Изкушенията, които могат да съсипят връзката ви

Опитайте се да им устоите
18 юли 2014 18:34, Мария Дуковска
7
Изкушенията, които могат да съсипят връзката ви
Снимка: Outnow.ch

Има няколко изкушения, които могат да съсипят сериозната ви връзка, без значение колко много обичате своя партньор. За съжаление, понякога човек има желания, на които не може да устои, а те могат да се превърнат в унищожителни за любовния му живот.

Предлагаме ви да прочетете кои са най-често срещаните любовни изкушения:

1. Изкушението да послъгвате.

Има хора които лъжат за щяло и нещяло партньора си, само и само за да не им се налага да му/ѝ дават обяснения или да спорят с него/нея. Понякога лъжата изглежда по-лесният вариант, но ако наистина обичате половинката си, вие никога не трябва да се страхувате да ѝ признаете истината, без значение колко трудно може да е това. Силната връзка не се основава на лъжи. Не забравяйте това!

2. Изкушението да изневерите на партньора си.

Едно от най-лошите изкушения, което може да разруши взаимоотношенията с постоянния ви партньор, е желанието да му/ѝ изневерите. Ако сте в една дълга връзка, но срещнете друг човек, който ви заинтригува физически и емоционално, това може да съсипе отношенията ви с вашия любим.

Единственият начин да се справите с усложненията, е да устоите на това опасно изкушение. Ако наистина обичате партньора си, трябва да го направите, иначе после ще съжалявате.

Останалата част може да прочетете в Tialoto.bg.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
изкушение преди 6 години
Най-голямото изкушение е възможността за Upgrade.След 10.11.1989 год. много млади български семейства се развеждат, защото за младите българки се появява възможност за "Upgrade" в брака, като се омъжат за чужденци и напуснат България. Перестройка е променила социалния статус на съпрузите им, а паралелно с това границите вече са отворени и е настъпила Clausula rebus sic stantibus.
6
0
 
4
 
! Отговори
Мишето преди 6 години
Изкушението да оправиш всичките 50 приятеля на мъжа си и той последен да разбере .Като го срещнат, все им става весело .Предполагам ги е задирал с рогата, глупавия лос .
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм на принципа следващата моля...Такива над 3годишни връзки са тегоба за мен...Не мога да живея с друг цял живот щото така трябвало...
4
0
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
Абе, вЕрно ли нЕККВ самолет бил паднАл У Украина?:) Б.си ужаса!!!:)
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-обичам разведени ,,психоложки,, с невъзпитани деца да ми дават акъл как да спася 30 годишния ми брак.:)
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Опитайте се да им устоите" казваш Дудукоска.Едвам устоях на помията във статията.
1
1
 
9
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
Брех каква глупост. От изредените даже само "Изкушението да изневерите на партньора си" може да се нарече изкушение. Останалите са модели на поведение или просто постъпки. "Изкушението да послъгвате" няма да съсипе връзката, виж постоянното лъготене - може би.