Най-големите притеснения на господата на първа среща

И най-самоуверените мъже си имат своите опасения
16 юни 2016 22:01, Екип на Tialoto.bg
5
Най-големите притеснения на господата на първа среща
Снимка: Outnow

Да, мъжете също се тресат от нерви, особено на първа среща с жена, към която са привлечени. Като всички вас и те искат да попаднат на партньор, който да ги приема, уважава и подкрепя такива, каквито са. Но първо трябва да спечелят вниманието и интереса на въпросната личност, а това не е толкова лесно, когато не се познават.

Ето и кои са най-големите притеснения на господата по време на първите 1-2 срещи.

1. Те се притесняват, че няма да ви задоволят в леглото
Той може да изглежда добре, да е самоуверен и силен, но в ума му със сигурност се прокрадват тревожни мисли дали ще се справи добре в леглото. Първият секс между двама души обикновено не протича гладко, така че не бъдете прекалено взискателни и критични и му дайте шанс. Той ще се постарае да ви впечатли.

2. Те не искат да бъдат отхвърлени
Мъжете не го показват, но се страхуват да заговарят и флиртуват с красиви жени. Особено с такива, които изглеждат дистанцирани и по-студени. Той ще събира кураж известно време, за да ви заговори и тайно ще стиска палци дори на краката си, диалогът да протече гладко и да не бъде отхвърлен.
Демонстрирайте самочувствие, но бъдете усмихната и приятелски настроена, ако искате да ви покани на среща.

3. Те се тревожат, че не са достатъчно „мъжествени“
Мъжете искат да бъдат мъжът във връзката. Те искат да ги уважавате като такива и да оценявате усилията им. На практика той се стреми да бъде ‘кралят в своя замък“, така че когато иска да се грижи за вас, оставете го да влезе в ролята на Принц Чаровен и да ви отвори бутилката, да плати сметката и да ви изпрати по тъмната алея, нищо, че можете и сама!

Oще по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: мъжеопасениясреща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
18
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
Цък е прав , Аз поне съм имал подобни случки -
1
3
 
25
 
! Отговори
Цък преди 7 години
Нашенецът има една тема, по която си блъска главата най-много:Притеснява се дали ще успее да получи от момичето (от жената) максимално количество келепир и същевременно да вложи във връзката минимални средства и да успее да не се обвърже с какъвто и да било ангажимент - като се започне от изпращането до дома след среща и се стигне до евентуална женитба или припознаване на извънбрачно дете.Пита се в задачата как да направи така, че да използва мацката на макс, но да не си даде зор за нищо?