Путин се чу с Назарбаев, обсъжда коалицията срещу ИД

Инициативата била на казахстанския президент
Обновена: 4 дек 2015 20:42 | 4 дек 2015 20:37, Валерия Белчевска
19
Путин се чу с Назарбаев, обсъжда коалицията срещу ИД
Снимка: архив, Reuters

Президентите на Русия и на Казахстан, Владимир Путин и Нурсултан Назарбаев, обсъдиха в телефонен разговор днес редица международни и регионални проблеми, включително създаването на широка международна коалиция за борба с терористичните и екстремистките групировки и преди всичко "Ислямска държава", предаде ТАСС, цитирайки пресслужбата на Кремъл.

Разговорът се е състоял по инициатива на Назарбаев. 

Още по темата

В контекста на предстоящото на 21 декември заседание на Висшия Евразийски икономически съвет двамата са обсъдили също така споразумението за икономическо асоцииране между Украйна и ЕС, което ще влезе в сила скоро, са казва в съобщението от Кремъл. 

(БТА)


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
17
 
! Отговори
реалист преди 5 години
До Западноевропеец"Путин е едно злобно и комплексирано джудженце, което ако ми падне, ще го пребия от бой."Виж сега, тук опасявам се, че може да имаш някои затруднения, защото Путин е доста як, спортува и е страхотен джудист, има 6 дан.Затова, с оглед на твоята безопсност, съветвам ти да си пробваш силите върху Обама. Там няма да ти е трудно.
13
1
 
10
 
! Отговори
до тракиец преди 5 години
На какъв език говориш тракиец,май на славянски,а?
12
1
 
9
 
! Отговори
до тракиец преди 5 години
какви точно транквиланти те карат да се обземаш като т.нар.тракиец. марш на качествено лечение
11
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде го па измисли че целия свят сега говорел за Русия. В България говорят нон сто защото руските *** са ни налазили като конски мухи!
10
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ще е добре и за Казахстан,защото Ердоган с имперските си мераци отдавна се намесва в образователната система в бившите републики на Русия.Уважавам политиката на Путин,но не уважавам комунизма който ни натресоха 45 години,които са много малко в сравнение с 500години турски ятаган.
9
8
 
35
 
! Отговори
матросчето преди 5 години
До АнонименЦелият свят говори сега за Русия, само анадолците мълчат като попикано мушкато.
8
5
 
10
 
! Отговори
матросчето преди 5 години
Dnes.bg ми харесват днес, дават свобода на хората - не се притеснявайте от славяните, те са верни на България, за съжаление, *** се оказаха гадни. Между впроче, за това ги ненавиждаме и скърцаме със зъби като ги видим на българската трибуна - не току така, който се хвана с тях и загуби - хората - не ПРОЩАВАТ предателство - А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РУСНАЦИТЕ, те винаги наказват предателството, а на територията на Украйна, западните славяни се оказаха предатели и за това сега ще ги накажат яко.
7
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъка от материалчета днес за Русия. И това не било хибридна война???
6
6
 
33
 
! Отговори
матросчето преди 5 години
Някои тук говори за русофили и русофоби, а то обяснението е много просто - славяни и турци - просто, че чак да се смееш - само турците мразят Русия по ген, ТАКА ЧЕ НАЗДРАВЕ СЛАВЯНИ, МОНАХ ПАИСИЙ ОПРЕДЕЛИ - МЕСЕЦ ДО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ТУРЦИТЕ ОТ БАЛКАНИТЕ - РУСИЯ ПОДАРЯВА КОНСТАНТИНОПОЛ НА ГЪРЦИТЕ - е те това е момци.
5
11
 
4
 
! Отговори
Шаренкова преди 5 години
Пуси,след година и тоя ще е свалил нещо твое и ще искаш извинение.
4
29
 
9
 
! Отговори
Западноевропеец преди 5 години
До 3Прост русофил
3
41
 
12
 
! Отговори
Западноевропеец преди 5 години
Нашите русофили не мога да разбера защо плюят по украинците и ги наричат фашисти след като те просто защитават територията си! Това е все едно помаците на юг да решат да се отцепват като отделна държава и ние да сме фашисти, защото не им даваме. Фашистите са терористите, които отцепиха източните територии от Украйна, и рашите, които ги подпомагат. И когато става въпрос за руската маша Асад обаче, тези, които оспорват властта му са фашисти! ДВОЙНИ РУСОФИЛСКИ СТАНДАРТИ
2
11
 
37
 
! Отговори
До Западноевропеец преди 5 години
Като те барна три бригади лицево челюстни хирурзи няма да могат да те оправят
1
54
 
15
 
! Отговори
Западноевропеец преди 5 години
Путин е едно злобно и комплексирано джудженце, което ако ми падне, ще го пребия от бой.