Как се хранят моделите?

Манекенките често дъвчат парченце шоколад зад кулисите
12 май 2016 20:00, Михаела Лазарова
6
Как се хранят моделите?
Снимка: Reuters

Красивите модели винаги будят възхищение. Често смятаме, че перфектната им фигура се дължи на гладуване, но не е така. Въпреки че седмица преди фотосесия или модно дефиле те спазват строг хранителен режим, през останалата част от времето те се хранят изключително разнообразно.

Какво може да добавите и вие в менюто си, за да постигнете една красива фигура?

Вижте как се хранят моделите.

Плодове, плодове и отново плодове

Красивата манекенка Меган Уилямс споделя, че ключът към стройното тяло е в закуската. Оказва се, че моделите закусват, но вместо лакомства и вредна храна, те включват в диетата си изключително голямо количество плодове.
Консумират толкова, колкото им се хапва. Осемте най-прочути плодове в сферата на модата са боровинки, портокали, ябълки, банани, киви, грозде, ягоди и папая.

Шоколад

Манекенките често могат да бъдат забелязани да дъвчат парченце шоколад зад кулисите, докато чакат реда си за модния подиум. Той е съществена част от тяхната диета, защото съдържа здравословни антиоксиданти.

Черният шоколад е наистина полезен за здравето и поддържането на сърдечносъдовата система. Моделът Лиса Сива твърди, че в закуската си включва една купичка мюсли с шамфъстък, кисело мляко и разбира се парченца черен шоколад.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Пийват яко Юнашко мляко.
4
0
 
1
 
! Отговори
Еееех преди 7 години
Няма да повярвате, ако ви кажа какви количества сладкиши поглъщах ежедневно по времето, когато телесното ми тегло се равняваше на ръста в сантиметри минус 120.Сега изобщо не ми се ядат сладки неща, но килограмите ми са вече съвсем други.
3
0
 
10
 
! Отговори
Е, как?!? преди 7 години
"Как се хранят моделите?" Е, как?!? С банана на някой богат чичко или дядо! Други пък успяват да се вредят до този на някое разглезено, богаташко "мамино синче" или някой супер *** и глупав, но за това пък изключително богат спортист и те така ...
2
2
 
13
 
! Отговори
любопитен преди 7 години
а как ли акат моделите
1
0
 
11
 
! Отговори
хмм преди 7 години
Плодовете са полезни ако консумираш до еквивалента на 2 чаши нарязани плодове за мъже и 1 за жени. Ако ядеш по 4 дини и 3 кила на ден, ще има да чакаш да отслабнеш. .