Мей: Великобритания и САЩ могат пак да управляват света!

Британският премиер се среща с Доналд Тръмп във Вашингтон
26 яну 2017 15:10, Елка Василева
210
Мей: Великобритания и САЩ могат пак да управляват света!
Тереза Мей. Снимка: архив, Reuters

Британският премиер Тереза Мей ще се срещне в САЩ с американския президент Доналд Тръмп и ще обяви, че Великобритания и Съединените щати могат отново да управляват света, като се подновят специалните отношения.

В САЩ Мей първо ще посети Филаделфия, където ще държи реч на среща на лидери от Републиканската партия, на която ще присъства и американският президент, предаде БНР.

Очаква се Мей да заяви, че след Brexit суверенна и глобална Великобритания иска да развие още повече връзките си със старите приятели.

В петък Тереза Мей ще стане първият световен лидер, срещнал се лично с Доналд Тръмп в Белия дом.

Възможностите за търговията след Brexit, сигурността и сътрудничеството в разузнаването, както и бъдещето на НАТО, вероятно ще бъдат в центъра на разговорите между двамата лидери.

Британският премиер заяви, че целта й е да гради върху историческите отношения между двете страни, укрепени от общите интереси и споделяни ценности.

Тя обаче изтъкна, че няма да се страхува да говори откровено с Тръмп по въпроси, по които имат разминавания, като жените и мюсюлманите.

Като се има предвид, че Тереза Мей е първият световен лидер, поканен във Вашингтон след избора на Доналд Тръмп, от "Даунинг стрийт" се надяват тя да извлече максимални дивиденти в трудните времена около Brexit.

Американският президент има сериозни лични и бизнес връзки с Великобритания и вече даде одобрението си за Brexit.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
6
 
! Отговори
Жан-Мари Льо Пен преди 7 години
ДЪЩЕ, Марин, ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ТЕБЕ. Ти си срам за френския народ. Не може един истински французин да желае да бъде поробен(управляван) от англичани и янки. Цялата политика на моята ЩЕРКА е бедствие, отричам се от нея, предателска фукла.
46
5
 
24
 
! Отговори
В. преди 7 години
То Лондон се управлява от пакистанец
45
3
 
20
 
! Отговори
войник преди 7 години
СКЪПА МЕЙ, има един принцип в армията, който важи в пълна степен и за политиката - първият, който излезе от окопа в атака, бива убит. Така че може САЩ и Британия да уравляват, но ти няма да си този лидер, който ще го постигне!
44
3
 
27
 
! Отговори
ха преди 7 години
А Путин и Си Дзинпин на какво мнение са?!!!
43
2
 
37
 
! Отговори
българка преди 7 години
Може и да им се иска да могат пак да управляват света, но вече не могат. Светът е друг и никой не иска да го управляват и да го командват и да го крадат. Англичаните само това са правили - обирали са богатствата от колониите си......Времената вече са други. Всяка жаба си иска нейния гьол и не ще натрапници-управници....
42
2
 
4
 
! Отговори
L. преди 7 години
Как го виждат това управление на света? - Сега завиваме към Юпитер.
41
2
 
28
 
! Отговори
Заро преди 7 години
Това ли била целта на мероприятието. Да управлявате отново света! За малко да си помислим, че защитавате някакви демократични идеали.
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да се старае, няма да достигне и до половината на Маргарет Тачър,
39
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да точно пък вие дето се.ете и уринирате по улици и площади ще управлявате света? Как пък не!? Една цяла година живях в Лондон и останах отвратен от поведението на това просто племе. Незнам как изобщо съществуват на света? Да се благодарят на имигрантите които им произвеждат храната иначе ще умрът от глад. То бива пропаднало племе ама тези направо са затънали в ***. Наркомани *** на всеки метър. Грозни като смърта прости като нашите роми но иначе тарикати!?!?
38
4
 
12
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Още една управителка на света,тя с един остров не може да се управи а на нея света и си пискал,империята вече я няма.
37
2
 
30
 
! Отговори
Любопитен преди 7 години
Светът какво мисли по въпроса?
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С голяма кошница на пазар е тръгнала.
35
2
 
20
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Тя тая с "управляването на света" се разсъхна вече,ама иначе могат да си помогнат взаимно и да оцелеят в добро състояние!Което не е много сигурно за ЕС...
34
2
 
19
 
! Отговори
Глобално преди 7 години
До СъюзнициА на мен ми напомня как Чарли Чаплин игра Великия диктатор и взе един глобус да го върти на пръста си и да си играе с него.
33
2
 
15
 
! Отговори
Съюзници преди 7 години
Това ми напомня за брачното предложение на един безработен към една дама с доста добри доходи: "Като се съберем ти и аз, за двама стигат."
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уви така е, ако играят като един играч на голямата политическа сцена, това означава един език, много близка култура, повече от четвърт от световната икономика и невероятна военна мощ.
31
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги ми е било смешно когато българина започне да умува над световната политика вместо да си гледа в своята паница и да вземе да си я оправи :)
30
1
 
10
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
В този ред ли го е рекла наистина: ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и сащ? Патриотично.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
MnOO gi e strah rizite GeJUVe, ce cicko Trumpolioni ste izkara OtAN ot Avganistan...,ha angliiskoto reptilce niama da dokarat na zlaten podnos sledvastata porcia pecalba ot narkotrafika ...Puk i osnovnite oFFshorski potoci vece se leiat v trite oFFshorni kravarski stati...Muka...,Mukaaaa...kak BABET ste si plati tokAAA...,kak ste naguva na zakuska vcerasen kUrasan ...,i bez dzem dorl....
28
1
 
6
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Предния коментар ми е до 25!Толкова коментари се трият, че човек не може да е сигурен дали правилно е адресирал поста си...докато го пише!