Знаци, че във вас се крие силна жена

Силната жена знае, че не е необходимо да прави големи жертви
12
Знаци, че във вас се крие силна жена
Снимка: outnow.ch

Има жени, които по-лесно се справят в живота от останалите или не се предават в трудни моменти. Може би вие сте една от тях. Понякога не обръщаме достатъчно внимание на личността, която се крие в нас.

Тя би могла да е многопластова, много интересна или да крие една алфа жена. Сигурно се питате дали може да наречете себе си силно момиче? Вижте следващите редове и ако в описанията разпознавате себе си, значи сте такова.

Силното момиче в теб не чувства необходимост да се моли за мъжкото внимание и уважение. То знае, че трябва да бъде с някого, който наистина ще я оцени като личност.

Една силна жена не се нуждае от половинка, за да се почувства уверена. Тя е самостоятелна и завършена, партньорът ѝ само може да разкрива нови страни в нея.

В някои връзки жените се оставят половинките им да определят и владеят техните емоции и това ги кара да се чувстват незначителни, несигурни. Ако вие не позволявате това да се случва с вас, поддържате лично пространство във връзката си и умеете да управлявате емоциите си, значи във вас се крие една силна жена.

Силното момиче никога не остава на второ място в любовта. Тя очаква от мъжа до себе си да бъде приоритет за него.

Нямате връзка на този етап от живота си, но се чувствате в хармония със себе си, забавлявате се, пътувате, постигате успехи и не се нуждаете от връзка, за да се движите в правилна посока. Е, със сигурност във вас се крие една алфа жена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
И аз се разпознах! В мен има силна жена. Чат - пат в силните жени има част от мен.
9
0
 
3
 
! Отговори
слaбa и стройнa женa преди 7 години
Тук мaй дaвaт мнение мъже и еднa- две женици, умрели от стрaх дa не остaнaт сaми. Aз се припознaвaм в нaписaното. A, дa, никогa не ме е било стрaх, че ще живея без мъж и без мъже се спрaвям прекрaсно. И точно зaтовa мaй винaги съм имaлa мъж до себе си, той пък винaги е знaел, че съм с него, зaщото го обичaм, a не зaщото имaм нуждa пт него.
8
1
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Отдавна не бях чел нищо от Михаела и сега съм уверен,че нищо не съм пропуснал. Е...ти и глупостите.
7
4
 
5
 
! Отговори
слаба жена преди 7 години
Звучи ми като фемино-еманципирано самоуспокоение за надутите
6
5
 
5
 
! Отговори
Мими преди 7 години
Прочетох го и...за съжаление се уверих,че не съм силна жена.Не само,че не се справям без мъж,ами само един не ме е достатъчен.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силните жени жинеят сами и всяка вечер се проклинат, че са такива. Не, че те не могат да се задоволят с посредствени мъже, а същите просто ги избягват.
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички тези писания са в стил възпитание на западните ценности, които объркаха половете.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишето пак се е изхвърлила тази сутрин. Пичовете по - долу могат по - цветисто да опишат как и като кого.
2
6
 
7
 
! Отговори
Титан АС преди 7 години
Вторични полови белези на "силните" "жени":- по-обилно окосмяване;- по-мускулеста;- по-груб глас;- по-груба кожа;- по-големи обувки;- по-малък сутиен;- държи на пиенье, обича пиенье;...............................С една дума, "жена" и половина.
1
3
 
12
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Пичове...ако започнат да ви никнат гърди...и чувствате странно влечение към други пичове...значи , че у вас може да се крие силна жена :-)