Какво е да имате връзка с жена Стрелец

Кои са отличителните черти на дамите от този огнен зодиакален знак
5
Какво е да имате връзка с жена Стрелец
Катрин Хейгъл; Снимка: Jack Guy

Жената Стрелец е любознателна и постоянно любопитна. Тя винаги търси истината и обича да „изследва“ човека, докато разговаря с него.

Ето защо не се учудвайте, че на среща с дама с този зодиакален знак може да ви се наложи да водите разговори на различни теми - от политика, през религия, до сексуални предпочитания. За жената Стрелец няма тема табу, особено ако иска да намери отговора, който я вълнува.

Представителките на тази зодия са гъвкави и изключително очарователни. Те се радват на всеки опит, с който се сблъскват по пътя си. Освен това дамите Стрелец са искрени и независими – съблазнителна комбинация за доста господа. Именно, защото е независима, жената Стрелец не обича някой да ѝ поставя ограничения.

Любовни отношения с жена Стрелец:

Любовта е една от вечните загадки за дамите, родени с този зодиакален знак. По тази причина те я смятат едновременно за „най-мечтаната награда“ и „най-скритото съкровище“. Жената Стрелец се нуждае от мъж, който може да обясни тайната на любовта и най-вече защо е избрал да бъде точно с нея.

Понякога тя се страхува от интимността и много често намира подходящия партньор сред приятелите си. Ако до себе си имате дама със зодия Стрелец, трябва да знаете, че тези дами са честни и може да им се доверите. Дори жената Стрелец да е влюбена обаче, тя отново може да се прави на недостъпна и независима, което пък допълнително засилва нейния чар.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 9 години
Трябва да удряте по някоя *** всеки ден за да види, че и вие добре стреляте. С две думи стреляйте редовно.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интелигентни, много добри в секса (както и мъжете Стрелец), комбинативни, когато става дума за пари. Неприятното е, че малко или повече послъгват, огъват се според както им е удобно, т.е. пределната честност и принципност не им е качество.
2
5
 
4
 
! Отговори
Емил Николаев преди 9 години
Имах приятелка"Стрелец"-щяхме дори да се жениме....добре че не стана! По невярна жена не бях срещал в моя живот. Аз отдавна имам стабилно семейство с жена от друга зодия,докато тя не може да създаде семейство и е *** на всеки който я пожелае!
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
голям кеф, стига да не ти е в къщи! тогава зодията няма значение - всички стават дракони!