Какво издава за личността ви любимото ви животно?

Ако харесвате конете, вие сте спокойни, весели и приятелски настроени хора
16 юни 2014 23:00, Михаела Лазарова
14
Какво издава за личността ви любимото ви животно?
Снимка: freeimages.com

Домашните любимци са наши приятели и верни спътници. Повечето хора обичат да гледат кучета, други котки, трети предпочитат красотата на аквариумните рибки, а пък други – екзотичните видове, които не се срещат по нашите ширини. 

Много хора пък не гледат никакви животни вкъщи, но това не им пречи да си имат любимо същество от земната фауна, което обичат да наблюдават в зоопарка или по телевизията. Какво казва за личността ви изборът на любимо животно? 

Куче

Вие сте добри, лоялни хора със свободен дух, които ще направят всичко за хората, които обичат. Обикновено интуицията ви не ви лъже. Може да изглеждате груби на външен вид, но под обвивката криете нежно сърце, което близките ви оценяват. 

Котка

Вие сте добре приемани и харесвани от околните. Умни и сдържани сте. Имате високи идеали и винаги търсите начин да ги достигнете, избягвайки отъпканите пътища. Колкото ви е по-трудно, толкова ви е по-интересно! Не сте търпеливи за остарели идеали и отминали идеи – обичате актуалното и модерното. 

Панда 

Вие сте нежна и творческа душа, която обича да се носи през целия си живот. Не приемате нещата, както и себе си, твърде сериозно. Понякога сте малко разсеяни, дори неорганизирани, но хората са привлечени от вашия небрежен и артистичен маниер. 

Мечка

Любителите на големите мечоци са родени да командват. Те са онези, които знаят какво да направят, дори когато „корабът потъва“! Отвън изглеждате корави и смели, но носите истински мекушава душа, когато става дума за личния ви живот. Надеждни партньори сте и не се страхувате да работите усилено, за да получите онова, което искате. 

Делфин

Вие имате афинитет към всички красиви изящни неща. Вкусът ви е изключително добър! Вие сте много интелигентно и социално същество, което може да се държи еднакво добре с различни видове хора. В любовта сте разбивачи на сърца.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: успеххарактерхора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, как ли ще е секса с панда? Каква ли е половата хигиена на морското конче? Колко пъти в минута иден делфин си мисли за орален секс?
7
1
 
3
 
! Отговори
Вярно е преди 9 години
До до 4булонката не е куче. прав си!
6
3
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Как можеш да твърдиш подобни глупости, бе човек?! Че има подобни хора, има. Ама да слагаш всички под общ знаменател е доста смешно. Да не говорим, че от злобата, която лъха от тебе, разбирам, че си доста простичък бачкатор (уж недооценен всезнайко, достоен да работи в НАСА) с доста жалка заплата, на когото всичко му пречи. С жените, че не ти върви, това е ясно. За ниския социален статус няма да говорим. И това ти го казва човек, който няма куче, да не си помислиш нещо.
5
4
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 9 години
еййй , па все едни добитъци сте писали - дето за нищо не чинят, ами що не пишете - за овце , кози , прасенца, фитки... аз най - обичам прасенце - печено..., някои части на каймица , напълнени в черво или мехур.. Май,май - и вие си падате по такива животни , ама се праите на две и половина....
4
8
 
3
 
! Отговори
Народа преди 9 години
До Анонимен 8Абсолютно си прав!
3
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости, харесващите кучета са най-наглите и агресивни хора, често с психопатични наклонности. Обичат д контролират и затова си взимат куче, но също така обожават кучето си и мразят хората. Готови са човек да убият заради кучето си. Позволяват му да пикае по детски площадки, без да им се струва ненормално, оправдават го ако напада. Въобще, по-голяма *** от кучелюбците няма.
2
3
 
4
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Михаелче аз па си падам по дзвера на IRON MAIDEN , рзбирш ли !?Много съм корав ...въпреки ,че съм с ранима душевност !Разбивач съм на сърца , илюзии и айсберзи ?
1
4
 
12
 
! Отговори
Бочко преди 9 години
"Какво издава за личността ви любимото ви животно?"Любимото ми е жената ......... какъв човек съм ???