Шестима българи осъдени в Австрия

Те принуждавали сънародници да просят и да проституират
22 мар 2012 17:11, Елка Василева
8
Шестима българи осъдени в Австрия
Шестима българи бяха осъдени в Австрия за трафик на хора с цел склоняване към проституция и просия.Снимка: архив, Reuters

Шестима българи бяха осъдени в Австрия за трафик на хора с цел склоняване към проституция и просия, съобщава вестник "Остриън таймс".

Осъдените са трима мъже и три жени. Те получиха присъди от 12 месеца до 4 години затвор. Двама от осъдените обаче бяха пуснати веднага след произнасяне на присъдите заради времето, прекарано в ареста в очакване на финала на делото срещу тях.

Шестимата българи вкарвали нелегално в Австрия свои сънародници от Монтана, една от най-бедните части на България, отбелязва австрийското издание. Те са обещавали на жертвите работа и възможности за по-добър живот във Виена.

След пристигането им в Австрия жените били принуждавани с насилие и заплахи да проституират, а мъжете били принуждавани да просят. Спечелените от тях пари са били конфискувани и разпределяни между членовете на бандата.

Шестимата българи бяха заловени при обща операция на българската и австрийската полиция, при която бяха претърсени и няколко жилища във Виена, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Ганчо преди 12 години
Така и никой не разбра, че ни взеха с румънците в ЕС под непреодолимия натиск на САЩ! Американците искаха да ни натикат в кафеза, за да не могат да шикалкавят нашите правителства при налаганата политика на изтласкване на Русия от региона. Никога не сме били подходящи, камо ли готови за ЕС. Сега, когато кризата изплющя и американците, и европейците, вече никой няма време да се занимава да замазва нашата непълноценност и това ще се усеща все по-силно и болезнено - фондове, Шенген, процедури...
6
7
 
4
 
! Отговори
Българин преди 12 години
1 Това са българи 2 *** са етнос *** и са БЪЛГАРИ Оная където била руса и с сини очи сигорно я мислят за *** а не за *** ама не и го казват Б-я в зората на така наречената демокрация навън бягаха само Бели българи и крадееха кренвирши в Германия В италия всички от Дупница и Благоев град който ги издирваха и бяха бели и все още са избягаха в Италия и крадееха коли и се занимаваха с проституция Чак след като пуснаха шенген избягаха и черни така че лоша слава имаме отпреди
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе, тези роднини на цар Киро ни направиха за резил в целия свят. Добре, че там като ги хванат, ги осъждат.
4
2
 
15
 
! Отговори
До десните в Австрия преди 12 години
Хей, уважаеми политически съидейници! Не си правете оглушки, а реагирайте своевременно с протести до вашите медии - да отразяват новините адекватно!!! От "българин" до "***" има огромна разлика!Омръзна ми, когато някъде на Запад кажа, че съм българка, тамошните хора да ококорват ей такива очи и да ме питат защо съм бяла, русокоса и синеока. По-възрастните, които помнят Втората световна война, знаят повече истини за България и не се чудят толкова.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някои от тия " шестима българи" - дето сте го написали гордо ПЕТ пъти , да не ви е роднина ДНЕС бг ? и като сте българи защо постоянно ревете за интеграция и по специално отношение ? и оня сминдух уорлик също !
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da de demek *** S BALGARSKI PASPORTI TOVA SA TE .I KAKVO SEGA????? V BG NQMA SAD ZA TQH A TAM IMA ZASHTO LI
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българи или ***?! Конкретизирайте се защото вторите не са българи определено - а са само с бг паспорти. :)))