Увеселителни влакчета се сблъскаха в Германия, 34 са ранени

Инцидентът е станал в парк "Леголенд" в град Гюнцбург
11 авг 2022 22:32, Красимир Ангелов
7
Увеселителни влакчета се сблъскаха в Германия, 34 са ранени
Снимка: БГНЕС, архив

Две влакчета се сблъскаха в увеселителен парк в Южна Германия, като при инцидента са ранени 34 души, двама от които сериозно, предаде Асошиейтед прес.

Единото от влакчетата е спряло твърде рязко, при което второто се е блъснало в него. Инцидентът е станал в парк "Леголенд" в град Гюнцбург, съобщи ДПА. Три медицински хеликоптера са пристигнали на място, като на помощ са били извикани пожарни и спасителни екипи.

Към момента няма повече информация как се случил инцидентът на платформата, посочи говорител на увеселителния парк пред ДПА.

Миналата седмица жена почина при друг инцидент с влакче в увеселителния парк в град Клотен в югозападната част на страната. 57-годишната жертва падна от влакчето в движение и почина от раните си.

Причината и за този инцидент все още не е известна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами щом едното било спряло, а другото се ударило в него отзад, няма как да са се "сблъскали". В съседната статия за гащ-ите на принц Хари пък пишете, че е британският "монарх". Вие значението на думата "монарх" знаете ли я? Сигурно също толкова, колкото и на "сблъскали". На това му се вика "функционална неграмотност", пиленца. Ама щом този, който ви дава пликчетата със заплата, е ОК с това...
5
3
 
0
 
! Отговори
Эвропейски Союз преди 1 година
така е при Развитият К0мунизъм, а скоро и Атомен Реактор и така...
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добро увеселение се получило! екстремно!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другият път да секачат на самолет по безопасно е
2
2
 
3
 
! Отговори
oxo boxo преди 1 година
наистина твърде странно по неаполски ама пък в Германия намирисва нещо
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсурдно е обяснението в статията. Само човек, който не се е качвал не знае принципа им на действие. По скоро едното е било спряло да се сменят возещите се, а по не известни причини другото не е спряло преди станцията, където изчаква и е ударило предното. Звучи като изгорл датчик,предвид че там всичко е автомтизирано.