Арестуваха петима българи в Полша

Те са задържани за измами с банкови карти
27 яну 2014 23:07,
14
Арестуваха петима българи в Полша
Снимка: архив Reuters

Петима български граждани, заподозрени, че са участвали в международна схема за измама с банкови карти, са били арестувани в Полша, съобщи местната полиция, цитирана от bTV.

Властите в Полша работят с Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) в България и с Европейския център за борба с киберпрестъпленията към Европол. Арестите са били извършени на 22 януари.

Двама от петимата души били заловени точно, когато опитвали да изтеглят пари от банкомат, използвайки фалшиви карти. Другите трима били задържани в два хотела в полския град Краков. Единият от заподозрените, заловен в хотелска стая, получавал крадена информация от банкови карти по интернет и я използвал, за да я закодира в празни карти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: арестбългариПолша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
FBI преди 10 години
За това треа да са завършиили Инофматика в Университет , тва не е за кравари и овчари
9
0
 
3
 
! Отговори
някой си. преди 10 години
Българи са .Налии ако застане *** до банкомат ще бие на очи.*** са специалисти по обиране , изнасилване и пребиване на възрастни хора.Те немогат името си да напишат ще им дадът такава отговорна далавера.Добре облечени и изглеждащи Българи това е истината.Непомня да съм чул *** със скимиращо устройство.
8
4
 
0
 
! Отговори
Samuraiche преди 10 години
Podkrepqm tozi nachin za izkrvane na pari no tezi shemi malko ostarqha trebva neshto po izobretatelno za da se lovi trudno.
7
0
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
никога няма да има дойде акъла на тея ко*елета...100 % не са ***. ко ти разбира *** от компютър
6
1
 
4
 
! Отговори
следовател преди 10 години
Информацията по интернет им предоставяла Гинка Димитрова, позната на полицията с нетнитни измами и събиране на информация от нета с цел грабежи. Тя е работила в екип с други двама нетни измамници - Сава Павлов и Ангелина Пискова . И тримата подвизаващи се в гр. София.
5
7
 
0
 
! Отговори
scotialoans преди 10 години
Търсите ли за заем? Или са ви отказали заем от банка или финансова институция за една или повече причини? Имате точното място за вашия кредит решения точно тук! Scotiabank заем Investment дават заеми на фирми и физически лица на по-ниска и достъпна лихвен процент от 2%. Моля, свържете се с нас по електронна поща днес в scotiabankloans***gmail
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи, последно къде? Bankia е испанска банка и тук досега не съм видял и един клон, в Краков също няма.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хoрата отишли да работят в Полша , за какво им се пречи . Европа без граници , Парламента трябва да подкрепят предприемчивите българи.
2
11
 
16
 
! Отговори
9667 преди 10 години
ХАХАХАНе може да са етнически българи!! Нот а факин шанс! Най-вероятно са ... финландци, ... с български паспорти, .... и с български имена, ... родени от майка българка, ... заченати от баща българин!! ... но са финладци!! Сигурен съм 138%!!! :-))))
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полша...пак по-добре от Зимбабве....