Любовен хороскоп за 8-14 февруари 2016-а

Венера и Юпитер ще помогнат на самотните да намерят нова любов
0
Любовен хороскоп за 8-14 февруари 2016-а
Снимка: freeimages

Тази седмица ще бъде наистина различна в сектора на любовта и не само, защото е седмицата на на Свети Валентин. Приятелството ще бъде ключов фактор във взаимоотношенията през тези дни. Обвързаните представители на различните зодиакални знаци, ще се засилят своята връзка с половинката.
Венера и Юпитер ще помогнат на самотните да намерят нова любов. Споделяме любовния хороскоп за 8-14 февруари.

Овен

Ако през последните седмици сте били привлечени към ваш приятел, то в понеделник е възможно да излезете на романтична среща. Очакват ви професионални успехи, които няма да имате търпение да споделите с обекта на вашите желания. Той или тя, ще бъдат силно развълнувани.

Телец

Това е вашата седмица на късмета и любовта. Венера и Марс ще направят перфектна връзка към Юпитер. Във вашия случай, Юпитер е разположен удобно в сектора на любовта, което означава, че ще се насладите на романтични перспективи. В сряда, партньорът ви може да ви изненада с един ранен подарък за Свети Валентин.

Близнаци

Финансовите въпроси ще бъдат водещи през тази седмица. На хоризонта ви очаква прекрасна новина, свързана със закупуване на имот или парична сума, която може да получите. Това ще ви зареди с повече позитивизъм и ще направи празника ви незабравим.

Рак

Вашият любовен живот ще бъде сладък като мед. Венера ще продължи да се движи през сектора взаимоотношенията, добавяйки хармония и удоволствие във връзката ви. Очаква ви един хубав Свети Валентин, приятни изненади и любовно обяснение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари