10 стъпки, с които ще ви харесват повече

Винаги поздравявайте хората по име
11 юли 2017 21:30, Михаела Лазарова
8
10 стъпки, с които ще ви харесват повече
Снимка: Reuters

Някои хора са по-харесвани от други. За тях винаги е лесно да бъдат приети в дадена общност, независимо дали става дума за работна или социална среда. Ако сте сред незабелязаните хора, които жадуват за внимание, но не го получават, вижте какво правят винаги харесваните хора и се учете от тях!

1. Те задават въпроси.

За да бъдете забелязани и харесвани, задавайте въпроси. Интересувайте се от събеседниците си и от работата, която ви е възложена. Интересувайте се и от интересите на хората около вас. Така ще подчертаете желанието си да ги опознаете, да разширите контактите си, а и да ги накарате да се чувстват добре. Съответно реакцията на околните към вас ще е положителна.

2. Те не са „залепени“ за смартфоните си.

Ако искате да бъдете добре приети в дадена общност е важно да знаете кога да изключите телефона си и кога да се заровите в него. Отделяйте внимание на хората около вас, за да получите и тяхното внимание и одобрение в замяна.

3. Те са истински.

Хората инстинктивно усещат изкуственото поведение и го отхвърлят. За да бъдете харесвани, дръжте се естествено.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вервайте на тия. Ако си истински правиш първите две неща- задаваш въпроси и не се залепяш за фона. Обаче като си истински групата те възприема като агресор и те отблъсква, това са врели некипели в тая статия. Истинските хора всъщност никой не ги харесва, само някои жени харесват истински мъже и обратно, но шанса групата да те смачка ако си естествен е 99%.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1От кое македонско си?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Михаела, много слаби статии тази вечер.