Няма информация за руски жертви в Сирия

Ракетните удари са причинили значителни материални щети
7 апр 2017 11:37, Елка Василева
15
Няма информация за руски жертви в Сирия
Снимка: Reuters

Руското посолство в Дамаск заяви, че засега не разполага с информация за пострадали руски граждани в резултат на американските ракетни удари по сирийската военновъздушна база "Шайрат", предаде Ройтерс, като се позова на агенция РИА Новости.

Още по темата

Дипломатическата мисия в момента проучва въпроса.

Американските удари с крилати ракети по сирийската авиобаза са причинили "значителни" щети на обекта, е казал за руската агенция служител от базата, пожелал да остане анонимен.

"Всички самолети в базата са извадени от строя, спокойно можем да кажем, че са напълно унищожени", е заявил той.

Сирийската държавна телевизия съобщава, че пожарът, избухнал в базата, продължава.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: САЩСирияракетен удар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко....Толкова жени и деца избиха...
10
0
 
2
 
! Отговори
упс... преди 7 години
Няма информация за руски жертви в Сирия------А, Трета световна война искате ли - с всичките й екстри и free exclusive???Аз, не щЪ!!!!!!
9
3
 
2
 
! Отговори
89 преди 7 години
Жертви няма,руснаците са били уведомени за удара и всички набързо за отпрашели за Русия.Който си грал,играл.Големия батко идва с томахавката и ще бие наред.Асад вече се е скрил в някой бункер в Сибир.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не е ли истина???Всъщност, не е истина. Но просто в България прецакаха образователната система и сега има твърде много глyпаци, които да се съгласят с това, което си казал.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"САЩ съобщиха, че само 23 от 59 томахавки са стигнали до целта."Те уж едно време съобщаваха и за масово подадени молби за напускане от моряците на един техен кораб в Черно море, над който беше летял един руски самолет, а после всичко се оказа просто пропагандна измишльотина, на която толкова много хора се вързаха.
6
4
 
2
 
! Отговори
23 от 59 преди 7 години
САЩ съобщиха, че само 23 от 59 томахавки са стигнали до целта.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега светът страда не само от америсанския империализъм, от който винаги е страдал, а и от аматьорски , нескопосан империализъм....англосаксонски такъв. Може ли такова нещо - това един истински дипломат никога не би го направил - дава вечеря на президента на Китай, а изпод масата поръчва удар срещу съюзника му.... Може и Трета световна да стане лесно , ако непрофесионални политици от Сащ продължат все в тоя дух....
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е честно така! Нали Путин и Тръмп се бяха разбрали още преди изборите! Нали Путин помогна на Тръмп за изборите! Сега защо Тръмп го предава??? Не е честно така!
3
1
 
7
 
! Отговори
хаха преди 7 години
ДОБРЕ ЧЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ , ЧЕ ИНАЧЕ НЯМА И САЩ
2
2
 
26
 
! Отговори
Не е ли истина??? преди 7 години
Свалиха Саддам сега Ирак практически не е държава, а територия! Свалиха Кадафи сега от Либия влизат по 3000 хил. бежанци! Свалиха Милошевич сега отново се говори за война на Балканите. Свалиха Янукович, Украйна е разбита държава. Сирия погром тотален! Берлин през 45 г. Пасти да яде! А кажете ми поне една държава, в която Сащ да са влезнали и да са установили демокрация и мир??? Не разбраха ли, че някои народи трябва, да се управляват от диктатори?!? Как спят спокойно, тези хора???
1
2
 
22
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
По нагли от каубоите няма! Факт