Красотата на Северна Америка

Впечатляващи кадри, които трябва да видите
14 яну 2017 17:48, Михаела Лазарова
10
Красотата на Северна Америка
Снимка: bored panda

Дивата природа привлича вниманието на любителите на пътешествията. Гуидо Диана е млад фотограф, който през 2016-та решава да предприеме пътуване из дебрите на Северна Америка.

Той изследва земите на този прекрасен континент, който по негово мнение е един от най-забележителните. Природата на Северна Америка е сурова, но красива.

По време на своето пътуване Гуидо изминава повече от 24 хиляди километра, някои от които по въздуха, други по суша. Приключенията и природните творения, които вижда, са несравними и заслужават да бъдат видени поне веднъж в живота.

Пътешествието му трае три месеца. През това време той успява да види красотите на Колорадо, моста Голдън гейт в Сан Франциско, Скалистите планини, дъното на самия Гранд каньон, изобщо все спиращи дъха гледки.

Неговото пътуване продължава и в Канада, където девствеността на природата е впечатляваща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Коментарът ти издава колко си глупав.Не прави такива изказвания на живо, хората ще спрат съвсем да те харесват :)А Северна Америка е уникално красив континент.Това, че мразиш американците не значи, че природата там е грозна.Т*пчо :)
5
0
 
8
 
! Отговори
v преди 7 години
До АнонименГрешиш това е само малка част от неописуемите красоти имат големи планини, безкрайни плодородни ширини, причудливи релефи и форми, гори,езера. и американците въобще не са изтрещели. Който твърди друго просто завижда.ИСТИНА
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може ли една статия да прочете човек без да ни надуват главата с " лошите русофили" и " гадната Русия". Аман, бе!Зорлем ни правите русофили и тия, които до сега не са били.
3
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък красота. Един каньон и един гьол. И това за 4млн кв.км. Затова американците са изтрещели, защото на бетона му казват природа
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kanada ah Kanada ray mechta za vseki tursehst krasotata,mira i svobodata !
1
8
 
9
 
! Отговори
Джукър преди 7 години
Остави ги русоробите, те нямат връзка с реалността. Лично аз от 30 години слушам, че това им е то на "западняците", повече нямят. Техния край се вижда. И това докато те самите пъpдят от глад и се давят в злоба и идиoтщина.