6 знака, че някой ви завижда

Ще се опитат да ви изолират от тези, с които сте близки
14
6 знака, че някой ви завижда
Снимка: Istock

Без значение колко сте добри и дипломатични с хората, с които общувате ежедневно, винаги има поне по един, за който искрено бихте казали, че не ви харесва. Не е задължително да сте имали конфликтни ситуации. Той просто не ви харесва, завижда ви. Понякога такава личност може да се окаже колега, приятел. Как да разберете, че някои изпитва злоба и завист към вас?

Отправят ви фалшиви комплименти

Завистливият човек винаги ще ви накара да се почувствате така, сякаш наистина думите му към вас звучат като комплимент. В момента, в който се разделите, той ще започне да прави негативни коментари за вас пред приятели, колеги, познати, за които вие ще разберете на някакъв етап.

Вашите грешки и трудни житейски моменти ги радват

Завистниците се захранват с негативна енергия, която самите те създават, излъчвайки я към хората край тях. Когато вие допуснете грешка в работния процес, имате проблеми с половинката или друга лична драма, те се радват да ви видят в това положение, дори те самите да се справят прекрасно с живота. Или ще се опитат да ви злепоставят, или фалшиво ще предложат помощта си, не спирайки да ви разпитват за теми, които са болезнени за вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Мери преди 3 години
така е когато не може да те стигне.
2
0
 
3
 
! Отговори
нхъ преди 3 години
Особено в България.
1
0
 
13
 
! Отговори
HR преди 3 години
Гледа ви лошо, злорадства и клюкари зад гърба ви.