Положителните и отрицателни страни на полигамията

Обожаване на преследването
13
Положителните и отрицателни страни на полигамията
Снимка: outnow.ch

Повечето хора се наслаждават на това да са във връзка. Хората са създадени да бъдат в двойка. Моногамията се счита за норма, но въпреки това всеки познава поне един човек, който е зарязал първото си гадже от гимназията и оттогава не е оставал сам за повече от седмица.

Някои хора просто не са създадени да са моногамни. И не е задължително да става дума за поддържане на връзка с повече от един партньор едновременно. Моногамията предполага продължителни взаимоотношения с един човек. Някои хора просто не могат да изградят трайна връзка с някого и непрекъснато сменят партньорите.

Кои са положителните и отрицателните страни на това да не можете да понасяте моногамна дълготрайна връзка?

Непрекъснато „обучение“ в любовта

Една от положителните страни на това да имате повече краткотрайни връзки е, че непрекъснато се учите на това какво е любов. Любовта има различни измерения, защото различните хора я разбират по различен начин.

Да имаш повече от един или двама партньори в живота си ти помага да научиш много повече за любовта, отколкото ако си прекарал живота си с един партньор. Всеки човек има различни нужди и предпочитания. Хората разбират любовта различно, съответно реагират на партньорите си по собствен начин.

Това дава възможност на човек непрекъснато да се учи, да анализира поведението на другите и да формира своите предпочитания в любовта и връзките.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
ОМРАЗА преди 6 години
МРАЗЯ ПОЛИГАМИЯТА С ВСИЧКА СИЛА
10
0
 
2
 
! Отговори
не ни трябва преди 6 години
бич за културата ,,полигамията,,
9
0
 
0
 
! Отговори
проституция преди 6 години
харемен бърдак големо ,,учене пада,, много такива ,,робовладелци,, кой ,,строй,, ,,строим,, ,,хаос,, ,,многоженство,, ,,хомосексуализъм,, ,,педофилия,, ,,променяме се от полза за Вас,, съборе си бърдаците ,,робовладелци,, ,,строители на хаос,, дъра бъра
8
0
 
0
 
! Отговори
Пример лош преди 6 години
за цар соломон ли говорим най мъдрия най разпуснатия му светнало
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо не му се забелязва на Стефчо Данаилов да е самокритичен, нито пък на Аленчо Делонов, на Наимчо Сюлейманов, Моника Белучева и от сорта многознайни и по-малко познайни персонажи.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Хората разбират любовта различно..." - колко хубаво сте написали!Но и самите вие не го вярвате. Да не говорим за отпа*дъците, които организират постановки и дори психо-тормоз, ако някой откаже да се превърне в корветка-марионетка. Сега са на мода евателните откачалници."Не народ а ...!"
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моногамията не отрича възможността и двамата да са имали по повече от един партньор преди това, а това което описвате се нарича промискуитет.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омръзва им на жените, този мъж.А да си сподели чувствата,той че вземе изневери или напие се и я пребие за спорта.Секса не ги пали,докато я побърква от кеф преди.Нормално в един момент да се отвърже и да си живурка.
3
1
 
10
 
! Отговори
Слушател преди 6 години
На сутрешна опашна за закваска в с. Лозен 1986г.Две пенсионерка си говорят. А *** ТИЯ ПОЛЯКИНИ С ТАЯ ФРЕНСКА ЛЮБОВ ЩЕ НИ ОТСЛАБЯТ.МЪЖЕТЕ.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми...аз съм моногамна, да се гръмна ли?
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте още малко с пропагандата колко е "яко" да се праскаме с целия свят и да не правим семейства или - анатема - деца. После в съседната статия ревете колко ни е отрицателна раждаемостта. А в по-долната, как нямало "мъже".Точно прелетните птички нищо не научават за прословутата любов. На 180 градуса на обратно на написаното в статията.