Кои дестинации да посетите преди да станете родител?

Нова Зенландия, а защо не и Мароко
5
Кои дестинации да посетите преди да станете родител?
Снимка: freeimages

Пътуването е блян за едни и осъществима мечта за други. Пътешествието на дълги разстояния обаче понякога може да е трудно, когато имате малки деца.

Отдалечените дестинации, екзотични места и продължителните пътешествия изискват време, повече финансови средства и обикновено не са подходящи за родители.

Разбира се, това не би могло да се отнася за всички хора. Някои не се притесняват да въвлекат (в добрия смисъл на думата) децата си в подобно приключение.

Но ако имате желание да обиколите света, гледайте да го направите преди да сте станали родители. Просто ще ви е по-лесно.

Кои са дестинациите, които са подходящи повече за пътешественици с приключенски дух, отколкото за родители на малки деца, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Защо преди?С жена ми направихме най-пълноценните си и запомнящинсе пътувания след като се родиха децата.Да покажеш на децата си света и да им дадеш пример как да живеят като негови граждани е безценно.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4 Според неолибералния модел бедни няма. Те се преструват. Всички са богати.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се пише така и рекламират места на другия край на света е глупост всесветска. Народът няма пари да отиде на почивка в страната, а те ми рекламират Мароко и Нова Зеландия. Госпожо Лазарова Вие в България ли живеете или като софиянка нямате представа какво става в страната?
2
0
 
2
 
! Отговори
mda преди 7 години
Брак на Бора Бора :) гмуркане, плажове бунгала над водата.... еххх как летят годините...
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, като започнете така... какъв е проблемът да водиш децата си по тези места, по- добре ли е да растат под похлупак? А, ако все пак си държите да сте без тях - може да ги оставите на някой да ги гледа. Животът не свършва с децата, всичко е въпрос на желание и пари.