Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис

Мъжът се опитал да отнеме пистолет от органите на реда
130
Полицаи застреляха бездомник в Лос Анджелис
Кадри: YouTube

Полицаи от Лос Анджелис застреляха мъж, вероятно бездомник, докато той се е опитал да отнеме пистолета на един от тях, предаде Франс прес.

Очевидец на инцидента е направил видеоклип, който стана популярен в социалните медии няколко часа по-късно. Полицията пък съобщи, че записът ще бъде използван в тяхното разследване.

Капитан Андрю Смит от полицията заяви, че полицаите са простреляли мъжа, докато той се е борел на земята, за да отнеме пистолета на един от полицаите. Преди това тейзърът не му е подействал и полицаите са се опитвали да го контролират.

Всичко започнало, след като служителите на реда са получили сигнал за грабеж. При пристигането им загиналият се е биел с друг мъж.

Записът показва как четиримата полицаи се борят с мъжа сред палатките и кашоните на лагер на бездомници. В един момент се чува думата "пистолет", последвана от около пет изстрела.

Малко след инцидента мъжът е починал в местна болница.

Няколко часа след инцидента обстановката в квартала беше напрегната. Разследването на инцидента ще се води от независим инспектор.

Полицаите, участвали в стрелбата, са временно отстранени от работа, съобщава БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той не е от опозицията, не е интересно. Няма протести.
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама те не са отишли да го хванат. Отишли са да бият и да пострелят по ***, така, за кеф! Там една кука, ако не тресне някой чернокож, никой не го брой за човек.
90
12
 
8
 
! Отговори
до зико преди 9 години
ти ако видиш в Русия какъв ад е, ше зацелуваш подметките на американците...
89
5
 
14
 
! Отговори
зико преди 9 години
Така е в страната с не ограничените възможности. Демокрация в изобилия. Които иска трепе в училище които иска на улицата които иска в къщи.
88
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Настоявате за разследване на смъртта на Немцов ли мамка ви ш*бана американска. Я си разследвайте собствената си прогнила *** бе!
87
2
 
9
 
! Отговори
Az преди 9 години
*** некадърните куки. Четири човека не могат да хванат невъоръжен мъж. Двама да го бяха хванали за по една ръка, един да му държи главата да не хапе, четвъртият би могъл да го гъселичка по топките за успокоение. Ама не, каубийци, първо стрелят, после мислят.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонименМожеш да ползваш и малки букви. Лесно е.
85
1
 
4
 
! Отговори
Един преди 9 години
Просто пагоните на Американските полицаи се късат по трудно.......а при милиционерите в България е по лесно късат униформи избиват зъби бият ги товар разликата.
84
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
американски демократични ценности, някои може ли изобщо да ми обясни какви са те като целия свят говори за тях
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз никъде не виждам човека да се мъчи да вземе оръжието на полицаи а виждам как лежи на земята а няколко ченгета са върху него и единият стреля
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко, БХК ще ги разнищи тия амириканци в съда
81
3
 
15
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Тези айфони очаквам скоро да ги забранят в демократичните страни. *** много почнаха да пречат вече на независимите и обективни разследвания...
80
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чува се как казват на няколко пъти "drop the gun, drop the gun.."Изглежда също че този е успял да произведе изстрел и след това полицаите го застрелват. Гледайте записа ВНИМАТЕЛНО!
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До От АмерикаИ ти вярваш в това? Значи вярваш и в Дядо Коледа.
78
10
 
12
 
! Отговори
От Америка преди 9 години
В Америка има правосъдие и ако се докаже че тези полицаи са виновни, а това най-вероятно ще стане,ще си понесат последствията.Разликата между престъпник и полицай е по малка от разликата между престъпник и обикновен човек и това го знаят дори в полицейските държави като САЩ ,които имат закони за извършени престъпления от полицаи доста по тежки от законите за обикновенните хора.
77
6
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Е това което направиха тези полицаи си е чистокръвно убийство което.Застреляха го като куче легнал на земята и се вижда че е невъзможно да вземе пистолета на полицая.Може да се е опитал но не е успял ,това не означава че трябва да го гръмнеш
76
3
 
6
 
! Отговори
Х преди 9 години
До Анонимен 96 Никой не може да е сигурен, че с един изстрел можеш да поставиш човек във безпомощно състояние,не трябва много сила да се натисне спусъка.
75
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе верно си беше малко като разстрел...четири човека насочили пистолети срещу един...и с един изстрел можеше да го преведат в безпомощно състояние.Те стреляха 4-5 пъти в лежащ на земята човек .
74
13
 
11
 
! Отговори
Х преди 9 години
Трябваше полицаите да го оставят да убие един-двама от тях и тогава да стрелят.Това е според хора които са си нямали нищо общо с дрогирани престъпници.
73
5
 
17
 
! Отговори
Петър преди 9 години
До ИлинНе ставай смешен, ти някога виждал ли си как се отнасят с бездомните в САЩ. Повечето от тях са много по-добре обезпечени отколкото представителите на средната класа в България. По улиците на Сан Франциско, може да видиш хора да просят с послания изписани на таблети. Обезпечени са с всичко, храна дрехи и т.н.т. а парите от просия им трябват за наркотици. В САЩ имат едно просто правило по отношение на полицията - не им се противоречи. Дори да те закопчаят невинен, не се съпротивляваш.