Семейство Обама пристигна на Хаваите за Коледа

По традиция те ще прекарат празниците там
22 дек 2012 14:10,
20
Семейство Обама пристигна на Хаваите за Коледа
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама, съпругата му Мишел и двете им дъщери - Малия и Саша, пристигнаха за коледната си ваканция на Хаваите, предаде Асошиейтед прес.

Самолетът на президента кацна в Хонолулу броени минути след полунощ местно време.

Засега Обама не е посочил точната дата, на която ще се върне във Вашингтон, но в петък той заяви, че тъй като в Конгреса не е постигнато засега споразумение по така наречената фискална скала, той ще се върне във Вашингтон още след Коледа.

По традиция семейство Обама прекарва коледните и новогодишните празници на Хаваите. Обама не предвижда публични изяви на острова тази година.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
2
 
! Отговори
тя преди 11 години
Ще ни управляват *** и ***. Това е бъдещето.
15
0
 
2
 
! Отговори
Традиция преди 11 години
В Америка е традиция да прекарваш Коледа там където си се РОДИЛ - сред блиските си !Това е времето през което най много се лети !Весела Коледа !!!!!
14
1
 
0
 
! Отговори
Мангоджери преди 11 години
KRIMMENA st.zag се завърна, липсваше ми!
13
0
 
4
 
! Отговори
$!(@) преди 11 години
Човекът е Обществено животно.Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само, че Спиш!W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~. ~1<@>13~$!.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4. Обама е роден на Хавайте , затова е там за Коледа ! Това е американска традиция . Някой родени в Маями , флорида - заминават за Маями ,където също е топло и няма сняг . Независимо от климата , Навсякъде си правят Коледна Елха !
11
2
 
5
 
! Отговори
$!(@) преди 11 години
Там, Там, Горе в Планината, Седеше СаМ @ЧовекЪТ в средата на Гората.Седеше ТоЙ ВъВ Тъмнината, мислИше и Седеше, седеше и МислИше за Зората.А Там, Там, Долу До Реката, Бе пътят, Пътят към Зората.Нерадостна Съдба Ви Очаква, Всички Вас.Времето Отново Скоро ще Свърши - Този Път за Вас и Нас.~2012~.~1<@>13~$!.
10
2
 
4
 
! Отговори
$!(@) преди 11 години
Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
обама е от кения, да не се праи на хаваец
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 5-тиМен ме интересува. Точно реших да ходя на Хаваите, а сега цените на самолетите скочиха, пълно с папараци. Ще трябва да се преориентирам към Бора- Бора.
7
2
 
2
 
! Отговори
OSAMA OBAMA преди 11 години
KADE E BATKO,BE ????
6
4
 
19
 
! Отговори
detelina преди 11 години
За съжаление-нищо,не се е променило.Преди само СССР-сега САЩ!Аз съм,повече от сигурна, че американците не знаят, толкова за САЩ-колкото бъгларите за ам.президент.Не ми пука за американците-ако ,ще президента да си тури перо на главата-не ми пука!Ама, те американците не са виновни-виновни са ни политиците-защото, сами нищо не могат да правят-освен-да крадат!
5
4
 
21
 
! Отговори
I преди 11 години
Какво ги интересува хората това,президентът на Код д'Ивоар няма ли да кажете къде ще бъде?
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Санта с хавайска риза ли ще се появи?
3
2
 
10
 
! Отговори
х преди 11 години
Според уикпеддия това е родното му място.
2
2
 
16
 
! Отговори
? преди 11 години
Интересното е къде ще празнуват началниците ни на нас
1
4
 
26
 
! Отговори
малкия местан преди 11 години
кво става с КИМ КАРДАШИЯН, абе ,къде е КИМ