Новият брой на "Шарли ебдо" ще излезе в тираж от 2,5 млн. екземпляра

Изданието ще е на пазара в сряда
23 фев 2015 22:49, Анисия Иванова
12
Новият брой на "Шарли ебдо" ще излезе в тираж от 2,5 млн. екземпляра
Снимка: Reuters

Следващият броя на френския сатиричен седмичник "Шарли ебдо" ще бъде отпечатан в тираж от 2,5 милиона екземпляра, обяви днес изданието, цитирано от ТАСС.

Още по темата

Броят, който ще постъпи в продажба в сряда, ще излезе под наслов "И отново се започва". На титулната страница на червен фон е изобразено кученце, захапало вестника, което бяга от тълпа недоброжелатели.

Сред тълпата карикатуристът е изобразил Марин льо Пен във вида на булдог, Никола Саркози в облика на пудел, а също черен вълк с калашников, тоест джихадист, и папа Франциск.

В тълпата "врагове" са изрисувани още видни тв журналисти и бизнесмени. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
do zeus преди 9 години
това с Ротшилд е развален телефон,да не кажа,че е манипулация на привиждащи конспирации във всичко откачалки. Тръгна оттам, че първия брой след атентата трябваше да се изпечати в милиони бройки, при което логично се ползва голяма печатница - тази на ежедневника "Либерасион", който е бил закупен през декември от Ротшилд. Виж историята от карикатури на Шарли, и ще видиш, че хората са крайни марксисти - правят си *ашак и евреите яко, и тези в израел,и тези в корпорациите. Убитите бяха и собственици
4
1
 
12
 
! Отговори
Исус преди 9 години
Шарли хебдо са ***!
3
1
 
14
 
! Отговори
Дани преди 9 години
За всички разумни хора жертвите са крайно непривмливо и отвратително нещо, но какво да очакваш да се случи при положение че се *** с крайни изтрещеняци, с техния Бог, с тяхната религия при положение че знаеш че нямат никакво чувство за хумор и при все че неведнъж са предупредили и пожелали да не се прави. Ами случи се логичното.
2
0
 
17
 
! Отговори
на праситу майка му преди 9 години
Ей туй е медиен бизнес. А аз, крадох, крадох и накрая само един глиган отгледах.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TEZI NAISTINA SA EVREI,KOITO MISLIAT SAMO ZA PARI