Как чакрите помагат да бъдем щастливи в любовта

Във видеото може да видите демонстрация на техника за баланс на някои от чакрите
Обновена: 29 окт 2020 16:52 | 29 окт 2020 15:45, Михаела Лазарова
2
Как чакрите помагат да бъдем щастливи в любовта
Снимка: Az-jenata.bg

На 21 октомври се проведе четвъртият live епизод от влог поредицата на Az-jenata.bg „Ето как“. В епизод 4, посветен на чакрите и хармоничната любовна връзка, ви срещнахме с йога инструктора Венета Евтимова.

В епизода, излъчван на живо в Az-jenata.bg и ни, Венета сподели как посредством йога практики и техники можем да балансираме чакрите и да стимулираме любовните си взаимоотношения. По време на любопитния епизод Венета разказа накратко за основните чакри, къде се намират и за кои функции отговарят.

Във видеото ще разберете интересни неща за една от основните чакри – втора чакра, която се намира в областта на матката и е много силен, мощен женски център. Тя отговаря за емоциите и подсъзнанието, творчеството, за раждането, но не само на деца, а и за създаването на проекти, на бизнес идеи. Тя ни вдъхновява с нови идеи.

Венета отдели внимание и на сърдечната чакра в областта на гърдите, много женска чакра, която е по-добре развита при дамите, отколкото при мъжете. Тя е изключително важна, ако искаме връзката да премине от ниво секс на любовна и емоционална връзка.

Във видеото ще може да видите демонстрация на техника за баланс на някои от чакрите. По време на live епизода Венета отговори и на зрителски въпроси в реално време, които също може да проследите във видеото.

По време на влога Венета направи подарък на зрителите, като направи демонстрация на четене на карти Таро, която ще видите също в епизода. Тя покани зрителите да си намислят въпрос и да изберат една от пет карти със символите Звезда, Око, Слънце, Луна и Сърце. След това Венета разкри кои са картите зад тези символи и какво е тяхното послание.

Вижте още във видеото!

 


2
Още по темата: йогатаро карти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Мо таро преди 1 месец
За да балансирате чарковете, е необходимо да отидете на компютърна диагностика.