20 начина да го накарате да ви хареса

По възможност избягвайте разговорите за бившите партньори
22
20 начина да го накарате да ви хареса
Снимка: Istock

Когато в живота ни се появи човек, който ни кара да се чувстваме приятно, ние винаги искаме да привлечем вниманието му. Понякога се харесваме от първия миг, друг път всичко започва с опознаване, приятелство. Вижте 20 начина да го накарате да ви хареса не само като приятел.

1. Помолете го за малка услуга. Мъжете винаги обичат да се чувстват необходими.

2. Не забравяйте да му правите комплименти, деликатно, разбира се.

3. Винаги бъдете автентични и истински, ако искате един мъж да ви оцени.

4. Бъдете уверени, но не и надменни, гордейте се със себе си.

5. Когато разговаряте с него на живо, винаги установявайте зрителен контакт. Това е част от езика на тялото, показващ, че някой ни интересува.

6. Изразявайте интерес към неговото хоби, работа, може да се окаже, че ви вълнуват едни и същи неща. Това ще привлече вниманието му.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смисълът е да му лъскаш мъжкото его, като се правиш на това което не си, за да има пари, подаръци, почивки...
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е смисът да го карам да ме хареса?!! Или ме харесва или не.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Ми плющи си я бе какво участваш тука. *** като е била леснодостъпна дай всички да ти се подложим
12
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 години
...отсеете хората около себе си, оставяйки тез, които ви харесват и това е идеята. Друго е да кажем да се стараете да сте най-добрата версия на себе си - по-възпитани, по-позитивни, по-добри. Това трябва да правим ежедневно и не заради някой, когото харесваме, а заради нас самите. Това истински подобрява качеството на живот.
11
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 3 години
Дойдох да напиша само един коментар по въпроса. Не е нужно да играете роля и да се опитвате да накарате някой да ви хареса. Представете си, че отделите това време и все пак го постигнете... Какво ще се случи - рано или късно ще се изморите да се правите на някой друг и ще покажете истинските си цветове, като в последствие, ако обектът на вашите желания ви е харесал заради това, което е видял, също толкова бързо ще се откаже от вас. Истината е следната - бъдете себе си. По този начин наистина ще
10
4
 
4
 
! Отговори
на карате преди 3 години
И после: "Ама той *** бий!"Еми, ща бий. Понеже си голямата тарикатка и си се начела от "аЗ-жената".
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Често срещано е, срещам две жени, едната веднага ти хваща окото и се опитваш с нея, но след не много време оценяваш другата, която на външен вид е обикновена, но има излъчване, което те кара да се влюбиш в нея.
8
1
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
Външността привлича. Странно жена ми също мисли така , което си е гадно за мъже като мене, Трябва да ахвам всеки път ,като е с нова прическа ,аз нямам проблем с ахването обаче имам проблем с установяването, че има различна прическа същата жена си е независимо от прическата.Или жена ми има супер маникюри, което впечатлява всички жени, а не мен, което е странно защото доколкото знам тя не е лесбийка защо вечно трябва да се грижи да впечатлява всички жени така и не разбрах.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са магьосниците във форума?
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Външността привлича. Ако нямате хубава външност следващата опция е да сте лесно достъпна и той да го е окъсал напоследък откъм по-добре изглеждащи.Всичко друго са алабализми. *** сме имали зрителен контакт, *** сме имали хобита... знаеш ли как ще ме интересува, ако плющя някоя два пъти по-яка и то - без да си давам зор... аре да си говорим честно.
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
21 - преглъщане!
4
1
 
16
 
! Отговори
Не допил от снощи. преди 3 години
Тате ми казваше .... га наевеш една Жена двапъти почваш да я Обичаш... Мното тъпо но истина...
3
7
 
11
 
! Отговори
Реалист на 40 преди 3 години
Две неща : 1-во хубаво тяло ( не културистка ).2-ро да дава без излишни въпроси. Ама аз не съм такава , ама това не правя, не от първа среща. Чук и бег. Е , може и с повторение за затвърдяване на знанията.Всичко останало са празни приказки и чиста загуба на време.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
""По възможност избягвайте разговорите за бившите партньори""Сериозно ли не мисля ,че някоя жена е способна на това.Има изключвания разбира се ,примерно жена криеща многобройните си предишни връзки от текущия , но там се създава друг вид напрежение в жената на тайната.Дали е важно за мъжете това да, навремето мъжете са предпочитали да се женят за девственици, разбирайте жена която няма да говори за бившите си.Но бабите ви не са успявали ,така че трудно ще се справяте по добре тях.
1
3
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До 1Много точно, но как го разбра? Дали мина през огъня, или ти помогна някой?!