Предупреждения за терористични атаки на летището в Кабул

1500 души с американски паспорт или виза опитват да влязат там
26 авг 2021 08:39, Елка Василева
12
Предупреждения за терористични атаки на летището в Кабул
Снимка: архив, БГНЕС

За голяма опасност от терористична атака на летището в Кабул предупредиха Австралия, САЩ и Великобритания.

Те призоваха своите граждани да не пътуват към района или да го напуснат, ако вече са там.

Още по темата

Въпреки предупреждението струпването продължава, съобщи западен дипломат, цитиран от Ройтерс. Смята се, че 1500 души, които притежават американски паспорт или виза, се опитват да влязат на международното летище.

Хиляди все още очакват евакуация, предаде БНТ. Талибаните се противопоставиха на удължаване на крайния срок за напускане, но са обещали да позволят на чужденци и афганистанци да пътуват и след 31 август, съобщи американският държавен секретар Антъни Блинкен.

 


12
Още от ЕС
Хиляди мигранти в капан между границата на Полша и полицията на Беларус
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
1 500 души, притежаващи американски паспорти или визи, се опитват да проникнат на международното летище. Летището се оранява и контролира от пиндоси и наглосакси. Значи пиндосите и наглосаксите пречат на тези 1 500 души да се евакуират. Също те създават предпоставка за голямата опасност от терористична атака на бежанците пред входа на летището в Кабул. Може би тапата е необходима, за да прикрие тайните операции с хеликоптери на цру? Може би евакуират по-ценни неща от предани слуги?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Христо, от Германия тръгнаха терористите които бутнаха близнаците в САЩ. И много други атентати. Германия е развъдник на тероризъм. Защо не й се търси отговорност? САЩ вместо да нападне Афганистан трябваше да нападне Германия. Като в доброто старо време.
10
0
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
След като има германци, нищо чудно да има и атентати. Единствената европейска държава, чиито агенти са арестувани за атентат в Европа срещу цивилни обекти в 21 век е Германия.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво чакат до последната минута тези с визите и тези с гражданство? Сега да си седят в талибанския раи и да не натоварват Европа с излишни проблеми.
8
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ФАЩ СА НАПЪЛНО И ИЗЦЯЛО ОПОЗОРЕНИ!!! А ВСЕКИ КОЙТО КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ТЯХ СВЪРШВА КАТО АСАНДЖ!
7
0
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ФАЩ СА ТОЛКОВА СМЕШНИ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ!! НЯКАКВИ СМЕШНИЦИ ОТ ЕКРАНА НАРЕЖДАТ НА ФАЩ ДА СЕ МАХАТ ДО АВГУСТ, ЧЕ ИНАЧЕ ПОЧВАЛИ ДА ГИ ИЗБИВАТ ПОГОЛОВНО :D КАТО, ЧЕ НЕ СА ВИДЕЛИ КАКВО СТАНА С БИН ЛАДЕН :D ВСИЧКО СТАВАЩО Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ФАЩ НА 99.9% И ТОВА Е НЕОСПОРИМ ФАКТ! КАКТО ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА БЕШЕ ПРИДАТЪК НА ФАЩ ТАКА И ТАЛИБАНСКИТЕ АФГАНИСТАНЦИ СА ПРИДАТЪК НА ФАЩ!
6
0
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ТАЛИБАНИТЕ И БАЙДЪН СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!! ТАЛИБАНИТЕ НИКОГА НЕ БИХА ПОСМЕЛИ ДА НАПАДНАТ ДОКАТО ФАЩ СЕ ИЗТЕГЛЯТ СЪС ОБЯВЕН СРОК ДО КРАЯ НА АВГУСТ, А ЧАС СЛЕД ТОЗИ СРОК!!! ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СТАВАЩОТО В АФГАНИСТАН В МОМЕНТА Я НОСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕРОРИСТИЧНИЯ ПРЕСТЪПНИК БАЙДЪН!
5
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 седмици
Сега в Кабул,после навсякъде в ЕС !
4
2
 
3
 
! Отговори
Талибан преди 3 седмици
Ако не направим поне един атентат в седмицата няма да се чувстваме хора, бе! Гледам на летището търчат разни неправедни жени.. как да не ме засърби пръста на спусъкa? Аз талибан ли съм или лyкoва глава?
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да бе ! Терористични атаки от талибаните които охраняват летището ! Забележете кои държави го казват това и ще разберете на момента истина ли е или не
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой ще атакува? Би трябвало и това да знаят.
1
1
 
6
 
! Отговори
Даа, преди 3 седмици
за поред път янките отидоха някъде като аслани, а се връщат н.....