Гей браковете като фактор на изборите в САЩ

Ще спечели ли гласове Обама заради подкрепата си?
26 май 2012 17:45, Екип на Dnes.bg
239

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: САЩгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
3
 
! Отговори
До умника преди 11 години
А ти нали се сещаш че сама жена или сам мъж могат да осиновят дете. И ако са хомосексуални резултатът пак може да е детето да живее с хомосексуална двойка. Т.е. ефектът фактически е доста подобен. Само че от правна гледна точка за детето е по-лошо щото винаги е по-добре да има 2ма родители/попечители които да го представляват, да има взаимокнотрол мду тях и тн. И пак казвам, бих ти приел мнението дори и за... правилно ако е аргументирано и лишено от квалификации "извратеняци", "ненромални" и тн
200
4
 
4
 
! Отговори
до глупака 232 преди 11 години
"Имало стерилни хетеросексуални семейства,които също си осиновявали деца"! Ти не ги сравнявай с вас обратните! Тези хетеро семейства са съвсем нормални хора и се опитват по естествен път да създатат поколение ,но за съжаление не могат и си осиновяват деца!А вие хем знаете ,че при секс с мъж с мъж /или жена с жена/ деца не се правят ,а пак се тикате и плачете за деца , извратеняци сте ,дори и ненормални !за какъв х.... ви са тези деца ,като вие самите мразите естественият начин по който се правят
199
4
 
4
 
! Отговори
Пак ли тия пед*расти преди 11 години
Американски пед*расти,ненавиждам тея деградирали типове,мислят си,че всичко е пари и секс.Американски пед*расти такива.
198
0
 
5
 
! Отговори
До 229 умния 3 преди 11 години
Познавам семейства/майки с осиновени деца които растат прекрасни хора и това се дължи и на ген, но и най-вече на възпитание, обич и т.н. В 21век родител е не тоя който просто прави детето, а тоя който го отглежда и прави човек, аборигени такива. И пак казвам, в страна където няма деца в домове и където всички сираци могат да отидат в хетеросексуални семейства, да не могат хомосекс. да осиновяват - ок, ама иначе просто ей така да отричаш нещо без много мисъл не става
197
0
 
4
 
! Отговори
До 229 уминя 2 преди 11 години
.. обаче да отричате нещо просто ей така не съм съгласен. Щото явно за вас е по-добре Могилино от колкото дете с 2 майки/2ма бащи. Или примерно да не е резрешено хомосексуални двойки да имат деца чрез сурогатна майка (както в повечето страни където хомосексуалните 2ки могат да осиновяват не е), ок, съгласен съм. Ама да отричате толкова категорично възможността някой да е родите независимо че не може да направи дете, не съм съгласен.
196
1
 
3
 
! Отговори
До 229 умния преди 11 години
Не знам кой е ***.. явно за теб вързпроизвеждане = деца. А в 21ви век, деца могат и да се осиновяват или да живеят в приемни семейства. Има хетеросексуални хора които не могат да имат деца и затова осиновяват, да не им се разрешава щото не могат да имат свои? Какво значение има дали не можеш да имаш деца шото имаш еди какъв си репродуктивен проблем или щото си хомосексуален. Ок, разбирам хетеросексуалните двойки да имат предимство, да се дават деца на хомосекс. само когато няма друг вариант..
195
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои хора тук наивно си мислят, че по тия закони се отнемат деца само от пропаднали семейства и се дават на "добри" (вкл.и хомосексуални) семейства и затова си казват ами по-добре така. Като правило деца се отвличат от нормални семейства за които техните родители съвестно се грижат. След тия отвличания има много случаи на малтретирани и убити деца от приемните семейства, на самоубийства на деца и родители. Вижте в youtube интервюто на БГ бащата с отвлечените от държавата във Франция 4 деца.
194
2
 
1
 
! Отговори
Къцко Пръцко преди 11 години
Това колко далеч е стигнал човекът от същността на нещата лъсва от коментарите в защита на ***! Преди да стигнеш до е^ането, първо трябва да се случат много неща - някой да те създаде, да те отгледа, да се нахраниш, да пиеш вода, да дишаш... Бог е дал удоволствието при секса като част от нагона и инстинкта за размножаване. За целта е създал и съответните органи и съответствия между тях. Човек вместо да диша чист въздух, диша дим, вместо чиста ваода - алкохол, шиба се в дупката за сране...
193
2
 
5
 
! Отговори
217 глупак си преди 11 години
"Животът не е само възпроизвеждане" ! Е като не е ,защо искате да си осиновявате деца?! Живейте си без деца ,никой не е казал,че няма образовани гейове и лесбийки ,нека да се отдадът на професиите си ,да творят и да си се любят помежду си мъж с мъж и жена с жена ! За какъв х.... ви са тези деца ?! Животът не бил само възпроизвеждане ,пък деца искат ?! Ами крайно време е да осъзнаете ,че деца се правят от хетеросексуални контакти!
192
4
 
3
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Браво на 203 !!! Нека обратните да се позамислят над този коментар и да осъзнаят ,че са болни и имат нужда от психотерапия !!!
191
0
 
6
 
! Отговори
До 226 преди 11 години
Не, не казвам нито че Айнщайн е бил хомо нито че Да винчи е бил (даже казах че може и е да имал деца, не знам). И естеств. не е бил това което е, заради сексуалната си ориентация. Тя е абсолютно без значение според мен и точно това ми е идята. Съдете хората по постижения, не по ориентация. Просто се противопоставам на това да твърдиш че ако нямаш деца или ако си хомосекс, нямаш място на земята (както намеква 214) или да даваш повече стойност на друг просто щото е хетеро и евентуално ще има деца.
190
1
 
0
 
! Отговори
до 219 и 224 преди 11 години
Искатш да кажеш, че всички гений са хомо?!? Ставаш ****рест и автоматично ставаш гений! Браво! :))) Айнщаин не е хомо!!!!!! що се отнася до Леонардо не хомото в него го е развило, а средата в която е израсъл и възпитаван. И дали е хомо или не, е въпрос на интерпретации, но със сигурност е бил бохем и се е движил в тези среди.
189
0
 
5
 
! Отговори
До 222 преди 11 години
Това че в свят от 7 милярда души, в който на ден се раждат 400 000 и умират 150 000, това че една част от хората, заради хомосексуалността си, не се възпроизвеждат, далеч не е най-големият проблем. Или к'во, всички да правят деца ей така, за да продължава човечеството пък после да ги захвърлят тия деца без значение кой ше ги гледа, кой ше ги храни, възпитава и тн. Правете деца пък после тях кучета ги яли.
188
1
 
3
 
! Отговори
До 222 преди 11 години
Айде, намеси Бог и стана страшно.. "Гениалните ***" нямаше да ги има ако и родителите им си падаха по тоя пол, въпроса че казваш "ако всички бяха ***". Това няма как да стане. И не съм съгласен че създаването на живота е "най-висшето нещо", най-основното може и да е, но не и най-висшето. Щото и животните могат да се възпроизвеждат и имат инстинкт за продължаване на живота, но могат ли да мислят, да създават, да строят и тн?
187
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
220 конкретно говоря за IT сектор. Забрави за гърците и турците там!пп. мога но не ще конкретизирам повече. казвам истината!
186
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
219, къде щяха да са всички гениални ***, ако и родителите им си падаха по своя пол? Не е ли малко перверзно да ми обясняваш великото присъствие на някой обратен, сякаш е заченат като Исус... Разбира се, че репродукцията е най-важното нещо на този свят! Създаването на живот е най-висшето нещо, тогава се сливаш с Бог! Единственото, което крепи живота е инстинктът за неговото продължаване - това е най-висшето тайнство в природата. *** пък са посочени, наказани да вървят срещу Бог!
185
0
 
0
 
! Отговори
БАБА ЗЛАТКА преди 11 години
НЕКА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ДА ИМА ДЕЦА НЕЗАВИСИМО ГЕЙ ДВОЙКА ИЛИ ...КАКТО ЖЕНА МОЖЕ ДА ТЕ ЗАДОВОЛИ НИКОЙ МЪЖ НЕ МОЖЕ.ДА ТИ НАСТРЪХНЕ БЮСТА ОТ УДОВОЛСТВИЕ И ДА КРЕЩИШ ЦЯЛА ВЕЧЕР.МЪЖЕТЕ СА ИЗВЕРГИ И ***.
184
1
 
0
 
! Отговори
до 218 преди 11 години
ТАКА СИ МИСЛЯ - ТОВА МИ Е ПРОСТО СКРОМНОТО МНЕНИЕ!КАКЪВ БИЗНЕС КАКВИ 5 ЛЕВА В ТАЗИ ПРОПАДНАЛА,ДОЛНА ДЪРЖАВА - АКО ДЪРЖАВА ВЪОБЩЕ ИМА!ТЕ ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМА ИМА ЛИ ИЛИ ИМАШ ПРЕДВИД ХИЛЯДИТЕ ГРЪЦКИ ФИРМИ НЕЩО НЕ ТЕ РАЗБИРАМ.ИЛИ МОЖЕ БИ НЯКОЙ СЕКС ШОП,МОМИЧЕТА НА ПОВИКВАНЕ И ВАТМАНКИ.
183
2
 
3
 
! Отговори
До 214 преди 11 години
Доста хомосексуални хора, доста големи е имало бих казал. И какво ако не са имали деца? След себе си обаче са оставили неща за векове напред (Да Винчи, Оскар Уайлд, не знам дали са имали деца.. но ако са имали, не ги помним с децата им). Това да се възпроизведеш не е голямо геройство макар за такова да го смятате. Да не говорим за хораа които не могат/не искат деца, и те ли нямат място на света???
182
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
212 Дали не бъркаш нещо? Искаш да кажеш, че онез дето ИЗБЯГАХА от България са по-умни от отаналите в нея? Селянията дето се изнесе от селата и отиде в градовете и извън граница е въобще със сиво вещество? Не се излагай! Плевнята как ти изглежда на фона с Обама?!? /афро са добри в хуманителните/доктори, шоу бизнес, спорт, не в анализи/ пп. В С.долина отиде най големия ***, послушко и некадърник! Умните остнаха тук и опитаха с бизнес, а най-умните работят в чуждестранни фирми но тук в БГ.