отговори
free преди 12 години
лелее, като психолог мога само това да кажа :лелее горките хора(:
130
3
 
0
 
! Отговори
БУЛТРАС ПЛОВДИВ преди 12 години
Успешен трансфер в съседен крачол.Оставете корейците да избират начина си на живот.След време като отворят границата с Южна Корея тоя на снимката сам ще си честити рожденният ден пред огледалото.Само пишлигари които не са живели по време на тоталитаризма се правят на велики,но бащите им си стояха кротки и мирни като мен,за да ги има.Аз помня десидентите по това време чрез слушане скришом на западни станции.Не се сещам за повече от 10 имена на сегашни и бивши борци.Жельо и Петър Атанасов/малко го
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
130Единствените които ще клати е 24 милиона севернокорейци.
128
3
 
6
 
! Отговори
Пласмент преди 12 години
Всички *** да си купят билети до Пхенян.Другарят Ким Чен Ун ги чака на аэропорта и нетърпеливо потрива ръчички. Постарал се е и им е намерил работа на оризовите площи ..
127
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
HAHAHAHAHAH NQMA TAKAV *** NA SVETA
126
1
 
3
 
! Отговори
A преди 12 години
КНДР в никой случай не може да бъде наречена най- близък съюзник на КНР. КНР е най- близкият съюзник на КНДР и китайците са единствената причина Северна Корея да е все още част от картата на света. :)) Американците,Северна Кореа,десетки държави в Африка,ЕС... всички са малко или много зависими от Китай :)
125
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз юнак ще клати яко демокрадите!
124
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КНДР е най-близкият съюзник на КНР. КНР е комунистически режим, доминираща икономика в света. РБ е днес полуколония на САЩ. Ха познайте, кой кого ще е.е в близко време? Купувайте портрети на Ким Чен Ун, докато е време!
123
2
 
0
 
! Отговори
я преди 12 години
А кто то сказал похожь на девочке ....
122
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Of 125-Петя Славова е била сервитьорка в правителствен ресторант на БКП.Тя е толкова демократ,колкото аз-космонавт,другарю! Прав си, господине, ти не си космонавт! Ти си един обикновен български воин-теляк в американскатата база. Но признай си, когато *** ти го натегли отзад, не излиташ ли в космоса? Ноне за минути!
121
2
 
8
 
! Отговори
Марио А. преди 12 години
НЕ, ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО ***, НЕЩО КАТО ПОЛУИДЙОТ, ПОЛУ, ЗАЩОТО ХОДИ НА ДВА КРАКА.;) А, дано и там огрее слънце за храта, но помнете ми думата, там как се правеха,че плачат, так и ще пометат управляващата пасмина с толкова кръв, колкото не е виждала друга модерна "революация"! Дай боже по-скоро!
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 114Петя Славова е била сервитьорка в правителствен ресторант на БКП.Тя е толкова демократ,колкото аз-космонавт,другарю!Като лъжеш,малко поне срама имай!
119
0
 
3
 
! Отговори
Новинар преди 12 години
Това ли е най-важното? На колко години става?
118
4
 
10
 
! Отговори
алилиии преди 12 години
на 25-30г и вече такъФ плондер... тоа плюска за 30те милиона дето умират от глад. Бах ти кумализмо,не че жифкоф беше демократ по сравнение с теа избушеняци, ама таа азятщина трето поколение *** - не е лесно. Тоа на 45г че е мрътав от преяждане.
117
12
 
6
 
! Отговори
М.иВ. преди 12 години
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН--ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ.
116
5
 
11
 
! Отговори
хектор преди 12 години
Да го люля кован заек с дървена жилетка и велурено яке тоя дебелак!
115
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А дали ще яде корени за рождения си ден , като онез дето се тръшкаха за татко му?
114
0
 
0
 
! Отговори
от 91 преди 12 години
то твойто не е уважение, а порно в коя пуберска фаза си първата или втората ?
113
0
 
0
 
! Отговори
отговор на 111 преди 12 години
Отговора е, че трите изброени по-горе типа филми за възрастни си приличат по това, че женските индивиди са предимно със залесени детеродни органи, храсталаци, така да се каже. Корейско порно има, но по време на японската окупация преди Корейския полуостров да се раздели на две японците са си взимали корейка и са ги използвали да отпусат напрежението на японските войници на фронта. Има много документални филми за това - т.нар. "комфорт гърлс", след й=края на войната са ги пуснали. :-)