Коледни подаръци за онази... свекървата

Помислете добре от какво има нужда преди да се впускате в пазаруване
17 дек 2016 11:10, Михаела Лазарова
14
Коледни подаръци за онази... свекървата
снимка: outnow.ch

Коледа е дългоочакван момент, в който идва време освен за добро настроение, и за подаръци. Всички чакат размяната на коледни подаръци с нетърпение. Ако сте поканени на празнична вечеря у родителите на съпруга си е направо задължително да зарадвате свекърва си с нещо специално подготвено за нея. Тя ще го оцени.

Помислете добре от какво има нужда преди да се впускате в пазаруване. Ако не сте сигурни, че я познавате добре, попитайте мъжа си или някой близък до нея.

Слушайте я добре какво казва. Може в разговор да спомене от какво се нуждае или какво иска да си купи, но отлага. Ако уловите думите ѝ и ги претворите в чуден подарък, тя ще остане изключително трогната.

Ако пък не държите да ѝ подарявате нещо, което да ѝ влезе в употреба, можете да изберете оригинален подарък, който да я шашне.

За свекървите с вкус към стилното и елегантното също има няколко варианта, с които да я зарадвате.

Ето защо не губете време, а вижте подбраните ни идеи за коледни подаръци за свекървата тук. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свекървите са жени майки. Тъщите също. В този сайт и въобще в женските издания все ги величаете или ги представяте като страдалки. Свекърви и тъщи са същите като съпругите ви и като дъщерите и сестрите ви.
12
0
 
1
 
! Отговори
Преди време разказах преди 7 години
тук или в друг сайт за приятел на родителите ми, човек на възраст, вече побелял. Той получава стрес винаги, когато неговата устата и заядлива тъща идва на гости от провинцията. Веднъж разказа как се подготвил за Нова година - скрил дребни подаръчета на различни места из дома. Тъщата гостувала няколко дена. Той каза: "Всеки път, когато зейнеше да направи забележка, аз й поднасях дребно подаръче и тя застиваше за миг с отворена уста, а после не й беше удобно да се заяде. Така спасил празника.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подарени и научен за екскурзия почват от 16 лв. до Македония и повечко и с нощувка. Ще ви споменава дълго време а и няма да е около вас.
10
0
 
1
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Букет от Магарешки бодил!!!!
9
0
 
11
 
! Отговори
fakti преди 7 години
Лично мен ме отвращават свекървите, които се държат със снахата като съперница. То няма как да уважаваш такъв човек- първо да се държи така, значи има му нещо: първо, човек с комплекси, а комплексираните хора са опасни и второ, показва, че не е зрял човек. А обикновено хората на възраст би трябвало да са зрели хора. И по тези две причини плюс скандалите, които непрекъснао прави водена от егоизъм и желание за контрол просто отвращават всеки нормален човек. Ами това е общо взето причината да не ми
8
0
 
11
 
! Отговори
от 8 преди 7 години
подари ми чорапи за 2лева и ми съсипа празника. Иначе за останалите в семейство купува скъпи подаръци. Абе неща за два лева мога да си куъпя, не е необходино да ме унижават по празниците. Да не ми се вясва. Или като тръгне да ми купува разни тенджери, панерки и т.н,. отврат.
7
0
 
8
 
! Отговори
ha-ha преди 7 години
Да бе, на мен предишната нова година ми подари един ***, а на мъжът ми ботуши за 100 лева. По-добре нищо да не ми бе подарявала. Съсипа ми празника тази. И аз също. Най-добрия подарък е да не ми се вясва.
6
0
 
9
 
! Отговори
Снаха преди 7 години
Зависи от свекърва до свекърва разликата може да е от тук до космоса.За моята няма да кажа нищо лошо.....но и нищо хубаво!А съпругът ми да си е обича и уважава тя му е майка,родила го е и отгледала по нейни думи за да и е слуга.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тамян срещу дявола,плюйте през рамо и далеч от омразната твар!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са подаръци за свекърви, ама ако вместо свекърва имаш свекървище, тогава става сложно! Най-хубавият подарък, който можете да си направите една на друга, е просто да не се срещате. :))
3
1
 
9
 
! Отговори
Иди, че разбери преди 7 години
Има един единствен цвят, който една моя съученичка не харесва още от годините на нашето детство.Когато тя се омъжи, майка й на шега спомена това пред новите роднини.За първия си имен ден, който празнува като млада булка, тази моя съученичка получи подарък от свекървата - лично изплетена от нея вълнена баретка точно в този цвят, който снахата не може да понася!Още коментираме и се чудим защо свекървата постъпи така. Нито са се карали, нито снахата беше нежелана, дори напротив!
2
2
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
В твоя случай е важно каква е жена ти. Ако е свястна и се разбирате добре, просто седнете и се разберете - да държи родителите си настрана от дома ви. Ако тя не успее, тогава ти може да си поприказваш с тях и да действаш твърдо и безкомпромисно.Но ако и жена ти е проблемна, тогава бегай, спасявай се! И вземи и децата с теб, защото в среда на алкохолици добро не ги чака.Успех!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Намордник!